Ayyyy canım benim hadi hayırlısı ikiz bebişler mi geliyo ne:)) Bu arada kızlara benim pazartesi HCG 194 çıkmıştı bugün 828 olmuş çok mu artmış kızlar yoksa Gerçi olabiliyomuş böyle arkadaşım söylemişti ama bide sizlerin yorumu alayım dedim
Hayırlısı canım dediğim gibi fazla ümitlenmek istemiyorum sağlıklı olsun yada olsunlar da gerisi önemli değil :) artması kötü bişey değil canım merak etme :)
selam kızlar
sabah korkudan bayılıyordum. çalıştığım yer izmirde bir sağlık evi. sağlıkevi köylerde oluyor tek personel oluyor evle işyeri aynı yerde hemen yanında bir duvar var. haftanın bir günü doktorumuz geliyor oda bugün çok yoğun oluyor. neyse özet geceyim dedim :) işte yine bu sabah kadın enjeksiyon için gelmiş kaç kere anlatmama rağman hep aynı şeyi yapıyor. iki dk eve geçmiştim onuda hemen döncem diye kapımımı kapatmadım bu sessiz sessiz evin içine gir allahım arkamı bi döndüm burun buruna bide diyo ki adını bilemedim seslenemedim yahu bi kızım de ebe hanım de ay elim ayağım titremiş bir kaç dk aklım başıma gelmedi
Slm kızlar benim işler yoğun olmasa bile patronlarım burada ve onlar buradayken giremiyorum maalesef nasıl gidiyor bakalım..Benim kafa bir dünya kızımda tam 30 kilo almıştım Sanırım bu bebiştete öle olacak üzülüyorum
Slm kızlar benim işler yoğun olmasa bile patronlarım burada ve onlar buradayken giremiyorum maalesef nasıl gidiyor bakalım..Benim kafa bir dünya kızımda tam 30 kilo almıştım Sanırım bu bebiştete öle olacak üzülüyorum
Kızlar kesemizi gördük.. Belki de keselerimizi tam emin değildi doktor, 2 kese var ama diğeri daha küçük, kan birikintisi olabilir dedi tam emin olmak için haftaya tekrar çağırdı, eğer ikizse inşallah sağlıklıdır ikisi de, heyecan bitmedi anlıycağınız.. Listeyi akşam oluşturmaya çalışcam..
gözün aydın canım darısı görmeyenlerin başına. hadi bakalım grupta bir ikizimizmi olacak acaba şimdi günler geçmek bilmez listede kızım izin verdikçe yardım etmeye çalışcam.
bende ekliyim
sat:8 ağustos
bdt:15 mayıs
gözün aydın canım darısı görmeyenlerin başına. hadi bakalım grupta bir ikizimizmi olacak acaba şimdi günler geçmek bilmez listede kızım izin verdikçe yardım etmeye çalışcam.
bende ekliyim
sat:8 ağustos
bdt:15 mayıs
canım sağlıklı olsunlar en başında . biraz daha dikkatli olursun bu gebeliğinde bebeğe gitmeyen anneye giden 3 şey var un tuz şeker bu üç şey haricinde çok daha yoğun beslen
Kızlar kesemizi gördük.. Belki de keselerimizi tam emin değildi doktor, 2 kese var ama diğeri daha küçük, kan birikintisi olabilir dedi tam emin olmak için haftaya tekrar çağırdı, eğer ikizse inşallah sağlıklıdır ikisi de, heyecan bitmedi anlıycağınız.. Listeyi akşam oluşturmaya çalışcam..