Canım bizde de laktoz alerjisi var, ilk 6 ay anne sütü+pregomin verdim, su an 7 ay 24 günlüğüz, 6 ayı doldurunca ek gıdaya başladım, ek gıdaya geçtiğinden beri mama vermiyorum çünkü vakit kalmıyor, sabah 7-7:30 gibi anne sütü, 9-9:30 arası kahvaltıda bir haşlanmış yumurta sarisi, bir tatlı kaşığı kadar pekmez, 1-2 zeytin, bir tüm ceviz(cam rendede toz yapıyorum),biraz ekmek içi,ihlamurla islatiyorum,bazen rezene demliyorum onunla islatiyorum, bazen de sade ılık su döküyorum; 10:30-11 gibi uyur o zaman emiyor, 2-2:30 arası çorba veriyorum, bazen unlu bi çorba yapıyorum, kavrulmuş unun var ona su ekliyorum tel sehriye yada pirinç atıp pişiriyorum biraz zeytinyağı ekliyorum, sehriye yaptıysam kasigin ucunda az bişey kuru nane atmaya başladım,bazı günler de sebze çorbası yaparım, ona da zeytinyağı döküyorum, corbasina göre Icine sehriye pirinç irmik falan atabiliyorum,sonra 3:30-4 arası yine emiyor uyuyor, kalkınca meyve rendesi veriyorum, bazen Icine az bişey ceviz katıyorum bazen de buğday ruseymi, 8:30-9 gibi de pirinç unuyla muhallebi yapıyorum, yine ona da bazen pekmez döküyorum bazen irmikle pişiriyorum bazen biraz meyve karistiriyorum, o şekilde cesitlendirmeye çalışıyorum,gece de çok şık kalkan bi bebek olduğu için gece sürekli emer o yüzden gece bişey vermem, benim akşam öğünum tek cesit hergün pirinç unu vermek zorunda kalıyorum, aslında istemiyorum ama verecek başka bişey bulamadım kasik manalarina baktım ben de ama onlar da sütlü sen nasıl verdin onlrin da diyeti var mi,