- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
Evet oldu gun içerisinde az ateşi çıktı vücudunda fazla yoktu ama baş bölgesi baya sıcaktı ve huysuz huzursuz oldu belliki aşı yerleri ağrıyor du yarım çay kaşığı parol vermiştim. Sizede geçmiş olsun inşallah kolay atlatır yavruMasallah yavruna canm bizde bugun 4. Ay asilarini olduk ikincide cigligi basti. Canm senin bebiste ates oldumu
Canim.hic iyi degilim emmiyor delircem.sutum iyice azaldi memeyi gordugu anda cigligi basiyor nefes almadan agliyor bazende cok cok acsa agzina alip hemen birakiyor aglayarak sanirim tamamen birakacak beni emmeyi :-( hic almiyormu senin kuzudagmzsybg cnm nbr nasılsın. Bebeğin emio mu .. benim ki de emmemeğe başladı yaa
Cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda doktora götürdünmü bir Rahatsızlığı var hersldeBir bebek neden uyumaz..neden surekli uykusu bolunur..neden gece uykusuna yattiginda en az bir saat aglayarak uyanir..ve gece her saat basi kalkar nereseyse..cok yoruldum artik kizlar sabah yedide uyandi bu saat oldu simdi uyutabildim koskoca yedi saat ya..ve denemedigim pozisyon kalmadi sakinlesmiyor tam sakinlesiyor uykuya dalamiyor..gozler kipkirmizi:-( bana bir akil verin nolur :-(
Bu yazdıkların bana hic normal gelmedi tmm doğuştan uykusuz bir bebek olabilir ama bu kadar ağlaması ve huysuz olması normal değil sanki bencede bir doktora goturmelisin inşaallah en kisa zamanda düzelirBir bebek neden uyumaz..neden surekli uykusu bolunur..neden gece uykusuna yattiginda en az bir saat aglayarak uyanir..ve gece her saat basi kalkar nereseyse..cok yoruldum artik kizlar sabah yedide uyandi bu saat oldu simdi uyutabildim koskoca yedi saat ya..ve denemedigim pozisyon kalmadi sakinlesmiyor tam sakinlesiyor uykuya dalamiyor..gozler kipkirmizi:-( bana bir akil verin nolur :-(
Yoğurdu inek sütüyle yapmamızda bir sakınca yok.. Süt mayalanirken kimyası değişiyor zatencanım bir yaşından önce bebeğe süt ürünleri verilmesi sindirim sistemi için sakıncalı. inek,keçi fark yok. anne sütü alamıyorsa devam mamalarıyla beslemek yoğurdu da ya anne sütü yada onunla yapmak lazım. bir yaşından sonra süte geçerken de çok az miktarlarla sulandırarak başlıyorsun zatem
Bunu inek sütü alerjisi için mi yapıyorlar canım? Benim bebeğimin de sanırım süt alerjisi var, ne zaman süt içsem kakası yeşeriyor. Evde biz mi yapıcaz bu yoğurt olayını? Nerde okudun ben de okumak öğrenmek istiyorum.Yoğurdu inek sütüyle yapmamızda bir sakınca yok.. Süt mayalanirken kimyası değişiyor zaten
Alrji testi için de yogurttan çok az alıp bebeğin üst dudagina sürüp 5 dk beklemek eğer kabarık kızarıklık olursa verilmemeli. İleri derece laktoz alerjisi var sayılıyor m çok araştırdım bunu...
Canım benim bebeğim de öyle çok zor emiyor beni.. Ben elektrik süpürgesi ya da fön makinası açıyorum ancak o zaman emiyor bi de uykusu gelince uyku sersemi emiyor..Canim.hic iyi degilim emmiyor delircem.sutum iyice azaldi memeyi gordugu anda cigligi basiyor nefes almadan agliyor bazende cok cok acsa agzina alip hemen birakiyor aglayarak sanirim tamamen birakacak beni emmeyi :-( hic almiyormu senin kuzuda
Uykudayken emiyor canim.benimkide uyku sersemiykende bir iki cekiyor sonra geri cekilip noluyo ya der gibi bskiyorCanım benim bebeğim de öyle çok zor emiyor beni.. Ben elektrik süpürgesi ya da fön makinası açıyorum ancak o zaman emiyor bi de uykusu gelince uyku sersemi emiyor..
Cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda doktora götürdünmü bir Rahatsızlığı var herslde
Bu yazdıkların bana hic normal gelmedi tmm doğuştan uykusuz bir bebek olabilir ama bu kadar ağlaması ve huysuz olması normal değil sanki bencede bir doktora goturmelisin inşaallah en kisa zamanda düzelir
Canım aklıma gelmişken yazayım senin bebeğimin kulaklarına baktılar mı? Belki kulak iltihabı vardır.. Benim oğlum Onbeş gün kadar çok huysuzlandı huyu tamamen Değişti hep ağladı doktora götürdük kulak iltihabı varmış ilaç kullandık düzeldi şimdi biraz çok şükür..Bir bebek neden uyumaz..neden surekli uykusu bolunur..neden gece uykusuna yattiginda en az bir saat aglayarak uyanir..ve gece her saat basi kalkar nereseyse..cok yoruldum artik kizlar sabah yedide uyandi bu saat oldu simdi uyutabildim koskoca yedi saat ya..ve denemedigim pozisyon kalmadi sakinlesmiyor tam sakinlesiyor uykuya dalamiyor..gozler kipkirmizi:-( bana bir akil verin nolur :-(
gmzsybg cnm nbr nasılsın. Bebeğin emio mu .. benim ki de emmemeğe başladı yaa
Bir bebek neden uyumaz..neden surekli uykusu bolunur..neden gece uykusuna yattiginda en az bir saat aglayarak uyanir..ve gece her saat basi kalkar nereseyse..cok yoruldum artik kizlar sabah yedide uyandi bu saat oldu simdi uyutabildim koskoca yedi saat ya..ve denemedigim pozisyon kalmadi sakinlesmiyor tam sakinlesiyor uykuya dalamiyor..gozler kipkirmizi:-( bana bir akil verin nolur :-(
Yeni kontrole fittik xanim bes gun once falan kontrol etti doktor kulaklarini hicbir sorun yokmus :-( cok gecmis olsun sizede Allah bi daha yasatmasin canimCanım aklıma gelmişken yazayım senin bebeğimin kulaklarına baktılar mı? Belki kulak iltihabı vardır.. Benim oğlum Onbeş gün kadar çok huysuzlandı huyu tamamen Değişti hep ağladı doktora götürdük kulak iltihabı varmış ilaç kullandık düzeldi şimdi biraz çok şükür..
Tatlim sutum yeterli sadece geceleri emiyor ama gunduz biberon veriyorum anne sutu 100 cc iciyor gerisini istemiyor tokkende uyuyamiyor yani..doktorda idrar yolundan suphelendi bakti temiz cikti kulaklarinida kontrol etti temiz dedi :-(canım doymuyor olabilir mi?birde kulak iltihabı veya idrar yolu enfeksiyonuna mutlaka baktır..
Sagol canm benm yavrumnda atesi oldu calpol verdm dusmesini bekliyrm cok huysulandiEvet oldu gun içerisinde az ateşi çıktı vücudunda fazla yoktu ama baş bölgesi baya sıcaktı ve huysuz huzursuz oldu belliki aşı yerleri ağrıyor du yarım çay kaşığı parol vermiştim. Sizede geçmiş olsun inşallah kolay atlatır yavru
of of kiyamam. Bu geceyi atlatirsan yarina hiç birşeyi kalmaz inşallah. Bende kucagimdan indirmedim balkonlarda gezdirdim serin yerde kaldık ateşi artmasın diye umarım senin bebekte rahat uyur bu geceSagol canm benm yavrumnda atesi oldu calpol verdm dusmesini bekliyrm cok huysulandi
Ah cnm bazı bebekler bunu sebepsiz yere de yapabiliyorlar, kulaklarına baktır bide bakalım bişey çıkacakmı inşallah düzelir bebeğinKizlar cok sagolin doktorunada soyledim.buyume atagidir dedi ama neredeyse bir aydir boyle dedim_asilardan sonra basladi sacma biliyorum ama_ izaman normal degil.idrarinda enfeksiyon vardir dedi ona bakti yok birsey sukur ama bir aciklik getirmiyorr:-( baska doktora gitmeli :-(
Öncekiler de böyle olmamıştı 4. Ay aşısında resmen acı çekti yavrum, kucağımda bile inledi ancak calpol verince rahatladı, nasıl canı yanıyorsa artıkSagol canm benm yavrumnda atesi oldu calpol verdm dusmesini bekliyrm cok huysulandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?