- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
aslında istedim biraz da. birlikte büyürler. e zaten ilaç kullanamıyorum daCanım nasil yani ?? Korunmadiniz mi ? İnan şaşırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında istedim biraz da. birlikte büyürler. e zaten ilaç kullanamıyorum daCanım nasil yani ?? Korunmadiniz mi ? İnan şaşırdım
İnşallah severek yer canım hem yapımı kolay hem de içeriği güzel, sevmezse de ısrar etmemek gerekiyormus bi iki hafta sonra tekrar denemek gerekmiş canımHimmm..
Demek 3 gün boyunca tarhana çorbası verecem.. Zaten uyandığı zaman anne sütü veriyorum ama kısa bir zaman sonra tekrar acikiyor mama veriyorum mama yerine çorba vereyim diyorum hani dediğin gibi öğün halinde olmasın maksat alışmış olması en sonda tekrar uykudan önce manasını verir yatiririm malum karnı tok olunca iyi uyuyor.
Henüz şu saat olmasına rağmen bir türlü çorbası yedirmek kısmet olmadı bayram alışverişine çıktık şimdi gidip ocağa koyuyorum :)
Merak ediyorum sevecek mi acaba ?
Bebeğin dünyaya geldiğinde oğlun bir yaşını doldurmuş 'olacak ve o bile bakıma muhtaç halinde olacak.. Madem istediniz hayırlısı olsun arkadaşım ne diyim..aslında istedim biraz da. birlikte büyürler. e zaten ilaç kullanamıyorum da
Ben kendim hala nohut fasulya mercimeği dengeli yiyorum sütümden kızıma geçip gaz yapıyor hala :/ yoksa çok mantıklı hele ki yeşil mercimek çok iyi bi besin inş onların da sırası gelecek geçen verdiğim üzümden sonra gözüm korktu biraz :)kızlar ben tarhana verdim bugün 3 gün oldu. İçine nohut ve yeşil mercimekte koymuştum. Sevdi. Önce 2 yemek kaşığı verdim sonra 3 bugün 4. Birazdanda pataes havuç kabak haşlamıştım dün yine onu vericem... Korkmayın yani omyüzden yazdım
oğlum daha 5 aylık ve ben hamileyim
aslında istedim biraz da. birlikte büyürler. e zaten ilaç kullanamıyorum da
Akşam yemeği sırasında tam uynadi benim ufaklık onuda sofraya yanımıza aldık tam 1 yemek kaşığı dolusu yedi tarhana corbasindan ardından birazda su verdim belliki cok sevdi daha kaşık elimdeyken ağzına götürmeden ağzını açıyor bir kuş misali beslenmek istiyor :) Bende yoğurt cok az verdim dediğin gibi bayram telaşı var düzen yok su anda bayramdan sonra 5. Ayi bitirip 6. Aya girecekler inşallah...İnşallah severek yer canım hem yapımı kolay hem de içeriği güzel, sevmezse de ısrar etmemek gerekiyormus bi iki hafta sonra tekrar denemek gerekmiş canım
ben de yoğurdu biraz artırmayı düşünüyorum bayram sonunda 5 aylık oluyor 6. Aya giriyor o zaman da tarhana sebze suyu düzenli vereceğim inş.. bayram arası takip edemem kayinvalidemlerdeyiz ev kalabalık
yok canımRegl olmus muydun
yok canım
Canım benim kızım da ayni öyleydi kucaktan inince uyanıyordu yavaş yavaş düzeldi çok şükür maşallah, zamanla düzelir ben de senin gibi düşünmüştüm çok küçük diye kıyamadım aglamasina, ama sana tavsiyem uyku öncesi rutini oluştur kesinlikle çok faydası oluyor eğitimi tam uygulamasam da bazı şeylerini denedim işe yaradı.Kizlar kizim onumuzdeki hafta dort aylik olacak sadece kucagimda hoplatarak sallayarak uyuyor baska turlu kiyameti kopariyor yatagina koydugum an agliyor gunduz hic emmiyor beni gecede en fazla uc saat uyuyor kesintisiz sonra iki dk emsede hep memede gun icinde uyuyamadigi icin cok huzursuz butun gun ya bir ya iki saat uyuyor toplamda uyku egitimine baslasammi erkenmi yataga yatirinca cok agliyor yoksa bir sikintisi mi var acaba :-'
Maşallah minik kuşa küçücük ağzını, dişsiz damaklarını yesinler onun:) Rabbim sağlık sıhhat versin iştahlarını artırsın inş... et vb. tam hatırlamıyorum canım ama onlar için biraz daha zaman var diye aklımda kalmışAkşam yemeği sırasında tam uynadi benim ufaklık onuda sofraya yanımıza aldık tam 1 yemek kaşığı dolusu yedi tarhana corbasindan ardından birazda su verdim belliki cok sevdi daha kaşık elimdeyken ağzına götürmeden ağzını açıyor bir kuş misali beslenmek istiyor :) Bende yoğurt cok az verdim dediğin gibi bayram telaşı var düzen yok su anda bayramdan sonra 5. Ayi bitirip 6. Aya girecekler inşallah...
Et ve et suyuna 7 ve 8. Ayda başlamalıyız degil mi ?
Hayırlısı olsun canım büyürler ikiz gibi inşallah
Ben sik sik sagiyorum canim manuel pompayla azalmasin diye :-(Çok üzülüyorum yaa süt azalacak diye korkuyorum
Canim benim.basima gelse napardim.bilemedim madem.isteyerek oldu Allah kolaylik versin..ucuncu bebisin olacak galibaoğlum daha 5 aylık ve ben hamileyim
Insallah duzene girer canim cok uykusu varken bile inat ediyor uyumucam diye cok da hareketli masallah birkac rutinimiz var ama banamisin demiyor :-(Canım benim kızım da ayni öyleydi kucaktan inince uyanıyordu yavaş yavaş düzeldi çok şükür maşallah, zamanla düzelir ben de senin gibi düşünmüştüm çok küçük diye kıyamadım aglamasina, ama sana tavsiyem uyku öncesi rutini oluştur kesinlikle çok faydası oluyor eğitimi tam uygulamasam da bazı şeylerini denedim işe yaradı.
Maşallah minik kuşa küçücük ağzını, dişsiz damaklarını yesinler onun:) Rabbim sağlık sıhhat versin iştahlarını artırsın inş... et vb. tam hatırlamıyorum canım ama onlar için biraz daha zaman var diye aklımda kalmış
oğlum daha 5 aylık ve ben hamileyim
ne kadar sıklıkta sagiyorsun canım emzir diken sonra mı sagiyorsun ben mesela sagiyorum çocuk emecek oluyor sonra da biberon dan vermek zorunda kalıyorum e biliyorsun o da sorun şakır şakır emen çocuklara imreniyorum yaaaBen sik sik sagiyorum canim manuel pompayla azalmasin diye :-(
çok saol bitanem. duam senleDarısı başıma:)))ben de kist var bebeğim tedaviyle oldu.o yüzden bebeğimiz doğduğundan beri korunmuyoruz.3. adetimi oldum malisef.soğan kürü yapıyorum kist için.insallah ben de hamile kalırım:))))o yüzden erken falan demiyorum.3aydır da olmuyor.Eşim de ben de çok istiyoruz böyle kendiliğinden bir süpriz yaşamayı.Sağlıkla büyüt bebekleri.Bebek büyütmek zor ama çok güzelllll.....
Bizimkini etkilemedi pek yiyo vallaBen kendim hala nohut fasulya mercimeği dengeli yiyorum sütümden kızıma geçip gaz yapıyor hala :/ yoksa çok mantıklı hele ki yeşil mercimek çok iyi bi besin inş onların da sırası gelecek geçen verdiğim üzümden sonra gözüm korktu biraz :)