- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.282
- 158
S
Senin bebise zayif diyorlarsa benim kizimi goren ne der acaba 6300 gr :))))
Masaallah kuzularimizaaaa. Herhalde kendi bebekleri 9 10kg falandi. Amann ☺ luzumsuzlarr istee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
S
Senin bebise zayif diyorlarsa benim kizimi goren ne der acaba 6300 gr :))))
Uykuya geçemiyordur oda gittikçe artan huzursuzluğa sebep olur uyandıktan sonra 2 saat geçince biraz omuzunda pışpışlasın sonra ters çevirip yatırsın poposuna pıt pıt vurarak ninni söylesin çok sallamak iyi değil nolur yapmasın yeme konusu zaten Çevreyi keşfeden bebeklerde hep var uykuluyken emzirse belki alır öyle bir denesin bakalım inşallah düzelirSlm arkadaslar sizlere bir sorum var. Arkadaşımın bebeğinin uykusu geldimi ağlayarak yırtılıyor bebek. Zar zor uyuyor şiddetli sallanarak nedeni nedir bi fikriniz varmı? Birde zar zor yiyor
canım çok zor bu diyet işi Allah kolaylık versin ben dün incir yedim kakası koyu yeşil oldu. arada bir sarıya yakın oluyor ama hepsi bol mukuslu hatta o grupta lop mukus diyorlar ona. siyah minik birşeyler var sanki kan olabilir. ben 5 gündr dıyet yapıyrm ama arada domates, ayçiçeği yağı fln yedim. bilmediğimden dolayı. dediğin gibi beslenicem. Bursa da yaşıyoruz. çocuk dr na randevu aldım. o hastanede gastro. uzmanı da varmış ama çocuk dr. yönlendiriyor gerekli durumlarda. ben arada süt sağıp şırıngayla vermeye başladım. kaşıkla başa çıkamadım. bugün kahvaltıda zeytin, ekmek, salatalık ve gül receli yedim. patates kaynattım öğlende yicem.shine-15 .. canım benim 1 buçuk aylık iken ortaya çıktı ama suan 3 buçuk Aylığız mukus ara ara oluyor.. senin rengi ne renk.. benim.yemyeşil di DHA yeni sariya döndü.. Ben önceden domates falan yiyordum meğersemn o yüzden gecmiyormus. Şuan kahvaltida sadece zeytin ekmek yiyorum. Bakkal ekmeği olcak ve susam falan olmicak. Salatalık ekledim. Bazen patates haşlama ya da kızartması. Ama sirf zeytinyağı ndan olcak. Yemekte de makarna .. un çorbası. Kabak. Ama Salça siz domates Siz. Zeytinyağlı. Meyve kırmızı meyveler yasak. Mesela üzüm. İncir dokundu bize. Elma armut yiyorum sadece. . Ve mutlaka hap al. Kalsiyum.desteği. . Osteacare var kalsiyum desteği içinde LAKTOZ yok.. ve kaka testi yaptır. Gizli kan falan var mı die. Olmasa bile alerji olması yüksek canım. 1 ayı bulur Kakasinin düzelmesi bizim düzeldi sayılır ama hala emmek istemio. Daha 1 hafta oldu. Biberon da almio. Bakalım. .o grubu Takıp et
Nerde yaşıyorsun sen.. bi gastrointoloji doktoruna git cnm. Tabi çocuk gastrointoloji olcak. Hiç bir paketli gıdayi kullanma.
kaç aylık bir bebek önceden de böylemiydi?emziriyor mu ve ek gıda veriyor muSlm arkadaslar sizlere bir sorum var. Arkadaşımın bebeğinin uykusu geldimi ağlayarak yırtılıyor bebek. Zar zor uyuyor şiddetli sallanarak nedeni nedir bi fikriniz varmı? Birde zar zor yiyor
merhaba bebeklerimiz aynı gün doğumlu.ben de pazartesi sağlık ocağına götürecem.bakalım kaç kilo ve ne kadar uzamış.benim kide tombul bir bebek değil.ben ek gıda veriyorum.ve aptamil mama.Canim benim kizim 12 mayis dogumlu cumartesi gunu 4 ayi dolduruyor hala 6300 gr kilosu benimkide ayni her goren ne zayif bebek diyor 10 mayista kuzenim dogum yapti aptamille besliyor kizini hic emzirmedi 7.5-8 kilo kilo almasi saglikli demek degil zayif olsunlar saglikli olsunlar kizim bana cekmis 1.5 yil once evlendim evlenene kadar 45 kiloydum :) benden anca zayif kiz dunyaya gelir
ben öyle cocuk hic görmedim o yüzden bilemiyorum. ac oldugu zamanlar yok annesi zorla yediriyor mecburen onuda geri kusuyorUykuya geçemiyordur oda gittikçe artan huzursuzluğa sebep olur uyandıktan sonra 2 saat geçince biraz omuzunda pışpışlasın sonra ters çevirip yatırsın poposuna pıt pıt vurarak ninni söylesin çok sallamak iyi değil nolur yapmasın yeme konusu zaten Çevreyi keşfeden bebeklerde hep var uykuluyken emzirse belki alır öyle bir denesin bakalım inşallah düzelir
bu ayinin sonunda 3 aylik olucak. normalde emziriyor ama emmiyormus fazla o yüzden mecburi mama veriyormus ama fazla degil. birde bastan beri böyle kilo alimida yok fazlakaç aylık bir bebek önceden de böylemiydi?emziriyor mu ve ek gıda veriyor mu
kilosu gayet normal bence. büyüdükce kilo almalari azaliyor zaten. ben hem emziriyorum hem mama veriyorum yetmedigi icin. bi fark yok suanlik sütümde ayni devam ediyorum en son kontrolde kilosu 6600 di boyuda 64 cm bana bunlar fazla geliyor sizlere nasil az geliyor bilmiyorum :) doktorum normalden biraz üsttün demisti ama büyüdükce farki kapatir dediMerhaba
benim bebeğim 15 eylülde 4.ayını dolduracak.sadece anne sütü alıyor ve 6200gr .hele son 1 aydır hiç kilo almamış gibi birsey.açlıktan aglamiyorda kakasinida hergün yapıyor ama yetmiyor mu acaba.dolaptaki sutlerimden veya hazir mamalardan vermek istiyorum ama sütüm hepten azalacak diye korkuyorum.hem emzirip hem mama verenler sutunuzde azalma olmadı mı. yani mama daha uzun süre tok tutuyor ya o yüzden.
Maşallah kilo artışı iyiymiş canım. çok teşekkür ederim yazdığın için. inciri çok seviyodum hatta bütün sene beklemiştim çıkmasını ama doya doya yemek kısmet değilmiş :)mama vermeyi düşünmüyorum kilo artışı böyle devam ederse.shine-15 .. canım bebeğim normalde 1200 alıyordu diyette sonra 820 gr aldı ama doktor normal artık yavaş alacak dedi.. sütü arttitan tek şey su dede. Ama 3 4 litre.. o yüzden bol bol su iç. . Yeşillik ye. Marul mesela dokunmaz inşallah. İncir çok alerjen canım bize de çok dokundu o.. Bu arada sakin mama verme .. Çünkü alerjen bebeklerin maması ayrı ..
Canım çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin. Umarım çabuk düzelir.canım çok zor bu diyet işi Allah kolaylık versin ben dün incir yedim kakası koyu yeşil oldu. arada bir sarıya yakın oluyor ama hepsi bol mukuslu hatta o grupta lop mukus diyorlar ona. siyah minik birşeyler var sanki kan olabilir. ben 5 gündr dıyet yapıyrm ama arada domates, ayçiçeği yağı fln yedim. bilmediğimden dolayı. dediğin gibi beslenicem. Bursa da yaşıyoruz. çocuk dr na randevu aldım. o hastanede gastro. uzmanı da varmış ama çocuk dr. yönlendiriyor gerekli durumlarda. ben arada süt sağıp şırıngayla vermeye başladım. kaşıkla başa çıkamadım. bugün kahvaltıda zeytin, ekmek, salatalık ve gül receli yedim. patates kaynattım öğlende yicem.
teşekkür ederim canım. herşey üst üste denk geliyo belki de alerjik olduğu için. inşallah düzelir. siz nasılsınız nasıl gidiyor?Canım çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin. Umarım çabuk düzelir.
Sagol canim cvp verdigin icin bende bana gunluk sut getirck bi kadin buldum artk ondan yaparim. Ama dun doktora gittim bu ayda ek gidaya baslama dedi bir ay sonra dedi o yuzdn yogurtu bir ay sonra vermeye baslayacm ins. Senin soyledigin sekilde cok guzel olur. Ins saglikla bebeklerimizi buyuturuzCanım bu arada sen yoğurt mayalamayı sormuştun. Ben devam sütünden mayalanayı düşünmüyorum. 18 eylülde 4 ay aşılarımız var. Doktoruna da soracağım. Migrosta pınarın organik günlük sütü var. Birde günlük keçi sütü var. Karıştırıp mayalayacağım.
Sorunun cevabı, arzum yoğurt makinesi. Hem uygun hem de çok güzel. Sütü ılık kavanozlara doldurup içind azıcık yoğurt atıp makineye koyuyorsun. 10 saat sonra minink kavanozlarda yoğurt hazır oluyor. Günlük mayalaua da bilirsin.
Ben sadece azar azar meyve suyu verdim 1 haftadır. Püre falan daha erken. Yoğurduda doktor ok deyince başlıycam.
Merhaba
benim bebeğim 15 eylülde 4.ayını dolduracak.sadece anne sütü alıyor ve 6200gr .hele son 1 aydır hiç kilo almamış gibi birsey.açlıktan aglamiyorda kakasinida hergün yapıyor ama yetmiyor mu acaba.dolaptaki sutlerimden veya hazir mamalardan vermek istiyorum ama sütüm hepten azalacak diye korkuyorum.hem emzirip hem mama verenler sutunuzde azalma olmadı mı. yani mama daha uzun süre tok tutuyor ya o yüzden.