imzana bilgilerini yanlış girmişsindir kontrol et bence. bir de adet tarihin geçmediyse göremezsin hcg değerine bak 4000 civarı olunca bnm vajinal görünmüştü. ama karından dersen 6 hafta civarı iyi gibi.
Arkadaşlar bugün bize dua edin ablam doğuma girmek üzere o gurbette bende işim ve eşimin işi dolayısıyla gidemedim. Allah nasip ederse bi kızımız olcak. bu ikinci doğumu ama bizde aynı heyacan ve uzakta daha zor...
Seni cok iyi anliyorum benimde gecen adetim kimyasal gebelikti simdi yine gebelil baslangici var bhch dun 128di bende senin gibi cok tedirginim ama senin degerin baya yuksek bisey olmaz insallah
selam kızlar Rabbim hepimize kucagına almayı nasip etsin inşallah.bende 5+6 oldum bugün salı günü test yaptırdım 4934 cıktı doktora gittim keseyi gördük kalp atışları için 2 hafta sonra dedi ama benim karnım agrıyor kramp gibi sanki vajinaya dogru baskı var normalmi sizce
bişey daha sormak istiyorum bilenler cevaplayabilirmi. hamilelik imzasında 5 haftalık yazıyo ama benim bebeğim henüz o kadarlık olmadı sadece 27 ağustosta korunmadım ve hamile kaldım. 12 ağustostada adet görmüştüm. daha adet günüm bile geçmedi. ultrasona gideceğim ama vajinal istemiyorum karından ne zaman gözükür acaba. ona göre gideceğim
Benim son adet tarihim 10 ağustos 4 hafta 5 günlük hamileyim. 5. Haftadan gün aldığım için benimki de 5 haftalık görünüyor. Son adet tarihimiz arasında 2 gün var seninle. Seninki de 5 haftalık oluyor. Hamile kaldığımız tarihe göre değil, son regl tarihimize göre hesaplanıyor canım. Yoksa benimki de 5 haftalık değil. Ben dr umu aradım 11. Hafta da gel dedi. Bayramdan sonra ilk randevum. Bana biraz geç gibi geldi ama daha erken gelmene gerek yok. Kanaman falan olursa ozaman bekleme hemen gel dedi.