ayy canım ya olmaz öyle.. inşallah ciddi bişey değildir.. bu ara hepimiz öyleyiz ben de her şeye kızıyorum, ağlıyorum, bağırıyorum ama terk edecek kadar değil.. birazdan geçer sinirin fikrini değiştirirsin inşllah.. iyi olduğun bir zaman eşine söyle ben bu aralar kırılganım biraz de seni biraz alttan alsın.. bir an önce düzelir inşallah..
İnanmıyorum büyük cesaret canım biri elinde biri karnında süperr benden cesaretlileri varmış valla..Sıkma canını herşey yoluna girecek en sonunda hamilesin sonuçta elbetteki gelecek ama inan bu git geller yıpratıyor bende zamanında büyük kavgalarda çeker giderdim noldu sanki yine dönüm yalvardımı evet köpek oldu kapımda ama yıpranıyorsun canımGitmicem canım çok yalvaracak kapılarda
Hayır canım dün test yapmadım. Çünkü akşama doğru kasıklarımda adet sancısı gibi sancı hissettim ve bel ağrısı... Hasta olacağımı düşündüm ama sabah uyandığımda sancı falan yoktu ve hala birşey yok. Bende internetteki otomatik tahmini doğum hesaplayıcılarına sat ımı yazdım meraktan kaç haftalık çıkacak diye :) 4 haftalık yazıyordu ve muhtemel doğum tarihi de 17 mayıs dı. Bir kaç farklı hesaplayıcıyla hesapladım hep 17 mayıs diyor. Ama bir yanlışlık var galiba senin satın 29 temmuz doğum tarihin 16 mayıs. Sat larımızın arasında 11 gün varAmiin insallah canim :)
Yaptin mi canim testii :)
Benim sat 29 temmuz ama yumurtlama donemine yani agustos basina denk geliyor. 30 agustos ogrendim ilk olarak adetim bi gun gecikmisti ve ben cok.beter bi kasik ve karin agrisi cekiyordum test yaptim saniyesinde silik de olsa cikti. Hemen hastaneden randevu aldim tabi bi gun sonra yine test yaptim net cikti test bu kez.. Dr. gozukmedi ufak oldugundan dolayi kan tahlili verdim kan tahlilindede cikti. En son dun gittim kesemizi gorduk 10 gun sonraya kalp atislari icin cagirdi canim.Bizim muhtemel ya 15 ya 16 mayis oluyor 4+3 yada 4+4 demisti doktor dun..
Guzel haberlerini bekliyorum tatlimm :*
Gözün aydın canım maşallahKesemizi gördük embriyoyu da gördük şükür. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktorumuz. 5 haftalıkla uyumluymuş kese. Sata göre 5+5teyiz. Bakamadım eski sayfalara yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş, kalp atışını duyup keseyi görenlerin de gözü aydın. Eve gidince okumaya çalışırım eski sayfaları. Öpüyorum kızlar
Hayır canım dün test yapmadım. Çünkü akşama doğru kasıklarımda adet sancısı gibi sancı hissettim ve bel ağrısı... Hasta olacağımı düşündüm ama sabah uyandığımda sancı falan yoktu ve hala birşey yok. Bende internetteki otomatik tahmini doğum hesaplayıcılarına sat ımı yazdım meraktan kaç haftalık çıkacak diye :) 4 haftalık yazıyordu ve muhtemel doğum tarihi de 17 mayıs dı. Bir kaç farklı hesaplayıcıyla hesapladım hep 17 mayıs diyor. Ama bir yanlışlık var galiba senin satın 29 temmuz doğum tarihin 16 mayıs. Sat larımızın arasında 11 gün var
Hoşgeldin hayırlı olsun, inşallah yarın güzel haberlerle geliriz :)günaydın arkadaşlar.bende hamileyim aama daha kesemızı gormedık.yarın randevum var.İnş keseyı gördükten sonra hamilelik takvımı yapacağım.Bende de belirsiz korkular var .Okuduğum kadarıyla da tek değilmişim zaten Allahım bebıslerımıızı sağlıkla ve hayırla kucağımıza almayı nasip etsin
Günaydın canlar nasılsınız?
Ben pek iyi değilim eşimle tartıştık kızımızda aldım annengile geldim o kadar canım sıkkın ki
Bilmiyorum canım İnan hiç bişi bilmiyorum.
hadi gözünaydın canım.. ben tahmin etmiştim hamile olduğunu hoş geldin aramıza..Kızlar merhaba. Şükürler olsun ki bende hamileyim. Dün dayanamayıp test yaptım ve pozitif çıktı. Kısmetse hafta sonu doktora gideceğim. duygular karıştı ama çok heyecanlıyım :)
Gözün aydınn canım.Kızlar merhaba. Şükürler olsun ki bende hamileyim. Dün dayanamayıp test yaptım ve pozitif çıktı. Kısmetse hafta sonu doktora gideceğim. duygular karıştı ama çok heyecanlıyım :)
hadi gözünaydın canım.. ben tahmin etmiştim hamile olduğunu hoş geldin aramıza..[/QUOTE
Teşekkür ederim. :) Hoş buldum. Herkese sağlıklı, huzurlu bir hamilelik süreci dilerim. :)
canım bence hamişlik nedeniyle hepimiz cok gerginiz. bir de hbr bekleme sürecleri falan derken ipler iyice kopuyor. Tabi eşler bu konuda anlayışlı olmalılar ama biz de ani sinirlenebiliyoruz, senin gönlünü almaya gelecektir zaten, sende miniğin için affetsen??o da belli etmese de bekleme sürecinde geriliyordurGünaydın canlar nasılsınız?
Ben pek iyi değilim eşimle tartıştık kızımızda aldım annengile geldim o kadar canım sıkkın ki
Tebrik ederim canım :) çok sevindim :) hangi marka test aldın?Kızlar merhaba. Şükürler olsun ki bende hamileyim. Dün dayanamayıp test yaptım ve pozitif çıktı. Kısmetse hafta sonu doktora gideceğim. duygular karıştı ama çok heyecanlıyım :)
29 temmuz son adet tarihinin başlangıcıysa sen 6 haftayı doldurmuşsun canım muhtemel doğum tarihin 5 mayıs, normalde öyle hesaplanıyor yumurtlamaya göre hesaplanmıyorkiCanim 29 temmuz evet son adet baslangicim doktorumda once sordu sonra yumurtlama doneminde iliski olmus agustos basi dedi o zaman.. Yani su adet baslangicindan itibaren 14 gun diye birsey var internetten okursan gorursun canim.
Benim aileme hiç saygısı sevgisi yok benden kendi ailesine sevgi bekliyo elimden gelenin fazlasını yapıyorum yeminle ama köpek kadar değerimiz yok . Annesigile her oturmaya gittiğimizde bizi koyup dışarı çıkar l valideden lafı biz yerizİnanmıyorum büyük cesaret canım biri elinde biri karnında süperr benden cesaretlileri varmış valla..Sıkma canını herşey yoluna girecek en sonunda hamilesin sonuçta elbetteki gelecek ama inan bu git geller yıpratıyor bende zamanında büyük kavgalarda çeker giderdim noldu sanki yine dönüm yalvardımı evet köpek oldu kapımda ama yıpranıyorsun canımNe olduki bu kadar evi terkedecek kadar ?
Teşekkürler cnm yarın 5 de randevum var inş görebiliriz ve hemen eve gelip haber veririm sizlereHoşgeldin hayırlı olsun, inşallah yarın güzel haberlerle geliriz :)
Hayırlı olsuun hoşgeldin aramıza :) Allah sağlıklı hayırlı olmasını nasip etsin..Kızlar merhaba. Şükürler olsun ki bende hamileyim. Dün dayanamayıp test yaptım ve pozitif çıktı. Kısmetse hafta sonu doktora gideceğim. duygular karıştı ama çok heyecanlıyım :)
29 temmuz son adet tarihinin başlangıcıysa sen 6 haftayı doldurmuşsun canım muhtemel doğum tarihin 5 mayıs, normalde öyle hesaplanıyor yumurtlamaya göre hesaplanmıyorki[/29 temmuz son adet29 temmuz son adet tarihinin başlangıcıysa sen 6 haftayı doldurmuşsun canım muhtemel doğum tarihin 5 mayıs, normalde öyle hesaplanıyor yumurtlamaya göre hesaplanmıyorki[/29 temmuz son adet tarihin
canım akıl vermek gibi bir niyetim yok yanlış anlama ama bence yanlış yapmışsın.. bir anlık sinirle yapılacak bir şey değil evi terk etmek.. eğer bir daha dönmeme ihtimali göze alınabiliyorsa ancak o zaman terk edilmeli bence ev.. yoksa ben gideyim o da peşimden gelsin düşüncesiyle değil.. çünkü böyle olursa tamam barışırsınız ama bu yıpratır ilişkinizi.. ufak ufak birikir böyle şeyler..
dost var düşman var.. senin mutluluğunu istemeyen bir sürü insan vardır.. onları sevindirme bence.. eğer gerçekten çok büyük bişey yoksa dön evine.. orada yap afranı tafranı, tavrını koy ortaya ama evine dön..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?