- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
oğlum o kadar huysuz ki kafayı yemek üzereyim
Sakın öyle birşey yapmayın öyle söyleyenlere kulaklarını tıkabence de ikiz gibi büyürler Allah sağlık sıhhat versin gelen rızkıyla gelir keşke zamanında böyle bir süprizi bende yaşasaydım oğullarım arasında bukadar yaş farkı olmazdı
Cnm emziren anneler ona da gerek yok diyolar bir memeyi son ay vermiyosun yeni doğan ilk sütü ( kolostrom) alsın diye diyolar bak araştır birazyok aşkım dr da emzirmeye devam et 8 aylık olduğunda bırak dedi. 8 aydan sonra emzirme, doğurursun dedi
yok aşkım dr da emzirmeye devam et 8 aylık olduğunda bırak dedi. 8 aydan sonra emzirme, doğurursun dedi
yok aşkım dr da emzirmeye devam et 8 aylık olduğunda bırak dedi. 8 aydan sonra emzirme, doğurursun dedi
Kizlar kizim birden memeyi reddetmeye basladi sadece anne sutu aliyordu diteniyor resmennapmali
canım diş çıkarma dönemine giriyoruz. normalyaniKizlar kizim birden memeyi reddetmeye basladi sadece anne sutu aliyordu diteniyor resmennapmali
Kız AC AC duruyor mizikliyo ama nafile memeden uzaklaştı resmen emzirmek ne büyük velinimet resmen kendimi yarim anne gibi hissettim ilk zamanlar emzireeyince psikolejim bozuldu simdi simdi iyim bidaha yapmam canım o zaman öyle bakalım ben biberonla bi kere vermeye denedim bceremedi içmeyi diliyle itti biraz yuttu damaklariyla ısırdı falanAraya birsey surme canim sadece az sabret..ben biberonla besledim gunduzleri kasikla verince agzindan cikariyor cunku :-( sen o hatayida yapma.. sadece sabir tatlim gececek insallah benim kizimin uyku problemide var tatlim uyumuyor butun gun anca bir saat falan :-(
Sütun çok azaldı benimde baya bi bizde 10gundur boyleyiz inat ediyor resmen memeyi cikariyorum keyfiyetin şeyden ağzına alıyor sonra anında çıkarıyor savaşıyor memeyle aorlamakta istemiyorum çok inat etcek bu sefer bakalım napicam boyle nasıl olacak hic bilmiyorum bizim kilo alımında sinirdaydi ne iyi ne kötüydü bu y zannetmuyorum Dr manaya başla derse sasmam çok hareketli bide kilo kalmaz o hareketlere zatenOf kızlar aynı sorun bende de var bu ay kilo alımı iyiydi ama zaten son 10 gündür fln Böyleyiz emmek istemiyor uykulu iken emiyor onun dışında istemiyor bende memelerimi boş hissetmeye başladım
Anneliğinizi sorgulamak kimseye düşmez ama okuduğum kadarıyla bir ay önce falan eşim beni aldatmış diye yazmıştınız. Arkadaşlar kendilerince destek falan olmaya çalışmıştı. Şimdi olaylar düzelip hamile kalmış olmanız değişik geldi. Hızlı değişiyo sanırım duygularınızburda insanı destekleyenlerin olması ne kadar güzel
hamile olduğumu bilenlerin %90ı aldır, doğurma, bebeğin daha 5 aylık doğurma sakın ve daha ne saçma şeyler söyleniyor. insan bi cana kıyar mı ya. üstelik ben ve babası haberi alınca ne kadar mutlu olduk. ama insanlar anlayışsız, hakaret etmeyi seviyorlar, anneliğimi sorguluyorlar
Benim kızımda insan ortamına girince şaşırıyor ne uyku uyuyor nede rahat duruyor bir huzursuz oluyor resmen şaşırıyor düzeni bozuluyor. Benim ufaklik baya evcil :)Kizlar bebegimin 4 ayi bitti. Ne zaman disari cikartsam ertesi gun uykusunda kivranip duruyo gazdsn ve sık sık uyaniyor. Dogdugundan beri boyle. Cok sicaklardsda boyleydi. Ufakta olsa ruzgar onu carpiyo demekki. Boyle olaniniz varmi? Disari cikartmak istiyorum ama bu seferde uykusunda uyanincaa gunumu beter ediyor
Canım onun doğrularını kimse yok edemez doktora da inanmıyor ki ;(Birlikte gitmiyor musunuz doktor onun yanında yada eşinin yanında söylemiyor mu dr bebeğinin çok fevkalade olduğunu?
Aynı sorunları yaşıyorumMaşallah bebisine canım çok iyi kilosu benimki daha düşük seninkinden ama yine zayif bi bebek değil ayına göre tam ortalamada, yeter napiyim karnını yarıp yemek dökecek değilim sonuçta sağlıklı olsun da kilo değişken bişey, ama gel gör ki kv tatmin olmuyor, çocuğun adı çöp bacak kaldı resmen hele iki insan görmesin gelinin sütü yaramıyor der durur, bide benimki sürekli oğlumu eşimin bebekligiyle kiyasliyor, delirmezsem iyi
Allah'ım canlarını sağ etsin yavrularımızın şu güzel bayram gecesinde onları kötülüklerden şerlerden korursun Hepimize hayırlı mutlu bayramlar olsun bu ikinci bayramımız şuan uyuyo ama Gözlerim dolu.onu izliyorum Rabbim isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın ve kimseyi evladı ile imtihan etmesin hepinizi öpüyoruz iyi geceler iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?