2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım biz yarın tekrar Periferik yayma testi yaptıracaz inşaAllah son kontrol olur ve hersey artık düzelmiştir

Tabiki bu sorunlar asilmayacak ve insanlar bu hastalıklarla ve yeni eklenen bir cok hastalikla savaşmaya devam edecekler. Çünkü istenilen bu.
Hele ki bizim gibi ailesinde alerji geçmişi olan bebeklerde bu hastalık ilk aydan itibaren etkisini ve belirtilerini gösteriyor. Takip ettigim kadariylada bi cok bebekde de rota aşısından sonra kendini farkettiriyor. L LeyLAL tesekkurler paylaşım için. Son zamanlarda bunalan ruhum daha beter sıkıldı. Offff ..

Bizim 3. dişimizde bugün çıktı 4,5 aylıkken başladık. İlk dişlerden sonra diş kolyesi aldım sonuncuyu daha rahat çıkarttık. tavsiye ederim. kehribar kolye
Üst dişler mi çıkmaya basladı. Arada ne kadar zaman gecti. Bizim altlar 20 gün arayla cıktı. Umarım üste gecmeden biraz normal zaman geciyodur. Uyku düzeni bozuldu çünkü.

Aynen bende facebook ta Nisan Mayıs Haziran anneleri blw grubu takip ediyorum hatta yılbaşı çekilişi falan yaptık hayırlısı

merhabalar ankarada olan anneler için eğer kangurunuz varsa 19 aralık günü dance with babies etkinliği var babywearing türkiye facebook sayfasında katılım içi ngerekenler falan var bi değişiklik olsun derseniz bakınisterseniz

Bizde de durum aynu bol miktarda burun akıyor 14 mayısta doğdu doğdu doğalı gece uykusu güzellken 6 aylık oldu 2 diş ve bide burun akması derken son 3 haftadır düzgün uyumuyor

ya bana dedikleri burun akıntısı ya dişten ya alerjiden olur dediler ben de 2 güne bir çarsaflarını değiştiriyorum , her uyandğında buzgibi de olsa odayı havalandırıyorum sıcak banyo yaptırıyorum burnu boşalsındiye ama malesef bir türlü geçmedi diş derseniz de 24 kasımda alttan tek dişiçıktı hala oyle

cold mix damla var ben sıcak suyun içine damlatıp odaya koyuyorum baya iyi geldi birde serum fizyolojikle burnunu temizledik düzenli olarak japonların bi burun temizleme tekniği var arkadaş onu uyguladı bütün burnu boşaldı. isterseniz bi araştırın uygulayabilirseniz çok rahat edecektir bebişiniz.

Acibadem enver mahir gun a a gidiyorum. Ozel sigorta var yoksa ever cok pahali. Basta tests 300 tl verdik AMA. Surekli gitmen gerekmiyor by doktora. Alerji duzeyine bagli olarak genelde ilacta vermiyor doktor. Siki diyet yapman yeterli. Kakada belirtinin gecmesi zaman aliyor. Bizimki ciltte kizariklik oldygundan yedigi anda Helen tepki veriyor be hangi gida oldugunu anlayabiliyorum.

Aynen bizdede alerjili aile bireyleri var. Be rota asisi sonrasi alerji cikti malesef.

Hic bunalma gecicek elbet.sadece sabret.

Verem aşısı benim oglumda belirti vermedi ne iltihap ne kabuklanma hiç bişey yok dr a sordum belirti vermeyebilir dedi bu durumla karşılaşan var mı aranızda?

Üst dişler mi çıkmaya basladı. Arada ne kadar zaman gecti. Bizim altlar 20 gün arayla cıktı. Umarım üste gecmeden biraz normal zaman geciyodur. Uyku düzeni bozuldu çünkü.

Alttan 3. dişi çıktı. üstlerde henüz hareket yok.
1. dişi 4,5 aylıkken 2. 5 aylıkken. 3. 7 aylıkken çıktı

Ben anlayamadım özeti nedir bu konunun?

Hanımlar, temmuz annesi olarak deneyimlerinize ihtiyacım var!
Bebeğime yoğurt yedirmek istiyorum 5.5 aylık. Lakin inek sütünden yapsam mı yapmasam mı kararsızım. keçi sütü denedim tutmadı 3 kez denedim. İnek sütü 1 yaşına kadar yasak olduğu için cok kararsızım. Sizler nasıl yapmıştınız?

Selam canım hoşgeldin...

Bende 5 aylıkken yoğurt ve meyve suyu ile başlamıştım ek gıdaya..

Ben yoğurdu günlük sütten yaptım yani kutu sütü..
Zaten sütü yoğurda mayaladığın zaman kimyası değişiyor yani yoğurda dönüşüyor haliyle inek sütünden yapabilirsin...

Çok teşekkür ederim içim şuan daha rahat :)

Merhaba
Arkadasim cevaplamis ama bende yazayim
Bende 1 lt lik gunluk sutten yapiyorum. Aksam yapip sabaha kadar battaniyeyle sarip sabah buzdolabina alip 24 saat acmiyorum. Daha once hic yogurt yapmamis biri olarak bu sekilde cok guzel tutuyor. Bide kucuk cam kavanozlara yapip her gun farkli kavanozu aciyorum
Banada inek sutundende yapabilirsin denildi banada yapilabilir ama ben gunluk sutten yapiyorum
Kolay gelsin

Ben küçük kavanoza yapmayı denemiştim dün inek sütünden yaptığım tuttu keçi sütü tutsun cok istemiştim birde sizin yöntemi deneyeyim teşekkür ederim :)

Foruma girenlerin sayisi cok azaldi ama bisey sormak istiyorum
Bakan bilgisi olan vardir ins
Biz 6 ay 22 gunluguz
Corba sebze meyve yumurta yiyoruz
Sormak istediğim ekmek kullaniyo musunuz veya ne zaman baslaniliyor
Corbalarina genelde pirinc irmik atiyorum ama tarhananin icine ekmek atsam olur mu
Eltim eti bebek ekmegi kullanmis. Kullanan oneren var mi veya eve aldiginiz beyaz ekmek mi koyuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…