Çok güldüm :))) sorma ev işleri okadar zor geliyor ki elini sürmeyen adam bulaşık yerleştiriyorayy sorma ben de eşime üzülüyorum çok.. yazık başımda dönüp duruyor.. iş bile yaptırmıyor bana (benim düşük tehlikem de var).. ama ben bazen saçma sapan şeylere kızıyorum, ağlıyorum.. sonra geçince gönlünü alıyorum ama üzülüyorum çok.. tam cadı oldum..
Sen raporlusun sanırım değil mi yanlış hatırlamıyorumiyi yapmışşsın canım.. nasıl rahat edeceksen öyle yap.. önemli olan senin iyi hisstemen.. benim de bugün 15.30 da randevum var.. bekliyoruz.. bakalım..
Üzgünüm ama kahve çay olabildiğince az olmalı. Ben böyle biliyorumGünaydın herkese,
Ben kahve delisi biri olarak kahve içemeyeceğim için stres yaşıyorum. Doktoruyla bu konuda görüşen var mı?
tamam canım tesekkur ler suan kalp atislarini heyecanla bekliyorum kafamda surekli acabalarlayimKalp atislarini 6 da vajinal 7 ve 8 de karindan ultrason ile duyabilirmisiz tabi bir hafta erken ve gec de olabilir bu haftalar
Sen raporlusun sanırım değil mi yanlış hatırlamıyorum
En güzelini yapmışsın en riskli zamanlar
Ben çok hareketliyimdir
Okullar yeni başladı ve ben anasınıfı öğretmeniyim düşün halimi
Dün çok yoruldum keşke ben de şu dönemde çalışmıyor olsam
günaydın arkadaşlar.bende hamileyim aama daha kesemızı gormedık.yarın randevum var.İnş keseyı gördükten sonra hamilelik takvımı yapacağım.Bende de belirsiz korkular var .Okuduğum kadarıyla da tek değilmişim zaten Allahım bebıslerımıızı sağlıkla ve hayırla kucağımıza almayı nasip etsin
ayy nanedemi sebep oluyo bugun folmaya koydum bi avuc dolusu. ama porsiyona bolersek 1 cay kasigi filan gelir herhalde
Mia'nin dedigi gibi bi kereden bisey olmaz tatlim bi dahakineBen de bugün mecbur kaldım canım ya yediğim yemek maydanozsuz olmuyordu malesef :) bişey olmaz inşallah
hoş geldin canım.. allah hayırlı etsin.. konu korkuysa tam yerine geldin..burda aklına gelebilecek her şeyden korkabilen hamilelerimiz var.. sanırım biraz da hormonların etkisi.. sen ne zaman gideceksin doktora kese için?..
merhaba canım :) doğru soyluyon nasıl bı korku hıssı ıse cok fena yerlestı benım ıcımede doktora yarın gıdecegım .Dr un hesaplamasına gore bete hcg 5600 degerınde olacakmış idrara sıkışık gel dedı ultrasonda bakacakmış 1 hata gecmedı gıttı neyse ki yarına az kaldı:)hoş geldin canım.. allah hayırlı etsin.. konu korkuysa tam yerine geldin..burda aklına gelebilecek her şeyden korkabilen hamilelerimiz var.. sanırım biraz da hormonların etkisi.. sen ne zaman gideceksin doktora kese için?..
Maşallah canım darısı kalp atışını duymaya
Amin canım teşekkür ederim :) muhtemel doğum tarihimi hesaplayınca 17 mayıs çıkıyor. Tabiii hamileysem. Seninle 1 gün var aramızda. Son adet tarihlerimiz hemen hemen aynı olması lazım. Sat ın nezamandı ? Ve ne zaman öğrendin canım hamile olduğunu?
Aynen cmerhaba canım :) doğru soyluyon nasıl bı korku hıssı ıse cok fena yerlestı benım ıcımede doktora yarın gıdecegım .Dr un hesaplamasına gore bete hcg 5600 degerınde olacakmış idrara sıkışık gel dedı ultrasonda bakacakmış 1 hata gecmedı gıttı neyse ki yarına az kaldı:)
Aynen canım ya herşeyden korkar olduk:) doğuma kadar bu böyle gider vallahoş geldin canım.. allah hayırlı etsin.. konu korkuysa tam yerine geldin..burda aklına gelebilecek her şeyden korkabilen hamilelerimiz var.. sanırım biraz da hormonların etkisi.. sen ne zaman gideceksin doktora kese için?..
öyle olcak valla inş hepimiz için sağlıklı ve gusel gecerAynen c
Aynen canım ya herşeyden korkar olduk:) doğuma kadar bu böyle gider valla
Evi terketmedin dimi ? Sadece bugünlük annenlere oturmaya gittin sanırım?Günaydın canlar nasılsınız?
Ben pek iyi değilim eşimle tartıştık kızımızda aldım annengile geldim o kadar canım sıkkın ki
Günaydın canlar nasılsınız?
Ben pek iyi değilim eşimle tartıştık kızımızda aldım annengile geldim o kadar canım sıkkın ki
Gitmicem canım çok yalvaracak kapılardaEvi terketmedin dimi ? Sadece bugünlük annenlere oturmaya gittin sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?