• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende pek kestirmeyi göze alamıyorum. :) ikinci daha ağır geçiyorMuş çünkü. .. ben oğluma da hemen vakit ayırmak istiyorum. Malum 2 ye geçti ve dersleri falan... bence de doğum yapacaklar normal doğumu düşünmeliler. Düşünsenize ilk siz görüyorsunuz bebeginizi. .. sezeryan da anneden önce herkes görüyor en son anne görüyor. Çok sinir oluyorum:KK53:

Benim oğlumda 2. Sınıfa geçti canım.. Arayı aynı şekilde 8 yaş vermişiz;)

• Beğen
Reactions: mpb
eline sağlık canım ya bu arada benim şehir izmir.
Canim neresindesin tire deyim ben
doktora gidiyorum küçücük küçücük kızlar var ben 20 yaşında oğlumu doğurdum. 33 yaşındada ikinciyi doğuracağım allah nasip ederse
Yaşıma yakin biri olmasina sevindim benim 31 kendimi yaşlı hissettim bu grup küçük çıktı kuzımda yaşlarımiz yakındı :)

Iyi geceler:)
BDT:7-5-2015
Sat:30 Temmuz
2. Gebeliğim
Istanbul

Yarışmacı hamiş arkadaşlara başarılar dilerim:KK46::nazar::KK71:

narlıdereydi ama şu an iş sebiyle bayındıra geldik. sen neresinden canım.

2012 mayıs doğumlu kızım inşallah aralarında tam 3 yaş olcak. senin kuzucuğun kaç yaşında?

Guzelyalida buyudum bennn :) Lisem ilkokulum da hep o civar... :)
Narliderede teyzemler oturur.

Gunaydinnnn kizlar;) doktora gideceklerden iyi haberler bekliyoruz hayirlisiyla. Mutlu haftasonu tatilimize sonunda ulastik:KK49::KK76:

Gunaydiiinnnn :KK3: kizlaarrr mide bulantim basladi hafiften... ben dayanamayip doktora bugun gidicem sanirim :) ama ilk once tuylerimden kurtulmam lazim:KK48:

Ben de varim mayis annesi olarak insaallah :KK3: hamile oldugumu dun ogrendim kan degerim 5692 cikti. Sat 5 agustos. Bat ne zamandi bilmiyorum duzensiz adet oluyorum. Deger nasil sizce? C.tesi ilk kontrolum var insaallah keseyi gorurum:KK68:

hosgeldin aramiza canim dogum tarihlerimiz ayni ben pazartesi gordum keseyi canim kesin gorursun sen de...

Günaydın kızlar. . Doktora gidecekler güzel haberlerle döner inşallah. Bekleyenler için de zaman çabuk geçsin ya durdu zaman resmen

Back