çok geçmiş olsun canımmOda var muhtemelen ama sutede ayri hassasiyeti var hep kusuyor ama sut ictigim gun belki 50 defa kustu(canim peki zayif mi senin bebiste kusan bebek nasil kilo aldirilir bilemedim hic cok sordum ama bisey daha sorcam kusura bakmazsan beslenmeden bagimsizda kusuyor mu mesela 1 saat sonra falan durdugu yerde birden curutmus halde kustugu oluyor mu?
Evet canim meb deyim.buyuk oglum krese gidiyo geniz eti nedeniyle surekli bogaz enfeksiyonu geciriyo.1 hafta evde bakmak zorunda kaliyoz.bende raporlari -inşallah gerek kalmaz-o zamana sakliyom.ucretsiz izinde alamam kredi borcumuz var.tek maas mumukun degil.bugun 2 saat babaannesi bakti.cok sukur simdilik sikinti olmadi.insallah daha iyi olur.sen calisiyomusun canim sen nasil yapcanCanım rapor alsana ada ıznını kullan dahacok erken bırakmak için devlette mı calışıosun
Maşallah sakin bir bebekmis seninkisi.reddetmesi seninki gibi degil ins olmazda. Ac oldugunu biliyom mesela memeyi agzina vermeye calisiyorum kendini cekiyo kucagimdan nerdeyse düşecek gibi oluyo.iyice uyku bastirinca ancak emiyo.ins gecici bi durumdur cok canim sıkılıyor sutum azaliyor.Bi gazla eşim bakarım ben falan dedi ama görücez. Hem bana çok bağımlı olmasın istiyorum. Babayla da iletişimi gelişsin. Ben varken herseyi bende. Gidince ilgileniyo. Altını değiştiriyo sütünü içiriyo.kitap okuyo. Benim kız nazar değmesin nerdeyse biberonu reddediyo. Nne kadar süt içse de illa üstüne meme istiyo. Ama daha yeni sayılır inşallah biberona çok alışmaz. Kızım uysal arkamdan ağlamıyo resmen sesleniyo geleyim diye. Bazen de memeyi bırakıp konuşmaya başlıyo. Reddetme böyle mi başliyo? Maşallah ikinci çocuk yapılmış. Bana öyle uzakki şuan. Hiç gözüm kesmiyo
Bizim dr a sormustum.sut ile peynir, yogurt arasinda fark var dedi.sut verme ama yogurt tuzsuz peynir ver demisti ek gida donemindecanım bir yaşından önce bebeğe süt ürünleri verilmesi sindirim sistemi için sakıncalı. inek,keçi fark yok. anne sütü alamıyorsa devam mamalarıyla beslemek yoğurdu da ya anne sütü yada onunla yapmak lazım. bir yaşından sonra süte geçerken de çok az miktarlarla sulandırarak başlıyorsun zatem
dr ların fikirleride tutmuyor canım birbiriniBizim dr a sormustum.sut ile peynir, yogurt arasinda fark var dedi.sut verme ama yogurt tuzsuz peynir ver demisti ek gida doneminde
Sağol canım benim sütüm olsaydı peynir bile yapmayı planlıyordum ama yok maalesef. Mama ile anne sütü karışık yiyor. Ama benim bildiğim süt veremesende yoğurt ayrı. İlk ek gıda yoğurt diye biliyorum. Doktoruna sorarım tabi. İki gündür sabah aç karnına şeftali suyu verdim 2/3 kaşık. Yarında vericem. Övür gün elma suyu veririm üç gün az az. Yoğurdu doktora sormadan vermem. Şimdilik gelişimi iyi ama mamayı mümkün olduğunca azaltmak için gün sayıyorum. Abd den mama geyirtiyordum. Oda gdo luymuş. Şimdi hipp veriyorum. Bakalım artık kısmetcanım bir yaşından önce bebeğe süt ürünleri verilmesi sindirim sistemi için sakıncalı. inek,keçi fark yok. anne sütü alamıyorsa devam mamalarıyla beslemek yoğurdu da ya anne sütü yada onunla yapmak lazım. bir yaşından sonra süte geçerken de çok az miktarlarla sulandırarak başlıyorsun zatem
Sağol canım benim sütüm olsaydı peynir bile yapmayı planlıyordum ama yok maalesef. Mama ile anne sütü karışık yiyor. Ama benim bildiğim süt veremesende yoğurt ayrı. İlk ek gıda yoğurt diye biliyorum. Doktoruna sorarım tabi. İki gündür sabah aç karnına şeftali suyu verdim 2/3 kaşık. Yarında vericem. Övür gün elma suyu veririm üç gün az az. Yoğurdu doktora sormadan vermem. Şimdilik gelişimi iyi ama mamayı mümkün olduğunca azaltmak için gün sayıyorum. Abd den mama geyirtiyordum. Oda gdo luymuş. Şimdi hipp veriyorum. Bakalım artık kısmet
97 gunluguz bizde ama devam o hareketleri elleri kollari cok oynuyor ozellikle uyuyacagi zaman asiri hareket ediyor :-(Daha bugün bu konuyla alakali bir video izledim 4. Ayda bitmesi lazim diyordu. Biz 100 günlugüz bitti sayilir eskiden hep kendini uyandirirdi şimdi hiç görmüyorum o hareketlerini
Kac gunluk bebegin. Bizde anne sutu ve mamabike besleniyoruz. Ek gida icin erken degilmi 5. Ayda baslanir diye biliyorum ben.. de.un tavsiyesimi yoksa senmi istedin ekgidaya baslamayi?Sağol canım benim sütüm olsaydı peynir bile yapmayı planlıyordum ama yok maalesef. Mama ile anne sütü karışık yiyor. Ama benim bildiğim süt veremesende yoğurt ayrı. İlk ek gıda yoğurt diye biliyorum. Doktoruna sorarım tabi. İki gündür sabah aç karnına şeftali suyu verdim 2/3 kaşık. Yarında vericem. Övür gün elma suyu veririm üç gün az az. Yoğurdu doktora sormadan vermem. Şimdilik gelişimi iyi ama mamayı mümkün olduğunca azaltmak için gün sayıyorum. Abd den mama geyirtiyordum. Oda gdo luymuş. Şimdi hipp veriyorum. Bakalım artık kısmet
20 mayıs doğumlu. Çok ek gıdaya başlamak sayılmaz bence. 2-3 kaşık veriyorum. Ve 3 gün üst üste hep aynı şeyi veriyorum. Ben kendi isteğimle verdim. Annelik iç güdüsübdiyelim. Bu konularda doktordan pek tavsiye almayı düşünmüyorum. Çünkü çok abartıp olayı anlamsız yere uzatıyorlar. Sonuç iştahsız bebekler. Sonuçta şeftali suyu ne olabilir. Ben bugün bebişimi denize de soktum hatta suratı hafif yanmış durum buKac gunluk bebegin. Bizde anne sutu ve mamabike besleniyoruz. Ek gida icin erken degilmi 5. Ayda baslanir diye biliyorum ben.. de.un tavsiyesimi yoksa senmi istedin ekgidaya baslamayi?
BENDE YÜZ ÜSTÜ UYUTUYORUM DAHA KIRKI ÇIKMAMIŞTI ÖYLE ALIŞTIRDIM GAZ SORUNUNA BİRERBİR İYİ GELİYOR HEM DE UZUN SÜRELİ UYUYORBiz kırkından beri öyle yatırıyoruz. Beşiğin aralıklarından görüyoduk. Artık iyiyce kaldırıyo kafayı. Biz bi sorun yaşamadık. Sürekli çeviriyo ilk yatınca sonra sabitliyo. Uyanınca da dönüp duruyo. Kırkı çıkana kadar hiç uzun uyumazdı. Ama gündüz uykuları yüzüstü yatsa da kısa. Şimdi de odayı kararttık gündüz uzun uyusun diye. Bakalım.
bende kanguru almak istiyorum ama karar veremiyorum momforttan memnunmusunuz diğer ergonomik kangurulara göre fiyatı çok uygun kalite açısından karar veremiyorumBen momfortbaby kanguru kullanıyorum çok memnun kaldım
bel ağrısı yanlış taşımadan kaynaklı olabilir çık gevşek bağlayınca bel ve boyunda ağrıya neden olabiliyormuşBen kanguruyu kullaniyorum cok rahat ama uzun sure tasiyinca aksamlari bel agrisini hissediyorum ama ortopedik oldugu icin kizim baya rahat hatta hep uyuyo icinde
benimde damla damla akıyor anne sütü ile besliyorum akşamları 1 kere 90 cc mama veriyorum makine ile çekince az geliyor 3-4 saat bekleyince en fazla 90 cc süt çıkıyor ama bebeğim göğsümden emince doyuyor kilo alımıDamla damla akıyor fışkırmıyor .
???
Sagol canimçok geçmiş olsun canımm
ta 40.günde regli oldum sonra 1,5 ay sonra lekelenme şeklinde oldu bu ay bakalım nasıl olacak dengesizlik var ama sütü etkilemediCanim bizim kirkimiz cikinca regl oldum. Sonra 28 gun gecti yine reglim.bi daha her ay olacagim sanirim. Sutumdede degisiklik yok. Emzirmeyi sutun miktarini unut bence
Cunku kafaya takinca gercekten azaliyor. Onun riski cikiyor diye dusun
6.ay doldu mu ek gıdaya başlıyorsunuzCanim bende muhallebi vermek istemiyorum sadece yogurt vve meyve puresi vericem
lansinoh 2 li kullanıyorum memnunumMaşallah...bir sorum daha varsut sagma makinesi oneririr misin bana..coo kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?