2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cnm sicak su tut goguslerine banyoda elinlede masaj yaparak gogus ucuna dogru sivazla cok iyi geliyo

Cnm buna buyume atagi deniyor benim.oglumda aynisini yasadik hala da yasiyoruz diyebilirim 3 ayi bittikten sonra basladi bizimde ac oldugunu biliyorum.ama emme saatlerinde resmen savasiyoduk.tomrisin emzirme notlarini okudum.sanada tavsiye ederim bikere asla emzirmekten vazgecme.ve bebeginle inatlasma genelde uykudan uyanir uyanmaz uykusu tam acikmadan emzir emmek istemediginde israr etme ciplak tenine yatir kokunu alsin arada gigsunu uzat emme refleksiyle emicektir.saglik ocagindaki hemsirede bu aylarda normal oldugunu soylemisti endise etme

O kadar puturlu ve bogazda takilacak seyi bir kac ay sonra nasil vereceksin.. onu gectim saydiklarinin cogu alerji yapabilecek besinler.. kuruyemis oyle kolay gecilecek besin grubu degil.. hele karistirip vermek ne kadar dogru bilemiyorum..
Demir ilaci icin de kan tahlili yaptirmadan kullanmayacagim diye karar verilmemesi lazim.. kansizlik bebeklerde bagisikligin zayiflamasi, gelisim geriligi, istahsizlik hatta zeka geriligine sebep olabiliyor..

Merak etme benim babam dahiliye doçenti kardrşim ürolog annem emekli baş hemşire bilmeden konuşmam.

Merhaba canim gereksiz yorum yapanlari kafana takma doktorun ne dedigine bak benim oglumda 8 olmustur herhalde yarin kontrol ve aşi var
Her bebek bir degil bunu unutma
allah nazarlardan saklasin.millet karsisindakinin moralini bozmaktan zevk aliyor sanki. Herkese gore ya cok zayif yada kilolu. Bilmis takiliyorlar.gecenlerde biri bana benim kiz bu ayda

Merhaba canim gereksiz yorum yapanlari kafana takma doktorun ne dedigine bak benim oglumda 8 olmustur herhalde yarin kontrol ve aşi var
Her bebek bir degil bunu unutma
allah nazarlardan saklasin.millet karsisindakinin moralini bozmaktan zevk aliyor sanki. Herkese gore ya cok zayif yada kilolu. Bilmis takiliyorlar.gecenlerde biri bana benim kiz bu ayda anne baba demeye basladi demezmi olabilir dedim seninkinin soze

Seninle bebeklerimizin uyku düzeni aynı tek farkla ben banyo,masaj,emzirme rutinine sekizbuçukta başlıyorum.Öncesinde de oyunla,şarkıyla yoruluyor zaten.En geç dokuzbuçukta uyuyor.Sabah 7-8 gibi de kalkıyor.Sen biraz erken yatırıyosun gibi geldi.Gerçi anlıyosundur uykusu gelmiş olması lazım banyodan önce ki banyo yapıp,emip uyusun.Bir de şimdi değil ama 1 aylıkdan 3 aylığa kadar uykuya geçişde zorlandığı zaman kundak yapmıştım çok rahat etmişti.

Gunaydinlar kizlar. Uyku konusu konusuluyorken yazayım dedim. Bende muzdaribim. Gündüz iki saatte bi uykusu gelen ama her seferinde yatamayan yatsada max 40 50 dk uyuyan kizim var. Gece uykusu 40 gunlukten 3.5 aya kadar o kadar iyiydi ki. 8 de yatıp ikide üçte kalkardi. Emip 6-7 arasi uyanirdi. Allahim simdi yine 8 de yatıp 12, den sonra saat başı kalkar olduk. Gayet tok. Zaten mama da veriyorm o istemeyene kadar yiyo. Ama neden böyle anlamıyorm ne yapsam duzrlmiyi. Ben bitik haldeyim

Ayrica uyku konusunda dr um illa bu kadar uyumali diye bir şart yok her bebek kendine ait uykuyu yapar. Mutluysa huzutluysa sorun yok dedi.

Ek gıdaya başlayan anneler banada bir yol gösterir misiniz. Bebeğim 4.5ayi gecti mama ve anne sutu gittiğimiz için hafif basladm. Artira artira gidicem.şimdilik yoğurt sabit deneye deneye sebze ve meyve pureleri veriyorum iki çay kaşığı falan.

Zaten bir yerde okunuştum ilk siralarda uykuya cok hitıyaclari var ama zamanla büyüyor ve okadar hitiyac duymuyorlar. 3,4 aylik iken dedigin saat kadar uyurlar. Benim oğlumda ögle hata zorlandığım icin gece payımı aliyorum.
Ama gece güzel yatarsa muhakkak 1 litre süt icmiş oluyor. Az içtiyse gece 2 defa kalkar.
Ama artik gün içersinde okadar uyumasını beklememeliyiz saten uykusu geldimi mesaji veriyorlar

Canlar kizimin doydugunu nerden anlayacam yardim edin sabah 8.30 da tek gogus emdi dolu da degildi su saat oldu tek gogus emdi uyudu ne mama ne meme gun boyunca zorla icirmeye calisiyorum

4 ayını doldurdu mu bebeğin Öncesinde düzen pek olmuyor 1 hafta 5 gün bir düzeni olsa bile değişiyor yani
1- benim oğlum kendi yatağında ters ( yüzüstü ) çevirince uyuyor 3. Ay'ından beri,
uykusu yoksa ağlıyor yatırınca, bu arada uykusu gelince eeee eeee diyor kendisi 1 aydır oda işimi kolaylaştırıyor açıkçası
2- gündüz 1,5 - 2 saatte bir uyuyor yarım saatle bir saat arası değişiyor bir ara Öğlen 3 saat uyudu ama çabuk Değişti gürültüyü sevmiyor sesiz ortamda uyutuyorum,
3-gece uykusu en zoru evet baya bir uzun Sürüyor rutinimiz yatak Odasında ışıkları azaltıp emzirme ve yatağına koyma şeklinde banyoyu bazen gündüz bazen akşam yaptırıyorum ters yatırıp ee ee diyerek poposuna vurarak uyutuyorum 9 - 10 gibi 12 sinde 4 Ay'ı doldu iki gündür ağzından akan suda kaşıntısı da çok arttı çok bunalıyor o yüzden

Kızlar 115 günlük bebeğim var adet oldum bugün adetliyken sütü azalan var mı benim çok azaldı ve ne yapsam artmıyor lütfen yardım

Kızlar 115 günlük bebeğim var adet oldum bugün adetliyken sütü azalan var mı benim çok azaldı ve ne yapsam artmıyor lütfen yardım
Ben iki aydır adet görüyorum ve evet sütüm azalıyor bu dönemde ama süt çayı i. İçiyorum bu dönemde iki üç bardak iyi geliyor

Benimki coktan geldi:) evet ilk bir kac günü azalır sonra hemen adetten bitmesi ile düzeliyor. Birde yumurtaliklar oluşup zıp zıp yapacagi dönemde azala biliyormuş

Canlar kizimin doydugunu nerden anlayacam yardim edin sabah 8.30 da tek gogus emdi dolu da degildi su saat oldu tek gogus emdi uyudu ne mama ne meme gun boyunca zorla icirmeye calisiyorum
Bezini islattimi? Uyuduğu yerde emzirmeye caliş olmazsa. Bebeyinin yeterli süt alip almadigini islak bezinden anlaıyorsun

kızlar marmara ya da ege bölgesinde bebekle rahat edebileceğimiz otel öneriniz var mı?
tarihi bir yerde ya da yeşillik huzur veren bir yer olabilir. deniz pek istemiyorum ama öneriniz olursa o da olur. canım cok sıkıldı eşim hep geç geliyo haftasonu da çalıştığı için gezemiyruz uzun zamandır. bayramda kaçalım diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…