2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim kızımda insan ortamına girince şaşırıyor ne uyku uyuyor nede rahat duruyor bir huzursuz oluyor resmen şaşırıyor düzeni bozuluyor. Benim ufaklik baya evcil :)
Yok.bizimki daha farkli. Disari arabasiyla dolastiriyorum.bi yarim saat. O gun ve Ertesi gun gazi daha yogun oluyor. Sık sık uyaniyor sallayarak tekrar daliyor uykusuna. Evde olunca sıkınti yok. Acik hava yaramiyor resmen.

Herkese hayırlı bayramlar hayırlı cumalar.. Umarım bebisler ve sizler iyisinizdir ara ara takip ediyorum aynı zamanda aynı sorunları veya aynı güzellikleri yaşadıgın birileri olması iyi oluyor özellikle ilk kez anne olanlar panik oldugu seylerin normal oldugunu ögrenince rahatlıyor benim gibi :) benim oğlum iyi cok sükür 4.5 aylık oldu ama ben pek iyi degilim spinal anestezi ile sezaryen oldum ve bel agrım hala gecmedi igne yapılan yer özellikle cok agrıyor durusum degisti resmen sizce gecici bi durum mu böyle kalacak mı fıtıga cevirir diyorlar cok endişeliyim aynı durumda olup da doktora görünen var mı?

canım şuan eşimle çok çok mutluyuz. kötü günlerimiz bitti. artık en ufak bi kavgamız olmuyor. bizden yana sıkıntı yok. her ailede sorunlar olur. biz de düzelttik çok şükür

erkeklerin de boşluğa düştüğü zamanlar oluyo. bi hata yaptı. ama misliyle düzeltti hatalarını.

ya ne düşüncesiz insanlar var. sakın kimse bana eşim beni hiç aldatmadı demesin. mutlaka aldatmıştır. önemli olan onu o yoldan geri döndürmek. bekara karı boşamak kolay diye bi laf var. bazı insanlara kalsa yuvanı yık derler. kşmse kusura bakmasın. iki çocuğumun babasını bir anda silemem. ha böyle bişey başınıza gelse siz silin. düzelmiş bi insan var burda. bazı kadınlar şeytan ve erkeklerin aklına giriyor. benim 2.5 yaşında bi kızım 5 aylık bi oğlum var ve şuan da hamileyim ve gerçekten ortada 4 4lük olmaya başlayan bi adam var. ama görüyorum ki bazı insanlar yuva yıkmayı çok seviyo. ben kocamı affettim diye kınamaya ve hakarete devam etsin bazı kişiler

Allah'ınızı seviyorsanız bi daha kimse evliliğim hakkında konuşmasın. yalvarıyorum.
tamam çok büyük sorunlar yaşadık. boşanmanın eşiğinden döndük. ama her ailede sorunlar olabilir. bu anormal mi? 3.çocuğuma hamileyim ve şans verdim eşime. buna hiç de pişman değilim. çünkü şuan çok çok çok mutlyuz.
burda destek olan arkadaşlara çok teşekkür ederim. evliliğim hakkında konuşanlar da lütfen o günleri hatırlatmayın, ne olur

Ozellikle ortada cocuklar varsa evliligi bitirmek cok cok zor bi karardir eminim.siz bence icinizden geleni yaparak en dogru karari vermissiniz.cocuklariniz icin denemeye deger sonucta onlar sizin herseyiniz.Allah tum esleri birbirine bagislasin ve kotu niyetli kadin ve erkeklerden korusun hepimizi.yuvalarimizdan huzuru eksik etmesin.

burdaki herkesi çok seviyorum. hamileliğimden doğuma kadar birlikte olduk. bebeklerimiz kocaman oldu bile

canım.iyi bayramlar. ailenle mutlu bi bayram geçirmeni diliyorum.. bana göre de yuva yıkmak kolay değil. 3 çocuk varsa bi de. zaten bu son :)) 3 tane yeter dimi

ya bu ocuğun kahkahaları beni bitiriyor. yok bööyle bi tatlılık. sıkıntı mı kalır bu bücürün yanında

Hayırlı bayramlat daha bu mesajları görmeden dile getircektim düşüncelerimi. Herkes hata yapar büyük yada küçük ortada çocuklar yasanmisliklar varken bırakıp gitmek herkes kolay kolay yapamaz. Yapilmamali belkide. Hakikaten pişmanlık varsa ndeden bitsin ki. Allah kimseyi sasirtmasin. Herşeyin daha guzel olmasına sizin adınıza sevindm.masum yavrulariniz hürmetine yeni bebisiniz hurmetine rabbim eşinize yuvaniza ağız tadı versn. Cokmutlu olun hamilesiniz olumsuz yorumlara kulak tikayin

iyi bayramlar bitanem. e beşer şaşar dimi. her insan hata yapar.
e bayram nasıl gidiyo

bebişlerinizde ne gelişmeler var
Benm bebidim ayağını ağzına almaya başladı bir haftadır.bi baktm hop ayak ağza gitmi.cok sirinler ya. dönmeleri de arttı. Birde Disten mu bilmiyorm cok kesik uyuyor gece de gunduzfr. Bazen çığlıklarla aglatarak kalkiyor

ayy yerim onun minik ayaklarını
diş çıkarıyo ya ondan. benim bebiş kucağımda saatlerdir ayakta olduğum oluyo. . yazık ya dertlerini de anlatamıyolar

iyi bayramlar bitanem. e beşer şaşar dimi. her insan hata yapar.
e bayram nasıl gidiyo
Aynen katiliyorum. Herkes hata yapar. Kuluz neticede. Samimiyetine güveniyorsanız yuva kolay kurulmuyor.yasadiklariniz siz daha iyi bilirsiniz. Bende esimle sorunlar yasiyorum dönem dönem cok soğuyorum yoruluyorum ama her seferinde daha sıki baglaniyiruz. Iyi gunde kotu gunde. Dedik. Simdideler de moda olmus hop ayrıl hemen syril .hadi ya kolay mi. Sabır emek ister sevgi..rabbim görüyor biliyor herşeyi.. kardesm bayramin tadı yok bana göre. Annem yok kardeşlerim ayrı yerdeben onlardan uzakta. Kayinvalide evinde oyle derin bi sevgi hissetmeden bol gurultulu çocuğu uyutma çabasıyla geçiyor.herşeye karışıyor sagolsun. Yalandan agliyi çocuk yarm sat kucakta gezdiriyor. Dönüşte cok zor olcak. Sinirden patlayacak raddeye geliyorm.. senin nasıl. Ay ben cok konuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…