Canım doktorumuz tam bugay ekmegi önermişti ama galiba bugdaya karsı alejimiz var agız cevrecevremiz kızarıyor hemenForuma girenlerin sayisi cok azaldi ama bisey sormak istiyorum
Bakan bilgisi olan vardir ins
Biz 6 ay 22 gunluguz
Corba sebze meyve yumurta yiyoruz
Sormak istediğim ekmek kullaniyo musunuz veya ne zaman baslaniliyor
Corbalarina genelde pirinc irmik atiyorum ama tarhananin icine ekmek atsam olur mu
Eltim eti bebek ekmegi kullanmis. Kullanan oneren var mi veya eve aldiginiz beyaz ekmek mi koyuyorsunuz
İnşaAllah düzelir canım foruma herkes geri dönsün ya özledim eski günleriforumda paylaşımlar baya bi azalmış günde birkaç tane paylaşım var. Besin alerjisi olan arkadaşlar biz Gaitada Redüktan Maddeye baktırdık Pozitif çıktı. Laktazm damla vermeye başladım. İnşallah kakası düzelir.
kuzu ciğerini nasıl yapıyorsun canım cevizi neyle veriyorsun bu arada bizde 24 nisan dogumluyuz 15 gün önce 11.600 dük boy 75 maşaAllaharkadaşlar merhaba, bebeişlerimizin boyunu kilosunu yazalım mı? biz geriden gliyorduk biraz ama son 2 ayda toparladık gibi. kızım 67 cm 7,5 kilo 20 mayıs doğumlu
3 öğün ek gıda veriyorum kuzu ciğerine ceviz ve bademe başladık bu ay :)
arkadaşlar merhaba, bebeişlerimizin boyunu kilosunu yazalım mı? biz geriden gliyorduk biraz ama son 2 ayda toparladık gibi. kızım 67 cm 7,5 kilo 20 mayıs doğumlu
3 öğün ek gıda veriyorum kuzu ciğerine ceviz ve bademe başladık bu ay :)
kuzu ciğerini haşlayıp rondodan çekiyorum. çorbalarına kiraz büyüklüğünde haftada 2 kere ekliyorum. hem iştah açarmış hemde demir vitamin depolarını doldururmuş. kiraz büyüklüğünde streç filme sarıp buzluğa atabilirsiniz. cevizide rondoda toz haline getirip kahvaltısına ya da yoğurduna ekliyorum. püresine de ekleyebilirsimizCanım doktorumuz tam bugay ekmegi önermişti ama galiba bugdaya karsı alejimiz var agız cevrecevremiz kızarıyor hemen
İnşaAllah düzelir canım foruma herkes geri dönsün ya özledim eski günleri
kuzu ciğerini nasıl yapıyorsun canım cevizi neyle veriyorsun bu arada bizde 24 nisan dogumluyuz 15 gün önce 11.600 dük boy 75 maşaAllah
Hemen deneyeyim bunu tesekkur ederimkuzu ciğerini haşlayıp rondodan çekiyorum. çorbalarına kiraz büyüklüğünde haftada 2 kere ekliyorum. hem iştah açarmış hemde demir vitamin depolarını doldururmuş. kiraz büyüklüğünde streç filme sarıp buzluğa atabilirsiniz. cevizide rondoda toz haline getirip kahvaltısına ya da yoğurduna ekliyorum. püresine de ekleyebilirsimiz
kuzu ciğerini haşlayıp rondodan çekiyorum. çorbalarına kiraz büyüklüğünde haftada 2 kere ekliyorum. hem iştah açarmış hemde demir vitamin depolarını doldururmuş. kiraz büyüklüğünde streç filme sarıp buzluğa atabilirsiniz. cevizide rondoda toz haline getirip kahvaltısına ya da yoğurduna ekliyorum. püresine de ekleyebilirsimiz
sağol canım inşallahCanım doktorumuz tam bugay ekmegi önermişti ama galiba bugdaya karsı alejimiz var agız cevrecevremiz kızarıyor hemen
İnşaAllah düzelir canım foruma herkes geri dönsün ya özledim eski günleri
kuzu ciğerini nasıl yapıyorsun canım cevizi neyle veriyorsun bu arada bizde 24 nisan dogumluyuz 15 gün önce 11.600 dük boy 75 maşaAllah
Foruma girenlerin sayisi cok azaldi ama bisey sormak istiyorum
Biz 6 ay 22 gunluguz
Corbalarina genelde pirinc irmik atiyorum ama tarhananin icine ekmek atsam olur mu
Eltim eti bebek ekmegi kullanmis. Kullanan oneren var mi veya eve aldiginiz beyaz ekmek mi koyuyorsunuz
Eti bebek ekmegi ben de aldım fakat vermeye baslamadim. 9. Aydan sonra baslamayi düşünüyorum. Ekmek vermiyorum henüz. 7 ay 23 günlük.Foruma girenlerin sayisi cok azaldi ama bisey sormak istiyorum
Biz 6 ay 22 gunluguz
İnşallah düzelir bizde yumurtayı kestik kaka biraz düzeldi gibi ama süte de alerjimiz var doktor ver demesine rağmen yüzündeki egzemaları azdırıyor diye vermeye çekiniyorum boy ve kilo durumunuz nasıl alerjik bebekler biraz geri oluyormuş galibaforumda paylaşımlar baya bi azalmış günde birkaç tane paylaşım var. Besin alerjisi olan arkadaşlar biz Gaitada Redüktan Maddeye baktırdık Pozitif çıktı. Laktazm damla vermeye başladım. İnşallah kakası düzelir.
Eti bebek ekmegi ben de aldım fakat vermeye baslamadim. 9. Aydan sonra baslamayi düşünüyorum. Ekmek vermiyorum henüz. 7 ay 23 günlük.
Ben çoğu Zaman kıvamı tutturuyorum. Keçi sütüyle de, inek sütüyle de aynı yöntemi yapıyorum deneyin isterseniz. Migros'tan pastörize keçi sütü alıp, içine şok marketten aldığım probiyotik yoğurt mayasıyla tarifine göre hazırlıyorum. Küçük cam saklama kaplarına paylaştırıyorum. Fırını 45, 50 dereceye ayarlıyorum. Saklama kaplarının ağzını kapamadan çok önemli, çünkü kapalı olunca buharlaşıp sulanıyor yoğurt. 8.5 9 saat fırında mayalandırıyorum. Sonra soğuyunca ağzını kapatı dolaba koyuyorum , dinleniyor biraz. Daha sonra yaptığım yoğurdun 5-6 kaşığından tekrar 1 litre yoğurt mayalıyorum.Ben küçük kavanoza yapmayı denemiştim dün inek sütünden yaptığım tuttu keçi sütü tutsun cok istemiştim birde sizin yöntemi deneyeyim teşekkür ederim :)
9 saat fırın mı calistiriyosun sastim kaldım doğrusu battaniyeyle örtüp mayalamanizda yeterli oourBen çoğu Zaman kıvamı tutturuyorum. Keçi sütüyle de, inek sütüyle de aynı yöntemi yapıyorum deneyin isterseniz. Migros'tan pastörize keçi sütü alıp, içine şok marketten aldığım probiyotik yoğurt mayasıyla tarifine göre hazırlıyorum. Küçük cam saklama kaplarına paylaştırıyorum. Fırını 45, 50 dereceye ayarlıyorum. Saklama kaplarının ağzını kapamadan çok önemli, çünkü kapalı olunca buharlaşıp sulanıyor yoğurt. 8.5 9 saat fırında mayalandırıyorum. Sonra soğuyunca ağzını kapatı dolaba koyuyorum , dinleniyor biraz. Daha sonra yaptığım yoğurdun 5-6 kaşığından tekrar 1 litre yoğurt mayalıyorum.
okadar saat fırın calıştırmak elektrik faturasını baya bi kabartır gibi geldi bana :) onun yerine bir yoğurt yapma makinası alsanız.ben daha önce hiç yoğurt yapmamış bi insan olarak internetten almıştım 30 tl ye gayette işe yarıyo.herzaman kıvamı harika oluyo elektrik tüketimide çok az. tavsiye ederim.Ben çoğu Zaman kıvamı tutturuyorum. Keçi sütüyle de, inek sütüyle de aynı yöntemi yapıyorum deneyin isterseniz. Migros'tan pastörize keçi sütü alıp, içine şok marketten aldığım probiyotik yoğurt mayasıyla tarifine göre hazırlıyorum. Küçük cam saklama kaplarına paylaştırıyorum. Fırını 45, 50 dereceye ayarlıyorum. Saklama kaplarının ağzını kapamadan çok önemli, çünkü kapalı olunca buharlaşıp sulanıyor yoğurt. 8.5 9 saat fırında mayalandırıyorum. Sonra soğuyunca ağzını kapatı dolaba koyuyorum , dinleniyor biraz. Daha sonra yaptığım yoğurdun 5-6 kaşığından tekrar 1 litre yoğurt mayalıyorum.
bende görmedim ama panik yapmıyorum doktorum 1 sene görmeyebilirsin normal emişti.ayrıca doğumdan sonraki kontrolümde 6.ay gel demişti.ben gitmedim.aslında bi gidip gözüksem iyi olcak.Arkadaşlar aranızda hala âdet görmeyen var mı ben 7 aydır olmuyorum sorun ben de mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?