- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
Liste güncellendi arkadaşlar, bilgilerini vermeyen arkadaşlar bekliyoruzz haberiniz olsun
Merhaba canım
Isim tuba
Yaş 26
Sat 27 Temmuz
BDT 3 Mayıs 2015
İstanbul
Ilk hamilelik
Teşekkür ederiz eline sağlık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Liste güncellendi arkadaşlar, bilgilerini vermeyen arkadaşlar bekliyoruzz haberiniz olsun
Bende pek kestirmeyi göze alamıyorum. :) ikinci daha ağır geçiyorMuş çünkü. .. ben oğluma da hemen vakit ayırmak istiyorum. Malum 2 ye geçti ve dersleri falan... bence de doğum yapacaklar normal doğumu düşünmeliler. Düşünsenize ilk siz görüyorsunuz bebeginizi. .. sezeryan da anneden önce herkes görüyor en son anne görüyor. Çok sinir oluyorum
narlıdereydi ama şu an iş sebiyle bayındıra geldik. sen neresinden canım.Ayyy bende izmirliyim neresinden
Canim memleketim
2012 mayıs doğumlu kızım inşallah aralarında tam 3 yaş olcak. senin kuzucuğun kaç yaşında?Amin canım ... öyle oluyor :) bende aynıyım.... ilki kaç yasında
Bilgilerinizi paylaşın demiştim canım isim yaş sat ve doğum tarihi.. Unutulmadın yani :)
Canim neresindesin tire deyim beneline sağlık canım ya bu arada benim şehir izmir.
Yaşıma yakin biri olmasina sevindim benim 31 kendimi yaşlı hissettim bu grup küçük çıktı kuzımda yaşlarımiz yakındı :)doktora gidiyorum küçücük küçücük kızlar var ben 20 yaşında oğlumu doğurdum. 33 yaşındada ikinciyi doğuracağım allah nasip ederse
Tesekkur ederim canim :) kan testi yanlis sonuc vermez degil mi? Ben hamileyim yani gercekten? Hala inanamiyorum daHosgeldin aramiza canimmm
Keyifli bir gebelik dilerim sana
Kalp atislarini da bir haftaya iki haftaya duyarsin bence gerci ben daha duymadim amaa :))
İsim: kocasininpiremsesiListe güncellendi arkadaşlar, bilgilerini vermeyen arkadaşlar bekliyoruzz haberiniz olsun
Liste güncellendi arkadaşlar, bilgilerini vermeyen arkadaşlar bekliyoruzz haberiniz olsun [/Q
İsim erolyay
Sat : 3.08.2014
Bdt: 10.05.2014
İkinci bebis
Herkese hayırlı doğumlar
narlıdereydi ama şu an iş sebiyle bayındıra geldik. sen neresinden canım.
2012 mayıs doğumlu kızım inşallah aralarında tam 3 yaş olcak. senin kuzucuğun kaç yaşında?
İnanmasi cok zor dimi:) sonradan alistiriyorlar kendilerineTesekkur ederim canim :) kan testi yanlis sonuc vermez degil mi? Ben hamileyim yani gercekten? Hala inanamiyorum da
Benim 7 yaşında aralarında 8 yaş olacak :)narlıdereydi ama şu an iş sebiyle bayındıra geldik. sen neresinden canım.
2012 mayıs doğumlu kızım inşallah aralarında tam 3 yaş olcak. senin kuzucuğun kaç yaşında?
Günaydın canım :) biraz zor oldu ama ulaştık evet, en zoru da bugün, çabuk geçer inşallah :)Gunaydinnnn kizlar doktora gideceklerden iyi haberler bekliyoruz hayirlisiyla. Mutlu haftasonu tatilimize sonunda ulastik
merhaba canımmm evet aynı topikten gelioruzzz hamilelik takvimini nasıl yükledinnn :)Canımmm hoşgeldin aynı topicten geliyoruz sanırımm:)
Ben de varim mayis annesi olarak insaallah hamile oldugumu dun ogrendim kan degerim 5692 cikti. Sat 5 agustos. Bat ne zamandi bilmiyorum duzensiz adet oluyorum. Deger nasil sizce? C.tesi ilk kontrolum var insaallah keseyi gorurum
Karindan gorebilirsem cok iyi olacak :) vajinal ultrasona hayatimda bir kez girdim ve asiri gerildim de.hosgeldin aramiza canim dogum tarihlerimiz ayni ben pazartesi gordum keseyi canim kesin gorursun sen de...