2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok güldüm :))) sorma ev işleri okadar zor geliyor ki elini sürmeyen adam bulaşık yerleştiriyor
Biz hala kızıyoruz
Daha ne yapsınlar :)

Günaydın herkese,

Ben kahve delisi biri olarak kahve içemeyeceğim için stres yaşıyorum. Doktoruyla bu konuda görüşen var mı?

iyi yapmışşsın canım.. nasıl rahat edeceksen öyle yap.. önemli olan senin iyi hisstemen.. benim de bugün 15.30 da randevum var.. bekliyoruz.. bakalım..
Sen raporlusun sanırım değil mi yanlış hatırlamıyorum
En güzelini yapmışsın en riskli zamanlar
Ben çok hareketliyimdir
Okullar yeni başladı ve ben anasınıfı öğretmeniyim düşün halimi
Dün çok yoruldum keşke ben de şu dönemde çalışmıyor olsam

Günaydın herkese,

Ben kahve delisi biri olarak kahve içemeyeceğim için stres yaşıyorum. Doktoruyla bu konuda görüşen var mı?
Üzgünüm ama kahve çay olabildiğince az olmalı. Ben böyle biliyorum
Ki ben de kansızlık problemi var oyuzden sabah yarım çay içiyorum okadar

günaydın arkadaşlar.bende hamileyim aama daha kesemızı gormedık.yarın randevum var.İnş keseyı gördükten sonra hamilelik takvımı yapacağım.Bende de belirsiz korkular var .Okuduğum kadarıyla da tek değilmişim zaten Allahım bebıslerımıızı sağlıkla ve hayırla kucağımıza almayı nasip etsin

yok canım ya çalışıyorum maalesef ama işim rahat çok şükür.. ilk başta kanamam olmuştu ama şimdi yok çok şükür.. ayy sana kolay gelsin.. şimdi bıcır bıcır dolaşıp dururlar bıcırıklar.. ama dikkat et yorma kendini.. bi de çok yakın temas kurma çocuklarla yumruk falan atarlar, ittirip kalktırırlar seni.. bişey olmasın dikkat et..

hoş geldin canım.. allah hayırlı etsin.. konu korkuysa tam yerine geldin.. burda aklına gelebilecek her şeyden korkabilen hamilelerimiz var.. sanırım biraz da hormonların etkisi.. sen ne zaman gideceksin doktora kese için?..

ayy nanedemi sebep oluyo bugun folmaya koydum bi avuc dolusu. ama porsiyona bolersek 1 cay kasigi filan gelir herhalde

Bi kereden birsey olmaz canimm senin dedigin gibi
Ben de bugün mecbur kaldım canım ya yediğim yemek maydanozsuz olmuyordu malesef :) bişey olmaz inşallah
Mia'nin dedigi gibi bi kereden bisey olmaz tatlim bi dahakine
dikkat edersin :)

merhaba canım :) doğru soyluyon nasıl bı korku hıssı ıse cok fena yerlestı benım ıcımede doktora yarın gıdecegım .Dr un hesaplamasına gore bete hcg 5600 degerınde olacakmış idrara sıkışık gel dedı ultrasonda bakacakmış 1 hata gecmedı gıttı neyse ki yarına az kaldı:)

Maşallah canım darısı kalp atışını duymaya

Amiin insallah canim :)

Yaptin mi canim testii :)
Benim sat 29 temmuz ama yumurtlama donemine yani agustos basina denk geliyor. 30 agustos ogrendim ilk olarak adetim bi gun gecikmisti ve ben cok.beter bi kasik ve karin agrisi cekiyordum test yaptim saniyesinde silik de olsa cikti. Hemen hastaneden randevu aldim tabi bi gun sonra yine test yaptim net cikti test bu kez.. Dr. gozukmedi ufak oldugundan dolayi kan tahlili verdim kan tahlilindede cikti. En son dun gittim kesemizi gorduk 10 gun sonraya kalp atislari icin cagirdi canim. Bizim muhtemel ya 15 ya 16 mayis oluyor 4+3 yada 4+4 demisti doktor dun..
Guzel haberlerini bekliyorum tatlimm :*

Aynen c
Aynen canım ya herşeyden korkar olduk:) doğuma kadar bu böyle gider valla

Merhabalar anneler ve anne adayları Ben dün doktorun istediği testleri verdim Cuma günü alıcam inş. Pazar günüde minik bebeğimizin kalp atışları için gideceğiz dr. inş. herhangi bir sorunumuz yoktur.. Sizler nasılsınız bakalım?

Günaydın canlar nasılsınız?
Ben pek iyi değilim eşimle tartıştık kızımızda aldım annengile geldim o kadar canım sıkkın ki

Günaydın canlar nasılsınız?
Ben pek iyi değilim eşimle tartıştık kızımızda aldım annengile geldim o kadar canım sıkkın ki

ayy canım ya olmaz öyle.. inşallah ciddi bişey değildir.. bu ara hepimiz öyleyiz ben de her şeye kızıyorum, ağlıyorum, bağırıyorum ama evi terk edecek kadar değil.. birazdan geçer sinirin fikrini değiştirirsin inşllah.. iyi olduğun bir zaman eşine söyle ben bu aralar kırılganım biraz de seni biraz alttan alsın.. bir an önce düzelir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…