2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
imzana bilgilerini yanlış girmişsindir kontrol et bence. bir de adet tarihin geçmediyse göremezsin hcg değerine bak 4000 civarı olunca bnm vajinal görünmüştü. ama karından dersen 6 hafta civarı iyi gibi.
Bilgilerim doğru 12 agustos SAT ama geç döllenme beta değerim dün 60 idi

Canim Rabbim ablanin yardimcisi olsun. Saglikla kavusun insallah. Her evde farkli bir heyecan ne guzel

benide ekleyin listeye 9 eylülde hem 33e girdim hemde hamile olduğumu öğrendim.
Isim midra
Yaş 33
Sat 12 ağustos
BDT 19 Mayıs 2015
Rize
2. hamilelik
allah kucağına almayi nasip etsin yeni yaşın kutlu olsun bende doğum gunumde ogrendim cok güzel bir sürpriz oldu :)

Gunaydinnlaar =) Nabersiniz hamisleer
Dun gece cok usudum, hala cok usuyorum aslinda hava gunesli..

inşallah korkuyorum çok kaybetmekden daha önce kimyasal olmuştu 3 kere o yüzden bu tedirginliğim..
Seni cok iyi anliyorum benimde gecen adetim kimyasal gebelikti simdi yine gebelil baslangici var bhch dun 128di bende senin gibi cok tedirginim ama senin degerin baya yuksek bisey olmaz insallah

kızlarrrrrr yarın birde randevum var Allahım herşeyin hayırlısını versin öncelikle ama ikinci olmasına rağmen içim kıpır kıpır.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım. Benimde ikinci ama bu sefer ilkine göre daha heyecanlıyım nedense:))

Bende de adet sancısı gibi ağrı oluyor. İlk hamileliğimde de olmuştu. Ama yine tedirgin oluyor insan. Seni anlıyorum canım

Benim son adet tarihim 10 ağustos 4 hafta 5 günlük hamileyim. 5. Haftadan gün aldığım için benimki de 5 haftalık görünüyor. Son adet tarihimiz arasında 2 gün var seninle. Seninki de 5 haftalık oluyor. Hamile kaldığımız tarihe göre değil, son regl tarihimize göre hesaplanıyor canım. Yoksa benimki de 5 haftalık değil. Ben dr umu aradım 11. Hafta da gel dedi. Bayramdan sonra ilk randevum. Bana biraz geç gibi geldi ama daha erken gelmene gerek yok. Kanaman falan olursa ozaman bekleme hemen gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…