2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın hatunlar nasılsınsiniz
Bugün yine migde bulantim var ama dikkat ettim ne zaman aç olsam migde bulan tim ve baş dönme oluyor. Sizde de öyle mi?

Kizlar ne yaptiniz hamile oldugunuzu akrabalarla arkadaslarinizla paylastiniz mi? Biz sadece ailemizle paylastik. Ama kendimi zor tutuyorum soylememek icin
Canim biz üçüncü gün ailemizle paylastik ve sonra bi baktım telefonum hiç susmadı kız kardeşim heyecandan kuzenlere akrabalara söylemiş :) onlar tebrik ettikçe ben daha çok heyecanlandım Cokkk güzel bi duygu :))

Kızlar İsim dusunuyor musunuz biliyorum Cokkk erken ama ben simdiden hem kiz hem erkek isimlerine bakıyorum ama henüz begenemiyorum yaaa.

En zoru İsim olsa gerek

Biz annelere kardeş lere ve bir teyzeme soyledik keseyi görünce.
Isim olarakta kızımın adı sinem yine kız olursa gizem düşünüyorum ama erkek aklimdan gecen yok

kızlar kalp atışlarını gördüm dr yenı geldım sımdılık bır soru yok dedı dr kan sulandırıcı iğne verdi 10 gunde 1 tane ılkını oldum rabbım korusun bizi buda yeni fotomuz
gözün aydın kalp atışlarını duymuşsun bu arada bebegin kesenin tam olarak neresinde gönderdiğin fot blu cıkmıs yukardamı kesinin

göbeği çıkan oldu mu ? tartıda kilom aynı ama göbek çıktı bende
benim gobegimde cikti ve icime cekemiyorum aciyo cekince. artik bu sekilde hafif gobekli dolasiyorum

kızlar kalp atışlarını gördüm dr yenı geldım sımdılık bır soru yok dedı dr kan sulandırıcı iğne verdi 10 gunde 1 tane ılkını oldum rabbım korusun bizi buda yeni fotomuz
hay masallah yaaa cokk guzel insallah bende pazartesi gorucem melegimi

gözün aydın canım darısı başımıza inşallah..

beni de listeye ekleyin kızlar. aranıza yeni katıldım. 5+5 de beta hcg 8900 dü. su anda 6+2 deyim.. :) tahmini dogum tarihim 07/05/2015 :) ayrıca ben de cok üşüyorum. oğlan mı geliyo dersiniz? 2 hafta sonrasına kalp atışlarını dinlemek için randevu aldık doktordan. catlıcam meraktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…