- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Karindan gorebilirsem cok iyi olacak :) vajinal ultrasona hayatimda bir kez girdim ve asiri gerildim de.
biz karindan gorduk canim . Bence vajinala gerek yok gorursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karindan gorebilirsem cok iyi olacak :) vajinal ultrasona hayatimda bir kez girdim ve asiri gerildim de.
Ay cok heyecanliyim yaa insallah gorurum. Off gittigimde bebegi ve kalp atislarini da gorsek de kurtulsam bu stresten...biz karindan gorduk canim . Bence vajinala gerek yok gorursun
Canim guzel haberini bekliyoruz. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.Günaydın canlar.bugün 9:50 Dr randevum.rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyler inşallah.
Aynı fikirdeyim canım seninleKızlar iyi akşamlar hepinize :)
Hem çalışıp hem hamiş olmak ne zormuş ya 6 ay nasıl gececek bilmiyorum. .. allahim dayanma gücü versin....
Değerin bence gayet iyi tebrik ederim canımBen de varim mayis annesi olarak insaallah hamile oldugumu dun ogrendim kan degerim 5692 cikti. Sat 5 agustos. Bat ne zamandi bilmiyorum duzensiz adet oluyorum. Deger nasil sizce? C.tesi ilk kontrolum var insaallah keseyi gorurum
Ellerine sağlık canım bu arada şehir istanbulListe güncellendi arkadaşlar, bilgilerini vermeyen arkadaşlar bekliyoruzz haberiniz olsun
İyi haberlerle gel canımGünaydın canlar.bugün 9:50 Dr randevum.rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyler inşallah.
Bence normaldir. Sıkma canini. Benim de adet sancisi gibi oluyor sanki o an adet olmusum gibi. Karnima da sanci giriyor uykumdan bile uyaniyorum :) ama anladigim kadariyla bunlar olagan seylermis.selam kızlar Rabbim hepimize kucagına almayı nasip etsin inşallah.bende 5+6 oldum bugün salı günü test yaptırdım 4934 cıktı doktora gittim keseyi gördük kalp atışları için 2 hafta sonra dedi ama benim karnım agrıyor kramp gibi sanki vajinaya dogru baskı var normalmi sizce
Günaydın canım :) biraz zor oldu ama ulaştık evet, en zoru da bugün, çabuk geçer inşallah :)
Bence normaldir. Sıkma canini. Benim de adet sancisi gibi oluyor sanki o an adet olmusum gibi. Karnima da sanci giriyor uykumdan bile uyaniyorum :) ama anladigim kadariyla bunlar olagan seylermis.
Canim korkma hcg sonucun yuksek cikmis. Kimyasal olsa boyle mi olur hic :) doktora gittin miinşallah korkuyorum çok kaybetmekden daha önce kimyasal olmuştu 3 kere o yüzden bu tedirginliğim..
evet gittim canım vajinadan baktı keseyi gördü bebeği beslicek olan kordon oluşmaya başlamış dedi yolunda dedi herşey ama ben ağrım olunca tedirgin oluyorum yinede..Canim korkma hcg sonucun yuksek cikmis. Kimyasal olsa boyle mi olur hic :) doktora gittin mi
Ya canim sevinecegin yerde kendini tedirgin ediyorsun. Bak iste ne guzel sozler duymussun doktordan. At bu dusunceleri artik keyfine bakevet gittim canım vajinadan baktı keseyi gördü bebeği beslicek olan kordon oluşmaya başlamış dedi yolunda dedi herşey ama ben ağrım olunca tedirgin oluyorum yinede..
Ay cok heyecanliyim yaa insallah gorurum. Off gittigimde bebegi ve kalp atislarini da gorsek de kurtulsam bu stresten...
Liste çok güzel olmuş elinize sağlık. Benim eksik bilgilerim. İstanbul ve ilk bebeğim nasipse:)Bilgilerinizi paylaşın demiştim canım isim yaş sat ve doğum tarihi.. Unutulmadın yani :)
imzana bilgilerini yanlış girmişsindir kontrol et bence. bir de adet tarihin geçmediyse göremezsin hcg değerine bak 4000 civarı olunca bnm vajinal görünmüştü. ama karından dersen 6 hafta civarı iyi gibi.bişey daha sormak istiyorum bilenler cevaplayabilirmi. hamilelik imzasında 5 haftalık yazıyo ama benim bebeğim henüz o kadarlık olmadı sadece 27 ağustosta korunmadım ve hamile kaldım. 12 ağustostada adet görmüştüm. daha adet günüm bile geçmedi. ultrasona gideceğim ama vajinal istemiyorum karından ne zaman gözükür acaba. ona göre gideceğim