2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Oda var muhtemelen ama sutede ayri hassasiyeti var hep kusuyor ama sut ictigim gun belki 50 defa kustu(canim peki zayif mi senin bebiste kusan bebek nasil kilo aldirilir bilemedim hic cok sordum ama bisey daha sorcam kusura bakmazsan beslenmeden bagimsizda kusuyor mu mesela 1 saat sonra falan durdugu yerde birden curutmus halde kustugu oluyor mu?

Belki refludur doktora giturmediniz mi bizde kusma yoktu
Goturdum canim agirlikli reflu dusunduler ama sut ictigimde kusmasi bu kadar artinca bide sutlu gida diyeti yap bakalim dediler onunla sanki biraz azaldi kusmasi hala devam etsede bana soyle geliyor sanirim refluyle beraber sut hassasiyeti var gibi

Hadi yaa cok uzuldum gecmis olsun umarim kulagi duzelmistir..kasikla yedir diyecem ama oda cok uzun suruyor ve yarisi yere gidiyor( biberon emiyorsa hep sagip onunla ver sende..bizimde en buyuk problemimiz kusma azicik kilo alsin diye zor bela yediriyorum hopp kusup hepsini cikariyor(

kaşıkla yediriyorum canım ama dediğin gibi hem ziyan hem 1 saat sürüyo. sütüm baya azaldı iyice canım sıkıldı. kulağı iyi şuan. gazını çıkarınca 10 dk dik tut sonra başının altına yastık koyup yatır kucağına alma. kusmasını engeller belki. kucakta kusuyo olabilir

Yarin denemek icin seminere gitcem kayinvalidem esim evde olacaklar.2 saat nasil bakacaklar cok merak ediyom.sizinki guzel olmus.bizde ilk bebiste esimle donusumlu bakmistik.ama simdi esim univ.de oldugundan tam gun calisiyo.benimde sanirim 4 gun 5er saat olacak.meslekci oldugumdan 20 saat girmem gerek.bende sutum oldukca sagip birakirim insallah.o kadar zor emiyo ki sutum azaldi.sizdede bebegin memeyi reddetmesi falan oldumu.

Yok canim ya her turlu kusuyor bazen gazini cikarmak icin bile kaldirmiyorum yattigi yerden kaynak gibi agzindan atiyor disari(

Ben seminer dönemi yanımda götürmeyi düşünüyorum. Sonra zaten tatil giriyo kendimizi ekime atıyoruz. Parça rapor haklarımı da hiç kullanmadım, 40gün de öyle var. Eğer alabilirsem beşer beşer almayı düşünüyorum. Öyle olursa baya iki ay yapıyo. Onar onar olursa da yine kabulüm. Böyle kasımı falan bitrebilirsek ne ala. Sonrasına allah kerim.

Seminer tatil oldu derken? Yarın gidicez işte okula. 11inden sonrası tatil. Biz de eşimle sizin formülü uygulayacağız ama ben erteleyebildiğim kadar ertelicem bakalım. Bu arada benim kızımın ismi de Elif :) ama bir ismi daha var Elif Nar

Çok geçmiş olsunn canım ya. Canını sıkma stres olma. Demesi kolay tabi ama dikkat et sen.

Bi gazla eşim bakarım ben falan dedi ama görücez. Hem bana çok bağımlı olmasın istiyorum. Babayla da iletişimi gelişsin. Ben varken herseyi bende. Gidince ilgileniyo. Altını değiştiriyo sütünü içiriyo.kitap okuyo. Benim kız nazar değmesin nerdeyse biberonu reddediyo. Nne kadar süt içse de illa üstüne meme istiyo. Ama daha yeni sayılır inşallah biberona çok alışmaz. Kızım uysal arkamdan ağlamıyo resmen sesleniyo geleyim diye. Bazen de memeyi bırakıp konuşmaya başlıyo. Reddetme böyle mi başliyo? Maşallah ikinci çocuk yapılmış. Bana öyle uzakki şuan. Hiç gözüm kesmiyo :))

Bize tatil :) baba yaz boyu kursta calıştı da. Bu hafta tatilldeyiz. Haftaya da ders programını konuşucamm. Sonra tatil. Ben de ertelerdim ama hamilelikte çok rahat ettirdi okulum beni. Şimdi veliler sorun çıkarmasın idareye. Bi de hem kariyer hem çocuk nasılmış deniyim :)) Elif,ler uysal olur. Kızım da anneannesi gibi. Nar.a da bayıldım. Ahh ilk günler nası iki isim koymuşuz, çok küçük bu diyodum ismi kocaman :))

Kizlar bebeklerin bu istemsiz el kol hareketleri ne zaman son buluyor biliyormusunuz? Uyurken yada uykuya dalarken ne zaman kendilerini uyandirmayacaklar? Bu bilincsiz hareketleri ne zaman son bulacak

Kızlar bebeğim uyanıkken emerken garip garip hareketler yapıyor elini yüzüne basıyor parmağı gözüne giriyor burnunu kapatıyor nefes alamıyor sonra süt boğazına kaçıyor ve sırılsıklam terliyor elini çekincede sinirleniyor emmiyor ikimizde çok yoruluyoruz.
Uyanıkken emzik vermiyorum artık iki gündür baş parmağını emiyor emzik daha mı iyiydi sanki
Bu arada eşim işi nedeniyle şehir dışında evde yalnızız birde 31 aylık oğlum var gece uyku haram oldu

Kizlar bebeklerin bu istemsiz el kol hareketleri ne zaman son buluyor biliyormusunuz? Uyurken yada uykuya dalarken ne zaman kendilerini uyandirmayacaklar? Bu bilincsiz hareketleri ne zaman son bulacak
Daha bugün bu konuyla alakali bir video izledim 4. Ayda bitmesi lazim diyordu. Biz 100 günlugüz bitti sayilir eskiden hep kendini uyandirirdi şimdi hiç görmüyorum o hareketlerini

Bende merak ediyorum. Bizimkiside surekli uyaniyor. Kendini uyandiriyor. Sirtustu yatiyosa sicriyip kollariyla uyandiriyo kendini

Canim benimkide öyle kenarda köşede dönüyor benim beklediğim dümdüz yatarken ters dönmesi yanliş seyi mi bekliyorum bebişleri dönmeye başlayan arkadaşlar nasil oluyo bu dönme işi yavv
Bnm kide surekli dönüyo ellerinin uzerine kalkmış buluorm gece

Canım rapor alsana ada ıznını kullan dahacok erken bırakmak için devlette mı calışıosun

canım bir yaşından önce bebeğe süt ürünleri verilmesi sindirim sistemi için sakıncalı. inek,keçi fark yok. anne sütü alamıyorsa devam mamalarıyla beslemek yoğurdu da ya anne sütü yada onunla yapmak lazım. bir yaşından sonra süte geçerken de çok az miktarlarla sulandırarak başlıyorsun zatem

Canim benimkide öyle kenarda köşede dönüyor benim beklediğim dümdüz yatarken ters dönmesi yanliş seyi mi bekliyorum bebişleri dönmeye başlayan arkadaşlar nasil oluyo bu dönme işi yavv

benimki yan dönüyor canım sadece geçen hafta bir kere yüzüstüyken sırt üstü döndü o heyecanla 3 kez yaptırdım 4.de yapmadı. o günden beride hiç yapmadı dün se sırt üstü yatarken birden yüzüstü döndü.. 116 günlüğüz.

ben ikisinide kullanıyorum canım ikisinde de hemen uyuyordu artık uyumuyor etrafa bakıyor.. aç olmadığına emin ol çıkmadan

Kasimda artik ek gida alacagi icin birakmak daha kolay olur sanki.hayirlidi olsun bakalim.Benimki de sakin olsada seminere gotursem.aniden cigligi basiyo susturmak ne mumkun.gecen avm de boyle yapti sustiramadim.millet cocuk kaciriyom sanacakti nerdeyse ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…