• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar efe 30 eylülde 6 aylık olacak :) gaz bitti yoğurt ve meyve püresine başladık ve çok şükür anne sütüyle geldik bu zamana ayrıca 1 aydır çalışıyorum işe başladım :) bu da benim yakışıklı 11855717_10207128102896720_2139508204204589679_n.jpg

burda insanı destekleyenlerin olması ne kadar güzel :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
hamile olduğumu bilenlerin %90ı aldır, doğurma, bebeğin daha 5 aylık doğurma sakın ve daha ne saçma şeyler söyleniyor. insan bi cana kıyar mı ya. üstelik ben ve babası haberi alınca ne kadar mutlu olduk. ama insanlar anlayışsız, hakaret etmeyi seviyorlar, anneliğimi sorguluyorlar

Bosver sen onlari canim. Benim bebegimde 1 hafta sonra 4 aylik olacak. Benim hamileligim cok zor geçti, 5 aya kadar surekli serum yedim. Onun icin hamilelikten korkuyorum.
Biz evlenince ilk 2 yil bebis iatemedik. Sonra 2 yil biz istedik Rabbim nasip etmedi. 5. Evlilik yildonumumuzu kutlarken oglusumuz yanimizda cok sukur
Eşimdede bendede sorun olmamazina ragmen olmamisti. Ben regl oldum. Nasil korunsam diye düşünürken samimi bir arkadasim, ikinciyi olmasini istedigin zaman hemen olsun diyosan rahmi tembellestirme dedi. Yani regl bittince sonraki 4 5 gun korunma dedi. Zaten benim yumurtam 13. 14. Gun catliyo. Mantikli geldi bana. Gecen gun yanlis saymisim adetim baslayali 8 gun oldu diye saymisim ama 11. Gunmus. Belki bi dahaki ay bende hamileyim yazarim:KK48: :eek:
Yok ya tutmaz dimi. Simdi cok erken bizim icin o_O

ayy inş
Bosver sen onlari canim. Benim bebegimde 1 hafta sonra 4 aylik olacak. Benim hamileligim cok zor geçti, 5 aya kadar surekli serum yedim. Onun icin hamilelikten korkuyorum.
Biz evlenince ilk 2 yil bebis iatemedik. Sonra 2 yil biz istedik Rabbim nasip etmedi. 5. Evlilik yildonumumuzu kutlarken oglusumuz yanimizda cok sukur
Eşimdede bendede sorun olmamazina ragmen olmamisti. Ben regl oldum. Nasil korunsam diye düşünürken samimi bir arkadasim, ikinciyi olmasini istedigin zaman hemen olsun diyosan rahmi tembellestirme dedi. Yani regl bittince sonraki 4 5 gun korunma dedi. Zaten benim yumurtam 13. 14. Gun catliyo. Mantikli geldi bana. Gecen gun yanlis saymisim adetim baslayali 8 gun oldu diye saymisim ama 11. Gunmus. Belki bi dahaki ay bende hamileyim yazarim:KK48: :eek:
Yok ya tutmaz dimi. Simdi cok erken bizim icin o_O
ayy inşallah
birlikte büyürler ne güzel

Kızlar efe 30 eylülde 6 aylık olacak :) gaz bitti yoğurt ve meyve püresine başladık ve çok şükür anne sütüyle geldik bu zamana ayrıca 1 aydır çalışıyorum işe başladım :) bu da benim yakışıklıEki Görüntüle 1638200
Allah bağışlasın senin kuzu cok yakışıklı annesi :) Maşallah

burda insanı destekleyenlerin olması ne kadar güzel :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
hamile olduğumu bilenlerin %90ı aldır, doğurma, bebeğin daha 5 aylık doğurma sakın ve daha ne saçma şeyler söyleniyor. insan bi cana kıyar mı ya. üstelik ben ve babası haberi alınca ne kadar mutlu olduk. ama insanlar anlayışsız, hakaret etmeyi seviyorlar, anneliğimi sorguluyorlar
Herkesin ne düşündüğü bu kadar önemli olmamalı çünkü herkesin hayata bakış açısı farklı herkes kendinde o cesareti bulamaz biri kucağında iken diger bir bebek düşünemez. Bende senin yerinde olsam aldırmayı aklımın ucundan bile geçmezdi.. Tabiki zorlanacaksin ama ikisini birden büyütür ferahlarsin hem belki annen kız kardeşin yanındadır sana yardımcı olur eşin yardımcı olur.. Tebrik ederim canım inşallah birde kızın olur :)

yaa Allah. saflikla kucağa almayi nasip etsin. Kim Allah herkesin gönlüne göre versin. )b+ende bu ay emin dwgilim. Zaten bu ay diye birsey de yok. adet olmuyorum. Nasıl anlayacağım hamile olduğumu. Duzenli adet oluyor miydun. esim oyle istiyor ki

a
Herkesin ne düşündüğü bu kadar önemli olmamalı çünkü herkesin hayata bakış açısı farklı herkes kendinde o cesareti bulamaz biri kucağında iken diger bir bebek düşünemez. Bende senin yerinde olsam aldırmayı aklımın ucundan bile geçmezdi.. Tabiki zorlanacaksin ama ikisini birden büyütür ferahlarsin hem belki annen kız kardeşin yanındadır sana yardımcı olur eşin yardımcı olur.. Tebrik ederim canım inşallah birde kızın olur :)
aşkım inan aklımdan bile geçmedi aldırmak. böyle düşündüğüm için de kötü anne oldum başkalarının gözünde

ne kadar sıklıkta sagiyorsun canım emzir diken sonra mı sagiyorsun ben mesela sagiyorum çocuk emecek oluyor sonra da biberon dan vermek zorunda kalıyorum e biliyorsun o da sorun şakır şakır emen çocuklara imreniyorum yaaa
bende emen bebeklere ozeniyorum:-( Firsat bulmaiyorum cogu zaman benim kizim biraz yaramaz :-( gunde uc dort kez sagiyorum gunduz emmiyor beni zaten birde sabah cok cikiyor sutum senin bebis emiyorsa emzirdikten sonra sag canim ozaman da elektrikli pompa alman gerekir

bende emen bebeklere ozeniyorum:-( Firsat bulmaiyorum cogu zaman benim kizim biraz yaramaz :-( gunde uc dort kez sagiyorum gunduz emmiyor beni zaten birde sabah cok cikiyor sutum senin bebis emiyorsa emzirdikten sonra sag canim ozaman da elektrikli pompa alman gerekir
pompa var canım ben hemen uyanınca arkasından emziriyorum uyku düzenimiz iyi allahtan da oylelikle emzirebiliyorum başka zamanda açlıktan olse de emmiyor bende de ortalama 100 cc çıkıyor üç saatte bir gece emiyor zaten

Slm kızlar biz bugün 4. Ay kontrole gittik kızım 6 kg 61 cm doktor az dedi sadece anne sütü alıyordu sütüm de azalmıştı yazmıştım buraya ek gıdaya başla dedi bebelac pirinçunlu bi maması var 4 aydan onra diye kullanan var mı ek gıdaya geçenler ne yaptınız azıcık da moralim bozuldu hani
Merhaba canım. Benimde 5 mayıs doğumlu bir kızım var. Boyu 63 cm kilosu 6.100 gr. Benim doktorum gayet iyi dedi. Doktor ek gıda için acele etme dedi.Her bebek kilolu olacak diye bişey yok. zaten benim kızım 2400 gr doğdu. sen hiç üzülme.Benimde sütüm azaldı hissediyorum. Galiba adet yaklaşınca azalırmış süt. Ben henüz adet olmadım. Olanınız var mı?

İyi akşamlar annişler biz 4 ayimizi bitirdik :-) ama bu aralar çook huysuz oğlum ya sürekli parmaklarini ağzina sokup diş etlerini kasiyor ve iş etinin kenarinda beyaz bi yara olmuş hani bizde olurss uçuk gibi öyle başina gelen varmi uykuyo çok zor daliyor en kötüsü de sütüm çook azaldi artik geceleri bile doymuyor mamayi çoğalt.ak zorunda kaldim offff çook canim sıkkınn

emin olun çocuklarınız benim oğlum kadar huysuz değil. ya akşama kadar boğazımdan 1 lokma geçmiyo. ben napcam ya. yorgunluktan ölüyorum resmen :( öfkemi kontrol edememekten korkuyorum. 3 gündür uykusuzum

:KK47::KK47:
Sakın öyle birşey yapmayın öyle söyleyenlere kulaklarını tıka :KK47: bence de ikiz gibi büyürler Allah sağlık sıhhat versin gelen rızkıyla gelir keşke zamanında böyle bir süprizi bende yaşasaydım oğullarım arasında bukadar yaş farkı olmazdı :KK19:

Back