- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
o şekilde biz de yapıyoruzArkadaslarin yurumekten kasdettikleri bebeklerini koltukaltlarindan tutup ayaklarini yere bastirmalari sanirim oyle.olunca benim kizda iki uc adim atiyor bunu kasdettiler bence
bizim dr sakınca görmedi cnımmerhaba bilmiyor olabilirim bağışla ama hamileyken bebeğini nasıl emziriyorsun..annem hep söyler hamile kalınca sütteki bebeğini memeden kestiğini.
Kızlar oğlum 1 haftadır uykusundan çığlık atarak uyanıyor ve nerdeyse 15 dk durmadan aglıyor memeti bile tutmuyor uykusuzluk hat safhaya cıktı yakında deliricemsinirden kendime beddua edip duruyorum
Merhaba ben temmuz annesiyim uyku eğitimi ile ilgili araştırma yapıyorum sürekli sizn bebiş büyük bizden bi düzen oluştu mu acaba merak ettim
Merhaba ,oğlum 4,5 aylık bu sıralar çok fazla bağırıyor susturamiyorum acayip sinirli oldu 4 gün öncede alt 2 dişini çıkardı hiç anlayamadım bile bi baktım bir dişi çıkmış ertesi günü 2. Dişte çıkmıştı bu yüzden olabilir mi?
bizim dr sakınca görmedi cnım[/QUOTE
yeni birşey daha öğrenmiş oldum.teşekkürler
Birde glüten alerjisi 8 aydan once belli oluyormu acaba.
Arkadaşlar herkese merhaba.Sizin ve bebeklerinizin iyi olmasına sevindim.Bende yarin ise basliyicam.Tempolu günler bizi bekliyor.Gece yatmadan süt sagip bırakayim diyorum.Doğalgaz yaniyo dolaba koysam sonra sabah eşim 1 saat önce disari çıkarıp verse sorun olurmu acaba.Süt bırakıp ise giden arkadaşlar siz nasıl yapiyonuz yardımcı olursanız sevinirim.Tesekkurler....
Maşallah oğlunuza benim kızımda 20 mayıs doğumlu ama sadece 6100 gr ve 64 cm aşırı terlemesi var. Bir türlü kilo almıyorMerhaba herkese,
Oğlum 20 öayıs doğumlu. 5 ay ölçüleri 8,6 kg 70 cö maşallah iyi. Günlük yeme düzeni bgn için gece sadece emziriyorum. Ama sütümçok az. Sabah 9 150 cc mama saat 11:30 150 cc daha. Öğlen 2 pırasa havuç patates ıspanak ısırgan ve pirinçten yapılan çorba. Akşam 5 tarhana. Akşam 7 180 cc ve akşam 9 150 cc. Dün öğünün biri sade yoğurt çorba da bal kabağındandı. Meyve 3 günde bir falan veriyorum öğün olarak. Selamlar
Maşallah ne güzel öğünlere alıştırmışsın bebeğini ben ekmek olarak bebek ekmeği aldım cicibebenin vitamin ve minaralli etimek gibi ufalıyorum çorbalarının içine sabah kahvaltısı çok karışık geldi bana bide pekmezin vitamini ile yoğurdun vitamini karıştırmamalı diye duymuştum kendim araştırmadım ama kimya öğretmeni bi tanıdığım söylemişti ben meyve püresine karıştırıyorum pekmezi sabahlarıda menemene bayılıyo :) soğan patates haşlamasını seviyo bazen içine ıspanak ta koyuyorum ve papatya çayı ile ıhlamurda veriyorumarkadaşlar kahfaltı çeşitleriniz nelerdir.benim bebeğim sıkıldı öğünlerinden.ben sabah:yoğurt bebe bisküvisi,öğütülmüş ceviz pekmez ,yumurta karıştırıp veriyorum.tabi hergün yumurta değil.bazen yoğurt yerine süt veriyorum.bebeğim 12 mayıs doğumlu
kahfaltıdan sonra uyuyor.uyandığında myve veriyorum.bu aralar cennet meyvesi ve armut.aptamili gece alıyor gündüz nadiren uykuda içiyor.tekrar uyku sonrasında çorba. sebze yada tarhana. mercimeği de sevdi.ardından tekrar meyve yada yoğurt hangisini yerse. tekrar uyku ve ardından muhallebi pirinç unu ile yapıyorum.bazen bisküvili süt yada yoğurt veriyorum.gece ise 200 ml kadar aptamil içiyor sabah kahvaltısına kadar.önerilerinizi bekliyorum.belki karşı çıkanlarınız olacak ama domatesi de çok seviyor içini rendeliyorum severek yiyor.ama artık domates çorbası da yapacam.alerjisi yok çok şükür ancak ekmek vermedim.nasıl vereceğimide bilmiyorum.bayat mı vermek gerek çorbanın içine yada yoğurtun içine mi katmalıyım sevgiler saygılar....önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum...
Kolay gelsin inşallah sorunsuz ve düzenli olur herşey :) Ben hiç süt bırakmadım ama önerim dolaptan çıkartıp peteğin üstüne koyup ılıyınca çok çalkalamadan verilmesi çalkalayınca protinler ölüyormuş bi yazıda okumuştum cam biberon önemli kaynatınca hiç bir vitamini kalmazmış aklımda bulunsun :)Arkadaşlar herkese merhaba.Sizin ve bebeklerinizin iyi olmasına sevindim.Bende yarin ise basliyicam.Tempolu günler bizi bekliyor.Gece yatmadan süt sagip bırakayim diyorum.Doğalgaz yaniyo dolaba koysam sonra sabah eşim 1 saat önce disari çıkarıp verse sorun olurmu acaba.Süt bırakıp ise giden arkadaşlar siz nasıl yapiyonuz yardımcı olursanız sevinirim.Tesekkurler....
Oh maşallah valla ben senden örnek aldım :):) ben ekmek içlerini kurutup çorbasına katıyorum bir de hipp in etimek i var düşünürsen :)arkadaşlar kahfaltı çeşitleriniz nelerdir.benim bebeğim sıkıldı öğünlerinden.ben sabah:yoğurt bebe bisküvisi,öğütülmüş ceviz pekmez ,yumurta karıştırıp veriyorum.tabi hergün yumurta değil.bazen yoğurt yerine süt veriyorum.bebeğim 12 mayıs doğumlu
kahfaltıdan sonra uyuyor.uyandığında myve veriyorum.bu aralar cennet meyvesi ve armut.aptamili gece alıyor gündüz nadiren uykuda içiyor.tekrar uyku sonrasında çorba. sebze yada tarhana. mercimeği de sevdi.ardından tekrar meyve yada yoğurt hangisini yerse. tekrar uyku ve ardından muhallebi pirinç unu ile yapıyorum.bazen bisküvili süt yada yoğurt veriyorum.gece ise 200 ml kadar aptamil içiyor sabah kahvaltısına kadar.önerilerinizi bekliyorum.belki karşı çıkanlarınız olacak ama domatesi de çok seviyor içini rendeliyorum severek yiyor.ama artık domates çorbası da yapacam.alerjisi yok çok şükür ancak ekmek vermedim.nasıl vereceğimide bilmiyorum.bayat mı vermek gerek çorbanın içine yada yoğurtun içine mi katmalıyım sevgiler saygılar....önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum...
Ben sağıyorum, sanırım tek gece sağman yetmez canım ben 3 kez sağıyorum, cam şişede cezvede ısıtıyor kayınvalidem :) İnşallah bol bol sütün olur :)Arkadaşlar herkese merhaba.Sizin ve bebeklerinizin iyi olmasına sevindim.Bende yarin ise basliyicam.Tempolu günler bizi bekliyor.Gece yatmadan süt sagip bırakayim diyorum.Doğalgaz yaniyo dolaba koysam sonra sabah eşim 1 saat önce disari çıkarıp verse sorun olurmu acaba.Süt bırakıp ise giden arkadaşlar siz nasıl yapiyonuz yardımcı olursanız sevinirim.Tesekkurler....
4 aşı mııııııııııııGunaydin kizlar bugun 6. Ay asilarini olduk toplamda 4 asi hafif atesi var gitmedn agri kesici vermistim ins atesi yukselmez.
işe başladın dimi tatlımOh maşallah valla ben senden örnek aldım :):) ben ekmek içlerini kurutup çorbasına katıyorum bir de hipp in etimek i var düşünürsen :)
Ben sağıyorum, sanırım tek gece sağman yetmez canım ben 3 kez sağıyorum, cam şişede cezvede ısıtıyor kayınvalidem :) İnşallah bol bol sütün olur :)
ayy kıyamammBizde 6. Ay aşımızı olduk. Karma 3.doz pnomokök 3.doz hepatit B 3.doz birde ağızdan damla yani iki bacak bir koldan oldu..
cok canı yandı gözleri dolu dolu oldu.. Tekrar aşı 1 yaşını doldurduğunda olacak..
Su an biraz huzursuz ateşi çıkmadı.. Aşı olacak bebeklere şimdiden geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?