2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hakkımızda hayırlısı canım

canım benim ya kıyamam.. inşallah düzelir.. azıcık sakin ol.. dua edelim biz de.. ne desem bilemedim.. ama hızlı karar alma.. sonra pişman olacağın şeyler yapma.. güvendiğin biri varsa onunla paylaş rahatlarsın.. ama seni gaza getirecek biriyle değil.. sağduyulu biri olsun.. annen ya da ablan, kardeşin falan olabilir.. üzme kendini.. inşallah geçer..

canım benim ilk bakıldığında 1200 cıktı 5 gün sonra tekrar bakıldoğında 15000 yazıyordu bizde sasırdık biraz eşim ikizmi acaba diyip duruyor ama doktor öyle birsey söylemedi

maşallah canım.. senin ki de çok yükselmiş.. allah gönlüne göre versin.. ikiz istiyorsan hayırlısıyla ikiz olsun inşallah.. gerçi sen keseyi falan görmüşsündür.. tek kese mi vardı?..

Kızlar merhaba. Şükürler olsun ki bende hamileyim. Dün dayanamayıp test yaptım ve pozitif çıktı. Kısmetse hafta sonu doktora gideceğim. duygular karıştı ama çok heyecanlıyım :)
hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tebrikler

Bende bunu yaşadım çoook kavgasını ettim ve bu gibi nedenerden dolayı büyüyüp evi terkettim kaç kez ama değiştiremedim.. En sonunda ben ne yaptım artık susmadım omu benim ailemi insan yerine koymayan ama kendi ailesine hürmet bekleyen,ailesinin benimle ilgili anlaşmazlık noktalarını benim için dedidklerini ve dişimi nelere sıkıp ailesiyle nasıl görüştüğümü bilmediği için vurdum suratına artık ben ondan beterim..Kayınvalidem ve gmrümcem ile konuşmuyoruz..Kayınvalidemle mecbur kızımdan dolayı bakıyor ona görümcemin yüzüne bakmıyorum..Kayınpederimle sıkıntım yok çok şükür..Akşamları kızımı alıp çıkıyorum eskisi gibi oturmaya gitmek kalkmak bilmem ne yok yapmıyorum yap diyemiyorda çünkü haklı olduğumu gördü artık illaa suratına vurmak lazımsa vurdum 5 yıl sonra dayanamadım artık bendekide sabır bir yere kadar Ama bu kadar fevri olma bak hamilesin günah onada

Merhaba...
Nasilsiniz kizlar?

İse yeni geldim galiba biraz hasta gibiyim dun cok ruzgar vardi sirtimdan ruzgar yemisim.

Merhaba...
Nasilsiniz kizlar?

İse yeni geldim galiba biraz hasta gibiyim dun cok ruzgar vardi sirtimdan ruzgar yemisim.
canım geçmiş olsun dikkat et kendine. bu ara vücudumuzun da bağışıklığı azalıyor tabi. dinlenmeye çalıs cnm

Hep aynı CNm görümce bayramda kapıdan kovdu resmen ben bidaha evime gelme seninle grşmek istemiyorum diyince ben abartıyo oldum. Oğlu annesigilez bana laf sayarlar bende kayın valideye ben doğurmadım ben eğitmedim oturda bi düşün dedim berde hata ettik bizde bu cocuğum böle oldu dedim. Ben böle diyince kötü çirkef ben oldum durum böle yani :)

Ne oldu gecmis sayfalari okuyamadim ama
Bir insanla evlenince onun ailesiyle de evlenmis oluyorsun degil mi
Onlar da komplekslere kapilmasalar cokkk iyi olacak

maşallah canım.. senin ki de çok yükselmiş.. allah gönlüne göre versin.. ikiz istiyorsan hayırlısıyla ikiz olsun inşallah.. gerçi sen keseyi falan görmüşsündür.. tek kese mi vardı?..
evet canım keseyi gördüm tek kese Rabbim hayırlısı neyse onu nasip eylesin.son adet tarihim 29 haziran ilk gittiğimizde 1200 ü doktorumuzda fazla demişti o tarihe göre ama önceki aydan kalan yumurtada olabilir dedi sıkıntı yoktu yani

Canım stres yapma bende de miyom var 4 cm benimki de keseden büyük. Ben iki senedir miyomum olduğunu biliyordum. Bana doktorum hamile kalmamı söylemişti. Hemen hemen her kadında olduğunu, hamilellikte buyur genelde demişti daha sonra eski boyutuna dönebilir ama hiçbir zaman kaybolmaz demişti. Ben de o zaman çok araştırma yapmıştım. Ameliyat deseydi gideceğim doktoru bile bulmuştum. Benim sana tavsiyem çok iyi bir doktora görünmen bu konuda uzman olan bir doktor bul. Eğer istanbuldaysan prof dr Ateş Karateke yi önerebilirm ben gitmedim kendisine ama çok olumlu yorumlar okudum. Kesinlikle 3. doktorun fikrini al.

Ne oldu gecmis sayfalari okuyamadim ama
Bir insanla evlenince onun ailesiyle de evlenmis oluyorsun degil mi
Onlar da komplekslere kapilmasalar cokkk iyi olacak
Hep onlar doğru biz bişi yaptığımızda dediğimizde elalemin

Kızlar ne cok yazıyosunuz maşaallah ya. okuyamıyorum ben ben daha dün kan testi yaptırabildim. 4+3 te 3223 çıktı normal mi şimdi bu. doktora 23ünde gidebilcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…