Yok.bizimki daha farkli. Disari arabasiyla dolastiriyorum.bi yarim saat. O gun ve Ertesi gun gazi daha yogun oluyor. Sık sık uyaniyor sallayarak tekrar daliyor uykusuna. Evde olunca sıkınti yok. Acik hava yaramiyor resmen.Benim kızımda insan ortamına girince şaşırıyor ne uyku uyuyor nede rahat duruyor bir huzursuz oluyor resmen şaşırıyor düzeni bozuluyor. Benim ufaklik baya evcil :)
canım şuan eşimle çok çok mutluyuz. kötü günlerimiz bitti. artık en ufak bi kavgamız olmuyor. bizden yana sıkıntı yok. her ailede sorunlar olur. biz de düzelttik çok şükürÖncelikle psikolojik bi yardım almadan bu çocuğu doğurman bence hata olur hem cevrendekiler de bunu farketmişki kesinlikle aldırman gerektiğini söylemiş.burda seni tanımayan ne söylediğini duymayan insanların sözüylemi hareket edeceksin yoksa yaşadıklarını bilenlerin mi ? Cocugu isteyen herkes doğurabilir önemli olan psikolojik olarak yeterli bi birey olarak yetiştirmek.bu sayfaya cok yorum yazamasamda takip ediyorum ve senin eşinle yasadıgın problemleri hatırlıyorum.ozaman haline uzulmüstüm kendimi senin yerine koyarak ki çocuklarını yetimhaneye vermeyi düşünüyor kimbilir nekadar acı cekiyor diye.yeni doğacak günahsız yavruyu lütfen evliliğini düzeltecekmiş gibi düşünme.mutlu bir birey mutlu bir ailede büyür.önce evliliğini düzeltip sonra yapsaydın bu bebeği keşke Alah yardımcın olsunkalbiminsahibio
erkeklerin de boşluğa düştüğü zamanlar oluyo. bi hata yaptı. ama misliyle düzeltti hatalarını.Anneliğinizi sorgulamak kimseye düşmez ama okuduğum kadarıyla bir ay önce falan eşim beni aldatmış diye yazmıştınız. Arkadaşlar kendilerince destek falan olmaya çalışmıştı. Şimdi olaylar düzelip hamile kalmış olmanız değişik geldi. Hızlı değişiyo sanırım duygularınız
ya ne düşüncesiz insanlar var. sakın kimse bana eşim beni hiç aldatmadı demesin. mutlaka aldatmıştır. önemli olan onu o yoldan geri döndürmek. bekara karı boşamak kolay diye bi laf var. bazı insanlara kalsa yuvanı yık derler. kşmse kusura bakmasın. iki çocuğumun babasını bir anda silemem. ha böyle bişey başınıza gelse siz silin. düzelmiş bi insan var burda. bazı kadınlar şeytan ve erkeklerin aklına giriyor. benim 2.5 yaşında bi kızım 5 aylık bi oğlum var ve şuan da hamileyim ve gerçekten ortada 4 4lük olmaya başlayan bi adam var. ama görüyorum ki bazı insanlar yuva yıkmayı çok seviyo. ben kocamı affettim diye kınamaya ve
Allah'ınızı seviyorsanız bi daha kimse evliliğim hakkında konuşmasın. yalvarıyorum.
tamam çok büyük sorunlar yaşadık. boşanmanın eşiğinden döndük. ama her ailede sorunlar olabilir. bu anormal mi? 3.çocuğuma hamileyim ve şans verdim eşime. buna hiç de pişman değilim. çünkü şuan çok çok çok mutlyuz.
burda destek olan arkadaşlara çok teşekkür ederim. evliliğim hakkında konuşanlar da lütfen o günleri hatırlatmayın, ne olur
canım.iyi bayramlar. ailenle mutlu bi bayram geçirmeni diliyorum.. bana göre de yuva yıkmak kolay değil. 3 çocuk varsa bi de. zaten bu son :)) 3 tane yeter dimiOzellikle ortada cocuklar varsa evliligi bitirmek cok cok zor bi karardir eminim.siz bence icinizden geleni yaparak en dogru karari vermissiniz.cocuklariniz icin denemeye deger sonucta onlar sizin herseyiniz.Allah tum esleri birbirine bagislasin ve kotu niyetli kadin ve erkeklerden korusun hepimizi.yuvalarimizdan huzuru eksik etmesin.
canım.iyi bayramlar. ailenle mutlu bi bayram geçirmeni diliyorum.. bana göre de yuva yıkmak kolay değil. 3 çocuk varsa bi de. zaten bu son :)) 3 tane yeter dimi[/QUOTE
Bence de
Hayırlı bayramlat daha bu mesajları görmeden dile getircektim düşüncelerimi. Herkes hata yapar büyük yada küçük ortada çocuklar yasanmisliklar varken bırakıp gitmek herkes kolay kolay yapamaz. Yapilmamali belkide. Hakikaten pişmanlık varsa ndeden bitsin ki. Allah kimseyi sasirtmasin. Herşeyin daha guzel olmasına sizin adınıza sevindm.masum yavrulariniz hürmetine yeni bebisiniz hurmetine rabbim eşinize yuvaniza ağız tadı versn. Cokmutlu olun hamilesiniz olumsuz yorumlara kulak tikayinya ne düşüncesiz insanlar var. sakın kimse bana eşim beni hiç aldatmadı demesin. mutlaka aldatmıştır. önemli olan onu o yoldan geri döndürmek. bekara karı boşamak kolay diye bi laf var. bazı insanlara kalsa yuvanı yık derler. kşmse kusura bakmasın. iki çocuğumun babasını bir anda silemem. ha böyle bişey başınıza gelse siz silin. düzelmiş bi insan var burda. bazı kadınlar şeytan ve erkeklerin aklına giriyor. benim 2.5 yaşında bi kızım 5 aylık bi oğlum var ve şuan da hamileyim ve gerçekten ortada 4 4lük olmaya başlayan bi adam var. ama görüyorum ki bazı insanlar yuva yıkmayı çok seviyo. ben kocamı affettim diye kınamaya ve hakarete devam etsin bazı kişiler
iyi bayramlar bitanem. e beşer şaşar dimi. her insan hata yapar.Hayırlı bayramlat daha bu mesajları görmeden dile getircektim düşüncelerimi. Herkes hata yapar büyük yada küçük ortada çocuklar yasanmisliklar varken bırakıp gitmek herkes kolay kolay yapamaz. Yapilmamali belkide. Hakikaten pişmanlık varsa ndeden bitsin ki. Allah kimseyi sasirtmasin. Herşeyin daha guzel olmasına sizin adınıza sevindm.masum yavrulariniz hürmetine yeni bebisiniz hurmetine rabbim eşinize yuvaniza ağız tadı versn. Cokmutlu olun hamilesiniz olumsuz yorumlara kulak tikayin
Benm bebidim ayağını ağzına almaya başladı bir haftadır.bi baktm hop ayak ağza gitmi.cok sirinler ya. dönmeleri de arttı. Birde Disten mu bilmiyorm cok kesik uyuyor gece de gunduzfr. Bazen çığlıklarla aglatarak kalkiyorbebişlerinizde ne gelişmeler var
ayy yerim onun minik ayaklarınıBenm bebidim ayağını ağzına almaya başladı bir haftadır.bi baktm hop ayak ağza gitmi.cok sirinler ya. dönmeleri de arttı. Birde Disten mu bilmiyorm cok kesik uyuyor gece de gunduzfr. Bazen çığlıklarla aglatarak kalkiyor
Aynen katiliyorum. Herkes hata yapar. Kuluz neticede. Samimiyetine güveniyorsanız yuva kolay kurulmuyor.yasadiklariniz siz daha iyi bilirsiniz. Bende esimle sorunlar yasiyorum dönem dönem cok soğuyorum yoruluyorum ama her seferinde daha sıki baglaniyiruz. Iyi gunde kotu gunde. Dedik. Simdideler de moda olmus hop ayrıl hemen syril .hadi ya kolay mi. Sabır emek ister sevgi..rabbim görüyor biliyor herşeyi.. kardesm bayramin tadı yok bana göre. Annem yok kardeşlerim ayrı yerdeben onlardan uzakta. Kayinvalide evinde oyle derin bi sevgi hissetmeden bol gurultulu çocuğu uyutma çabasıyla geçiyor.herşeye karışıyor sagolsun. Yalandan agliyi çocuk yarm sat kucakta gezdiriyor. Dönüşte cok zor olcak. Sinirden patlayacak raddeye geliyorm.. senin nasıl. Ay ben cok konuştumiyi bayramlar bitanem. e beşer şaşar dimi. her insan hata yapar.
e bayram nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?