2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay cok cicii bizimki ellerini kollarını sallamadan uyusa kundaktan cıkarınca böyle birley istiyırum üstü acıldı mı ağzına örtüldümü derdi olmasın diye
Evet iyi oluyor bu sekilde baska türlü sikinti sürek

Herseyi tatmasi güzel sadece yumurta sarisina takildim haddim olmayarak. Gecen tv de beslenme uzmani dedi yumurta sarisi 8 aylikken baslanmali diye beyazini zaten 1 yasindan sonra o biliniyor

yerim ben saremi büyüdüde kahvaltılarmı yapıyormuş maşallah :) :) meltemcim bende başlıcam ama neden başlasam bilemiyorum elma suyu veriyorum çoks eviyor kaymaklı büsküviye bayılıyor yeni yenide yoğurda gecicem. bizimkiyle aralarında 15 gün sandı sanırım bizimki 29 mayıs

Kizlar kizima emzigini nasil biraktirabilirim yardim edecek fikir verebilecek olan varmi

Canm aralıkta başlayacğm işe sütü ne zaman sağıyorsun ben 8 de gidip 12 de dönecğm ne zaman sağmam gerek

Az az tatır canım en önemlisi süt doktorunuzla da bi görüş de bu konuyu için rahat etsin, ben işe gelirken sağıyorum sütü, sağmak artırıyor bende, bence sen de al pompa 40 tl olanlardan arada sağarsın, inşallah kolayca atlatırsınız bu süreci.

Kızlar bebekleriniz adını biliyor mu
Evet ya benim kızım baya baya biliyor hatta son 2 aydır biliyor :) Bi de hani büyükler der ya çocuk anneyi tanıyınca saçı dökülür diye, bu ay nasıl saçım dökülüyor anlatamam :)

Rica ederim ne demek, bana sağlık ocağından bi kitapçık verdiler sağlık bakanlığının hazırladığı orda 6 aydan itibaren verilir yazıyor ondan veriyorum ben, ya ne yapacağımızı şaşırdık artık doktorlar bile kendi arasında örtüşmüyor ve ben sanırım bu konuda biraz gelenekselim, annem ne yaptıysa onu yapıyorum :)

Canım benimmmmmmmm :) Evet ya Sarya hanım beni yiyecek utanmasa herşeye mi saldırır çocuk ya :) Annesi gibi obur işte :):):) kuzucum doğru yerden başlamışşın meyve suyu :) kaymakklı bisküvi haaaa ben asıl senin yavrunu yerim kıtır kıtır :):) yoğurdun içine bisküvi de güzel oluyor canım tattırabilirsin öyle :) bizim kız 4 mayıs doğumlu, aceleci şapşik :):) Ya bizim olay ayrı komedi, biz dalga geçerken bi sabah bi uyandık toist , berree ve benim suyum gelmişti:):):)

Canm aralıkta başlayacğm işe sütü ne zaman sağıyorsun ben 8 de gidip 12 de dönecğm ne zaman sağmam gerek
Ben işten eve dönünce sağıyoryum saat 14:30 da 100 cc çıkıyor, gece yatmadan da 100 cc sağıyorum bir de işe gelmeden sabah sağıyorum 100 cc de o zaman çıkıyor toplam 300 cc emiyor kızım ben işteyken :) Valla sarma gibi diyorum yapması zor ama hemen yeniyor :):) umarım senin de iyi olur sütün :)

Maşallah Bizimki isine gelince bakıyor ama henüz bilmiyor sanırım

Şuan benim bebeğimde aynı durumda.İlave olarak ishalde.Sanırım havalardan sıcak soğuk dengesiz.Makat ölçümü 38.8'i gördüm gece.Ateş düşürücü vermedim hiç.Şu an gözlüyorum bir inip bir çıkıyor.Askılı body ile sadece.Bu gece de devam ederse Ateş mikrobik birşey olabilirmiş.Her ihtimale karşı paranox fitil yanımda.Buraya kadar doktorumun söylediklerini yaptım.Birşey hariç doktorum 38.5 dan sonra fitil ver demişti.
İşe yarar mı bilmiyorum aklıma geldi bir bütün sarımsağı ezip yuttum.Enfeksiyon var ise sütümden antibiyotik alabilsin diye.

Merhaba. Bebeklerimiz aynı günde doğmuşlar :) Ben markette ilk hero baby sütlü pirinçli bulup almıştım. Tadını sevdi kusma vs. Olmadı. Daha sonra hippin yulaflısını aldım. Hippin devam sütüyle yulaflıyı hazırlıyorum veya meyve sebze püresiyle hazırlıyorum. Severek yiyor. Bugünkü sebze menümüz, buharda pişmiş kabak, havuç, ıspanak, karnabahar püresi. Yine içine biraz hipp yulaf ve birkaç damla zeytinyağı ile..

Benimkide ishal degil ama sulu biraz. Uyku modundaydu hep ogleden sonra. Simdi kakasini epey yapti, gazinida cikartiyo ama sikiyo kendini arada. Simdi 38.2 atesi. 36.7 ye dusmustu tekrar cikti ilik dus mu aldirsam, calpol mu versem, soguk kompleks mi yapsam bilmiyorum. Simdi asm deki ebemize, hemde arkadasim oluyo ona yazdim musait olunca arar misin diye. Bakalim o ne diyecek. Sabah benimkide citcitlaydi sadece.sonra atesi normale dondu diye giydirdim. Simdi cikardim. Atesi dusururken usutmesindende korkuyorum. Karnini sardim. Ates yukselmesini ilk kez yasiyoruz, panik oluyorum biraz

Üstüne giydirsende ayakları çıplak kalsın çorap giydirilmez diye biliyorum.Alın ve bileklere soğuk bezle kompres yap.Ateşi takip edip panik yapmamak gerek ama haliyle yapıyo insan.

Benim bebeğim gece neredeyse saat başı uyanıyor. Gündüz de 40 dk uyuyor en fazla. Kilosu da az. 6.500 gr. Boyu 63 cm. Doğum kilosu da 2.500 gr. Bide hipp deniyeyim.

Üstüne giydirsende ayakları çıplak kalsın çorap giydirilmez diye biliyorum.Alın ve bileklere soğuk bezle kompres yap.Ateşi takip edip panik yapmamak gerek ama haliyle yapıyo insan.

Hastanede dr un yaninda calismama ragmen kendi cocugun olunca cok farkli oluyomus. Onun o halsiz halini gorunce aglamamak icin kendimi zor tuttum diyemicem, tutamadim agladim. Saat 5 gibi atesi 38.5 oldu. Calpol verdim. Alnina, koltukaltina,bileklerine, bacak aralarina soguk kompleks yaptim. 37 ye dustu. Simdi 37.5 olmus. Uyuyo yavrum. 11 de tekrar olcecegim 37.5 dan fazla cikarsa 1 kere daha calpol verip sabah dr a gidecegiz zaten. Rabbim yavruma ve tum hastalarimiza acil sifa versin

Gecmis olsun canim.iki oglumda da atesli gunler cok gecirdim halini cok iyi anliyorum Allah sifa versin.hemsire olan komsumuz atesi 38 olmadan ilac verirsen etkisi olmaz birak 37 lerde dolassin vücut savassin bide bezle vucuduna soguk kompres yapipta cocugu aglatma daha kotu oluyo yazik cok yukselirse banyo yaptir ilac ver dedi.bende artik boyle yapiyorum gercektende faydasını gorduk.hem sakin ol bebeginin senin sakin kucagina cok ihtiyaci var.birde ates dusuruculeri donusumlu vermelisin yarim parasetamol iceren verdikten en az dort saat sonra yine yarim ibuprofen iceren verilmeliymis. aslında sen daha iyi bilirsin ama ben panikle unutmussundur diye yazdim

Benim bebeğim gece neredeyse saat başı uyanıyor. Gündüz de 40 dk uyuyor en fazla. Kilosu da az. 6.500 gr. Boyu 63 cm. Doğum kilosu da 2.500 gr. Bide hipp deniyeyim.
Karnı güzel doyunca benimki deliksiz 9 saat uyuyor. Sadece emdiğinde gece uyanıyor. Alışırsa kaşık mamasına uykusu düzene girer inşallah. Bir de ben uyutmadan 25 cc kadar milupanın gece çayından veriyorum. Rahatlatıyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…