Hakkımızda hayırlısı canımcanım bence hamişlik nedeniyle hepimiz cok gerginiz. bir de hbr bekleme sürecleri falan derken ipler iyice kopuyor. Tabi eşler bu konuda anlayışlı olmalılar ama biz de ani sinirlenebiliyoruz, senin gönlünü almaya gelecektir zaten, sende miniğin için affetsen??o da belli etmese de bekleme sürecinde geriliyordur
canım benim ilk bakıldığında 1200 cıktı 5 gün sonra tekrar bakıldoğında 15000 yazıyordu bizde sasırdık biraz eşim ikizmi acaba diyip duruyor ama doktor öyle birsey söylemediKizlar baska boyle yukselen yok mu beta hcgsi?..
Canım kapıda ki köpek kadardeğerimiz yok ben napıyorumki bişi yapmıyorum.arpam fazla geliyomuş falan filan gözede aldım gitmemeyi .akşam kapıdan çıkarkende dedim sana bu çocuklar çok fazla yarın git mahkemeye mi verirsin naparsın
canım benim ilk bakıldığında 1200 cıktı 5 gün sonra tekrar bakıldoğında 15000 yazıyordu bizde sasırdık biraz eşim ikizmi acaba diyip duruyor ama doktor öyle birsey söylemedi
hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tebriklerKızlar merhaba. Şükürler olsun ki bende hamileyim. Dün dayanamayıp test yaptım ve pozitif çıktı. Kısmetse hafta sonu doktora gideceğim. duygular karıştı ama çok heyecanlıyım :)
Benim aileme hiç saygısı sevgisi yok benden kendi ailesine sevgi bekliyo elimden gelenin fazlasını yapıyorum yeminle ama köpek kadar değerimiz yok . Annesigile her oturmaya gittiğimizde bizi koyup dışarı çıkar l valideden lafı biz yeriz
Bende bunu yaşadım çoook kavgasını ettim ve bu gibi nedenerden dolayı büyüyüp evi terkettim kaç kez ama değiştiremedim.. En sonunda ben ne yaptım artık susmadım omu benim ailemi insan yerine koymayan ama kendi ailesine hürmet bekleyen,ailesinin benimle ilgili anlaşmazlık noktalarını benim için dedidklerini ve dişimi nelere sıkıp ailesiyle nasıl görüştüğümü bilmediği için vurdum suratına artık ben ondan beterim..Kayınvalidem ve gmrümcem ile konuşmuyoruz..Kayınvalidemle mecbur kızımdan dolayı bakıyor ona görümcemin yüzüne bakmıyorum..Kayınpederimle sıkıntım yok çok şükür..Akşamları kızımı alıp çıkıyorum eskisi gibi oturmaya gitmek kalkmak bilmem ne yok yapmıyorum yap diyemiyorda çünkü haklı olduğumu gördü artık illaa suratına vurmak lazımsa vurdum 5 yıl sonra dayanamadım artık bendekide sabır bir yere kadarCanım kapıda ki köpek kadardeğerimiz yok ben napıyorumki bişi yapmıyorum.arpam fazla geliyomuş falan filan gözede aldım gitmemeyi .akşam kapıdan çıkarkende dedim sana bu çocuklar çok fazla yarın git mahkemeye mi verirsin naparsın
29 temmuz son adet tarihinin başlangıcıysa sen 6 haftayı doldurmuşsun canım muhtemel doğum tarihin 5 mayıs, normalde öyle hesaplanıyor yumurtlamaya göre hesaplanmıyorki[/29 temmuz son adet tarihinin başlangıcıysa sen 6 haftayı29 temmuz son adet tarihinin başlangıcıysa sen 6 haftayı doldurmuşsun canım muhtemel doğum tarihin 5 mayıs, normalde öyle hesaplanıyor yumurtlamaya göre hesaplanmıyorki[/29 temmuz son adet tarihinin başlangıcıysa sen 6 haftayı doldurm
canım geçmiş olsun dikkat et kendine. bu ara vücudumuzun da bağışıklığı azalıyor tabi. dinlenmeye çalıs cnmMerhaba...
Nasilsiniz kizlar?
İse yeni geldim galiba biraz hasta gibiyim dun cok ruzgar vardi sirtimdan ruzgar yemisim.
Hep aynı CNm görümce bayramda kapıdan kovdu resmen ben bidaha evime gelme seninle grşmek istemiyorum diyince ben abartıyo oldum. Oğlu annesigilez bana laf sayarlar bende kayın valideye ben doğurmadım ben eğitmedim oturda bi düşün dedim berde hata ettik bizde bu cocuğum böle oldu dedim. Ben böle diyince kötü çirkef ben oldum durum böle yani :)hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tebrikler
Bende bunu yaşadım çoook kavgasını ettim ve bu gibi nedenerden dolayı büyüyüp evi terkettim kaç kez ama değiştiremedim.. En sonunda ben ne yaptım artık susmadım omu benim ailemi insan yerine koymayan ama kendi ailesine hürmet bekleyen,ailesinin benimle ilgili anlaşmazlık noktalarını benim için dedidklerini ve dişimi nelere sıkıp ailesiyle nasıl görüştüğümü bilmediği için vurdum suratına artık ben ondan beterim..Kayınvalidem ve gmrümcem ile konuşmuyoruz..Kayınvalidemle mecbur kızımdan dolayı bakıyor ona görümcemin yüzüne bakmıyorum..Kayınpederimle sıkıntım yok çok şükür..Akşamları kızımı alıp çıkıyorum eskisi gibi oturmaya gitmek kalkmak bilmem ne yok yapmıyorum yap diyemiyorda çünkü haklı olduğumu gördü artık illaa suratına vurmak lazımsa vurdum 5 yıl sonra dayanamadım artık bendekide sabır bir yere kadarAma bu kadar fevri olma bak hamilesin günah onada
canım geçmiş olsun dikkat et kendine. bu ara vücudumuzun da bağışıklığı azalıyor tabi. dinlenmeye çalıs cnm
Slm canım hoşgeldinn, geçmiş olsunMerhaba...
Nasilsiniz kizlar?
İse yeni geldim galiba biraz hasta gibiyim dun cok ruzgar vardi sirtimdan ruzgar yemisim.
Zeyno mesajlarıma napıyosun öylee
Hep aynı CNm görümce bayramda kapıdan kovdu resmen ben bidaha evime gelme seninle grşmek istemiyorum diyince ben abartıyo oldum. Oğlu annesigilez bana laf sayarlar bende kayın valideye ben doğurmadım ben eğitmedim oturda bi düşün dedim berde hata ettik bizde bu cocuğum böle oldu dedim. Ben böle diyince kötü çirkef ben oldum durum böle yani :)
evet canım keseyi gördüm tek kese Rabbim hayırlısı neyse onu nasip eylesin.son adet tarihim 29 haziran ilk gittiğimizde 1200 ü doktorumuzda fazla demişti o tarihe göre ama önceki aydan kalan yumurtada olabilir dedi sıkıntı yoktu yanimaşallah canım.. senin ki de çok yükselmiş.. allah gönlüne göre versin.. ikiz istiyorsan hayırlısıyla ikiz olsun inşallah.. gerçi sen keseyi falan görmüşsündür.. tek kese mi vardı?..
İyi akşamlar kızlar bugun dr gittim. Önce ultrasonla baktılar dr keseden büyük miyom var dedi 10 cm kadarmış bir sürü tıbbi şey söledi vajinal ultrasonlada baktı kese gözüküyo ama henüz kalp atışı yok.. Miyom belirtisi olmadığı için o kadar büyümüş bu zamana kdr sonra başka bi dr a yönlendirdi ona gittik oda aynı şeyleri dedi ama daha rahatlatıcıydı gebelik olsada gebelikle birlikte büyüdüğü için ameliyat şartmış çok ağladım bugun 2 hafta sonra kontrol verdi kesenin içinde bebek varsa ameliyat olucam gebeliğe zararı yokmuş
Hep onlar doğru biz bişi yaptığımızda dediğimizde elaleminNe oldu gecmis sayfalari okuyamadim ama
Bir insanla evlenince onun ailesiyle de evlenmis oluyorsun degil mi
Onlar da komplekslere kapilmasalar cokkk iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?