2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
oğlum o kadar huysuz ki kafayı yemek üzereyim

yok aşkım dr da emzirmeye devam et 8 aylık olduğunda bırak dedi. 8 aydan sonra emzirme, doğurursun dedi

canım dr daha iyi bilir tabiki. ewet eskiler öyle dermiş ama bende şöyle duydum. emzirmeye devam edince vitaminlerini oğlusun aldığı için diğer oğlun ( içime doğdu ) beslenemezmiş.
tabi karnındaki meleğe bi zararı olmazsa oğlusunu emzirmeye devam edecek olman çok güzel.

Bu aralar herkes aynı sorundan mustarip !
Evet arkadaşlar benimde son bir haftadır sütümde azalma oldu nedenini bilemiyorum ?

Mevsimsel midir geçiş dönemimi midir yada regl dönemi yaklaşıyor ondan mıdır anlamadım yani sutumu azaltacak herhangi psikolojik sorunum yok ama ????

Kizlar kizim birden memeyi reddetmeye basladi sadece anne sutu aliyordu diteniyor resmennapmali

Kizlar kizim birden memeyi reddetmeye basladi sadece anne sutu aliyordu diteniyor resmennapmali

canım kizin kaç aylık oldu bilmiyorum ama benim oğlum a hafta sonra 4 aylık olacak inş.
normalde 2 buçuk saate emerken şimdi süre 3 bazen 3buçuk saate çıktı.
2 buçuk saat olunca emzirmeye çalışıyodum o da memeyi itip aglıyodu. demekki acıkma süresi arttı. onun için zorlamıyorum. mesela en 9 da emdi uyudu. acıkınca ııı diye bi ses geliyo hemen alıp uyanmadan emzirip yatagına koyuyorum. bu aylarda genelde olurmuş ve anneler mama vermekle hataya düşermiş.

Arkadaslar mrb.Benim oğlum 28 eylülde dortbucuk aylık olacak.Erken doğduğu için kolik atağı vardı ilk üç ay o yüzden hep kucaktaydi ve şimdide kucağa çok alıştı zor durumdayım.Hiçbir iş yapamiyorum ağlamak istiyirruuummmm

Öncelikle psikolojik bi yardım almadan bu çocuğu doğurman bence hata olur hem cevrendekiler de bunu farketmişki kesinlikle aldırman gerektiğini söylemiş.burda seni tanımayan ne söylediğini duymayan insanların sözüylemi hareket edeceksin yoksa yaşadıklarını bilenlerin mi ? Cocugu isteyen herkes doğurabilir önemli olan psikolojik olarak yeterli bi birey olarak yetiştirmek.bu sayfaya cok yorum yazamasamda takip ediyorum ve senin eşinle yasadıgın problemleri hatırlıyorum.ozaman haline uzulmüstüm kendimi senin yerine koyarak ki çocuklarını yetimhaneye vermeyi düşünüyor kimbilir nekadar acı cekiyor diye.yeni doğacak günahsız yavruyu lütfen evliliğini düzeltecekmiş gibi düşünme.mutlu bir birey mutlu bir ailede büyür.önce evliliğini düzeltip sonra yapsaydın bu bebeği keşke Alah yardımcın olsun kalbiminsahibio

Kız AC AC duruyor mizikliyo ama nafile memeden uzaklaştı resmen emzirmek ne büyük velinimet resmen kendimi yarim anne gibi hissettim ilk zamanlar emzireeyince psikolejim bozuldu simdi simdi iyim bidaha yapmam canım o zaman öyle bakalım ben biberonla bi kere vermeye denedim bceremedi içmeyi diliyle itti biraz yuttu damaklariyla ısırdı falan

Of kızlar aynı sorun bende de var bu ay kilo alımı iyiydi ama zaten son 10 gündür fln Böyleyiz emmek istemiyor uykulu iken emiyor onun dışında istemiyor bende memelerimi boş hissetmeye başladım
Sütun çok azaldı benimde baya bi bizde 10gundur boyleyiz inat ediyor resmen memeyi cikariyorum keyfiyetin şeyden ağzına alıyor sonra anında çıkarıyor savaşıyor memeyle aorlamakta istemiyorum çok inat etcek bu sefer bakalım napicam boyle nasıl olacak hic bilmiyorum bizim kilo alımında sinirdaydi ne iyi ne kötüydü bu y zannetmuyorum Dr manaya başla derse sasmam çok hareketli bide kilo kalmaz o hareketlere zaten

Anneliğinizi sorgulamak kimseye düşmez ama okuduğum kadarıyla bir ay önce falan eşim beni aldatmış diye yazmıştınız. Arkadaşlar kendilerince destek falan olmaya çalışmıştı. Şimdi olaylar düzelip hamile kalmış olmanız değişik geldi. Hızlı değişiyo sanırım duygularınız

Kizlar bebegimin 4 ayi bitti. Ne zaman disari cikartsam ertesi gun uykusunda kivranip duruyo gazdsn ve sık sık uyaniyor. Dogdugundan beri boyle. Cok sicaklardsda boyleydi. Ufakta olsa ruzgar onu carpiyo demekki. Boyle olaniniz varmi? Disari cikartmak istiyorum ama bu seferde uykusunda uyanincaa gunumu beter ediyor

Benim kızımda insan ortamına girince şaşırıyor ne uyku uyuyor nede rahat duruyor bir huzursuz oluyor resmen şaşırıyor düzeni bozuluyor. Benim ufaklik baya evcil :)

Birlikte gitmiyor musunuz doktor onun yanında yada eşinin yanında söylemiyor mu dr bebeğinin çok fevkalade olduğunu?
Canım onun doğrularını kimse yok edemez doktora da inanmıyor ki ;(

Aynı sorunları yaşıyorum

Allah'ım canlarını sağ etsin yavrularımızın şu güzel bayram gecesinde onları kötülüklerden şerlerden korursun Hepimize hayırlı mutlu bayramlar olsun bu ikinci bayramımız şuan uyuyo ama Gözlerim dolu.onu izliyorum Rabbim isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın ve kimseyi evladı ile imtihan etmesin hepinizi öpüyoruz iyi geceler iyi bayramlar

Herkese musmutlu bayramlar :) Bebislerinizle sağlıklı neşeli huzurlu sevgi dolu bayram olsun..

Nice nice güzel bayramlar görmek dileğiyle öpüyorum sizleri ve bebişleri:)

Amiin canim
Hayirli bayramlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…