- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
Bizde 6. Ay aşımizi olduk ama sol kol hepatit B olan yeri şiş ve kızarıklık var.Gunaydin kizlar bugun 6. Ay asilarini olduk toplamda 4 asi hafif atesi var gitmedn agri kesici vermistim ins atesi yukselmez.
Evet canım başladım saat 2'ye kadar çalışıyorum :):)işe başladın dimi tatlım
Ben geleneksel başladım bu işe, doktoruma sormadım açıkçası hem anne sütü hem de ek gıda alıyor kızım baya bi kase yiyor :):) Mesela ben hiç anne sütü almamışım, kardeşlerim aldı ama benim bağışıklığımda, bilişsel seviyem de, fiziksel gelişimim de onlardan iyi :) Bende tecrübeyle sabit çok kasmadım, kızım da obur ama gözü hep yemekde :):)Arkadaşlar merhaba, bebeğim 5.ayını yeni doldurdu 28 Mayıs dogumluyuz bizim dr muz kesinlikle ek gıda vermem istemiyor kilo alimimiz iyi her ay 1-1.5 kg arasi alıyor sormak istediğim bazıları ek gıdayı doyumluk veriyor nerdeyse benim bildiğim anne sütünün yanı sıra bazı yiyeceklerden tattirmak o da alissin diye. Aile büyükleri yedirmeye çok meraklı oluyor bizimkinede verdiler dr a söyledim 5.ay kontrolünde bu gıdaları zaten 90 yaşına kadar yasarsa yiyecek ama anne sütünü 1 kere alacak neyin acelesi bu dedi çokta mantıklı geldi bana. Benim merak ettiğim anne sütüyle devam edenler bu gıdaların sadece tadına 1-2 kaşık verip baktıranlar var mı dr larınız 1 kase yedirin mi diyorlar
ya bende şaşırıyorum aslında benim kızımda 1 mayıs doğumlu çok şükür kilo alımı falan güzel anne sütü alıyor bende çok yedirmiyorum ek gıdalardan tadımlık hatta bazı günler vermiyorum.Arkadaşlar merhaba, bebeğim 5.ayını yeni doldurdu 28 Mayıs dogumluyuz bizim dr muz kesinlikle ek gıda vermem istemiyor kilo alimimiz iyi her ay 1-1.5 kg arasi alıyor sormak istediğim bazıları ek gıdayı doyumluk veriyor nerdeyse benim bildiğim anne sütünün yanı sıra bazı yiyeceklerden tattirmak o da alissin diye. Aile büyükleri yedirmeye çok meraklı oluyor bizimkinede verdiler dr a söyledim 5.ay kontrolünde bu gıdaları zaten 90 yaşına kadar yasarsa yiyecek ama anne sütünü 1 kere alacak neyin acelesi bu dedi çokta mantıklı geldi bana. Benim merak ettiğim anne sütüyle devam edenler bu gıdaların sadece tadına 1-2 kaşık verip baktıranlar var mı dr larınız 1 kase yedirin mi diyorlar
Arkadaşlar merhaba, bebeğim 5.ayını yeni doldurdu 28 Mayıs dogumluyuz bizim dr muz kesinlikle ek gıda vermem istemiyor kilo alimimiz iyi her ay 1-1.5 kg arasi alıyor sormak istediğim bazıları ek gıdayı doyumluk veriyor nerdeyse benim bildiğim anne sütünün yanı sıra bazı yiyeceklerden tattirmak o da alissin diye. Aile büyükleri yedirmeye çok meraklı oluyor bizimkinede verdiler dr a söyledim 5.ay kontrolünde bu gıdaları zaten 90 yaşına kadar yasarsa yiyecek ama anne sütünü 1 kere alacak neyin acelesi bu dedi çokta mantıklı geldi bana. Benim merak ettiğim anne sütüyle devam edenler bu gıdaların sadece tadına 1-2 kaşık verip baktıranlar var mı dr larınız 1 kase yedirin mi diyorlar
Benimde oğlumun gözü yemekte çok obur ama Dr um uz kesinlikle vermemizi istemedi su bile vermedim ama disimiz çıktığı için kan damlası veriyorum diye suyu yeni vermeye başladım sütüm olduğu surecede sadece tadimlik vermeyi düşünüyorumEvet canım başladım saat 2'ye kadar çalışıyorum :):)
Ben geleneksel başladım bu işe, doktoruma sormadım açıkçası hem anne sütü hem de ek gıda alıyor kızım baya bi kase yiyor :):) Mesela ben hiç anne sütü almamışım, kardeşlerim aldı ama benim bağışıklığımda, bilişsel seviyem de, fiziksel gelişimim de onlardan iyi :) Bende tecrübeyle sabit çok kasmadım, kızım da obur ama gözü hep yemekde :):)
Ben tattırıyorum uygun bir şey olursa özel olarak birşey hazırlayıp öğün olarak vermiyorum aceleye gerek yok bence de ama abartmaya da gerek yok diye düşünüyorum rahat ve stressiz bir anne Bebek için daha önemli 6 ayını doldurmasına bir hafta kaldı meme ağırlıklı gidicem böyle daha kolay zaten herkese kolay gelsinArkadaşlar merhaba, bebeğim 5.ayını yeni doldurdu 28 Mayıs dogumluyuz bizim dr muz kesinlikle ek gıda vermem istemiyor kilo alimimiz iyi her ay 1-1.5 kg arasi alıyor sormak istediğim bazıları ek gıdayı doyumluk veriyor nerdeyse benim bildiğim anne sütünün yanı sıra bazı yiyeceklerden tattirmak o da alissin diye. Aile büyükleri yedirmeye çok meraklı oluyor bizimkinede verdiler dr a söyledim 5.ay kontrolünde bu gıdaları zaten 90 yaşına kadar yasarsa yiyecek ama anne sütünü 1 kere alacak neyin acelesi bu dedi çokta mantıklı geldi bana. Benim merak ettiğim anne sütüyle devam edenler bu gıdaların sadece tadına 1-2 kaşık verip baktıranlar var mı dr larınız 1 kase yedirin mi diyorlar
Merhaba canım. Ek gıdaya başladın mı? Kilosu biraz az dediğin gibi. Ek gıdaya başlamadıysan bence başla.Maşallah oğlunuza benim kızımda 20 mayıs doğumlu ama sadece 6100 gr ve 64 cm aşırı terlemesi var. Bir türlü kilo almıyor
Oh maşallah :) Tercih meselesi tabii ki, saygı duyuyorum böyle düşünen arkadaşlarıma :) Dedİğim gibi ben biraz gelenekçiyim bu anlamda :)Benimde oğlumun gözü yemekte çok obur ama Dr um uz kesinlikle vermemizi istemedi su bile vermedim ama disimiz çıktığı için kan damlası veriyorum diye suyu yeni vermeye başladım sütüm olduğu surecede sadece tadimlik vermeyi düşünüyorum
Geçmiş olsun, hematolog tecrübem yok ne yazık ki umarım ciddi bir sorun çıkmazArkadaşlar merhaba, 20 mayıs doğumlu kızıma 15 gün arayla kan ve idrar tahlili yapıldı. kilo almama ve terleme şikayetlerimiz vardı. 2 tahlilde de akyuvarlar yüksek çıktı. normalde enfeksiyon durumunda yükselir ancak bizde ateş veya gribal bi durum yok bundan dolayı bir hematoloğa görünmemiz gerektiğini söyledi. şuan çok endişeliyim aranızda hemotolog tecrübesi olan var mı?
merhaba. aynı bizim kız. 5 mayıs doğumlu boyu 64 cm kilosu da 6.500 gr. ek gıdalara başladık ne versem kusuyor. devam sütünü ağzına bile sürmüyor. napıcamı şaşırdım..Maşallah oğlunuza benim kızımda 20 mayıs doğumlu ama sadece 6100 gr ve 64 cm aşırı terlemesi var. Bir türlü kilo almıyor
Merhaba doğum kilosunun 2 katı oldu mu? Benim kızım da 7100 gr. doktorumuz gayet iyi diyor, bebek reflüsü var mı ?merhaba. aynı bizim kız. 5 mayıs doğumlu boyu 64 cm kilosu da 6.500 gr. ek gıdalara başladık ne versem kusuyor. devam sütünü ağzına bile sürmüyor. napıcamı şaşırdım..
Merhaba doğum kilosunun 2 katı oldu mu? Benim kızım da 7100 gr. doktorumuz gayet iyi diyor, bebek reflüsü var mı ?
yemeğen bebek gerçekten çok zor kusuyorsa reflü olabilir bi gastroloğa gösterin isterseniz. gerçi biz gastrolog sonrası iyice iştahımız kaçtı ilaçlar pek yaramadımerhaba. aynı bizim kız. 5 mayıs doğumlu boyu 64 cm kilosu da 6.500 gr. ek gıdalara başladık ne versem kusuyor. devam sütünü ağzına bile sürmüyor. napıcamı şaşırdım..
Arkadaşlar merhaba, bebeğim 5.ayını yeni doldurdu 28 Mayıs dogumluyuz bizim dr muz kesinlikle ek gıda vermem istemiyor kilo alimimiz iyi her ay 1-1.5 kg arasi alıyor sormak istediğim bazıları ek gıdayı doyumluk veriyor nerdeyse benim bildiğim anne sütünün yanı sıra bazı yiyeceklerden tattirmak o da alissin diye. Aile büyükleri yedirmeye çok meraklı oluyor bizimkinede verdiler dr a söyledim 5.ay kontrolünde bu gıdaları zaten 90 yaşına kadar yasarsa yiyecek ama anne sütünü 1 kere alacak neyin acelesi bu dedi çokta mantıklı geldi bana. Benim merak ettiğim anne sütüyle devam edenler bu gıdaların sadece tadına 1-2 kaşık verip baktıranlar var mı dr larınız 1 kase yedirin mi diyorlar
Ben de doktorunuzla aynı görüşteyim altın yedirmek varken araya bakır gümüş sokmak mantıksız sadece kolay alışsın damak tadı gelişsin diye tattırın yeterli ayda 500 gr alsa bile anne sütü ağırlıklı olmalı ki sizin ki maşallah iyi besliyor bebişi acele etmeyin sütünüzün kıymetini bilin 6 ayı doldurun 40 ml anne sütü 100 liraya satılıyor nette yararı ise paha biçilemez
Anne sutu mu satiliyor? Cok buyuk konusmayayim ama ben baska birinin sutunu cocuguma iciremem sanirim. Kendi cocugu varken insan nasil sutunu satabilir ki ? He basina olumsu bir durum gelip de bebegini kaybettiyse de o durumda insan sutunu satmayi nasil dusunur. Bana cok garip geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?