2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok geçmiş olsun canım. Bizimki de yarına kaldı. Of çok zormus ya.ağrı kesici vermedi mi doktor.

Allah Allah benim doktorum ayda en az 600 gr a kadar alması normal Demişti seninki 800 grı neden az buldu da mama dediki

Ama bu kadar kadar küçükken bir fitil çok fazla gelir.. Gerçi siz de yarım fitil ver demişsiniz. Ben de geçen hafta sünnet ettirdim iki oğlumun da.. İlk gün çeyrek ağrı kesici verdim ne olur ne olmaz diye o kadar.. Bir de antibiyotikli Pomak kullandık 3 gün.

O zaman tam boşaltma canım hafif yumuşadı mi bırak gerisini

Kizlar bzim kiz gunduz canima okuyor uykuya dalamiyor. Uyumaktabistiyor 5 dk uyyup uyaniyor zaten sallayarak zor uyutuyorum. Iyice psikolojimi bizdu. Sinirlerim bozuldu iyice. Bugun kendimi hic iyi hissetmiyorum ve psikolojik oldugunu dusunuyorum. Halsizlik de var. Icime bi fenalik geliyo ara ara. Pek sikintiya dayanikli degilimdir hemen vucudum tepki verir. Bikac kez bu sekilde antidepresan kullankisligim var ancak o zaman rahatliyorum. Psikolojik mide bulantilarimda olmustu stresli siikintili donemlerimde. Napacam ben rahatlatici bi antidepresan verirmiki dr gitsem. Midemde bulanir gibi oluyor arada. Bu sekilde evde iki cocuk pek verimli degilim..

Çok istiyorum ben ama daha erken gibi sen napıyosun
benim kafam çok karıştı canım benim kız omzumda uyumak ister orda uyur ben de yatağına koyuyorum benim bekarlık eşyalarımdan oda yaptım kızıma ağbisinin mobilya beşiği perde halı lamba falan ( ağbimiz eşimin ilk eşinden ikizler ağbimiz ablamız var:) çok şükür) geceleri iyi kötü bir düzen tutturduk o yatağında ben de aynı odada tek kişilik yatakda yatıyorum doğduğundan beri fakat okuduğum yazıların çoğunda bebek annenin yanında koyun koyuna yatsın bu bağlılık önemli diyor ben dünden razıyım yatarım aşkımla da iyi ederim kötü mü ederim bilmem bir karar veremedim eşim yatağı duvara dayayalım üçümüz yatalım der bilmiyorum bu düzen devam mı etmeli siz neler yaporsunuz

Büyüme atağını araştırdımda biraz internetten. Ondan kaynaklıda olabileceğine karar verdim. İnşallah kısa sürer..
benimkide aynı durmaz ağlar kendini bir direr şaşarım kam
Büyüme atağını araştırdımda biraz internetten. Ondan kaynaklıda olabileceğine karar verdim. İnşallah kısa sürer..
çabuk geçsin bu büyüme atakları

Benim kızım da doğduğundan beridir yanımda yatıyor ayrı yatağı var gündüzleri kendi yatağında yatırıyorum ama geceleri yanımda uyuyor çünkü acıkıyor emziriyorum şimdilik gayet rahat kendi güvende hissediyor belki ileriye doğru gece uyanmalari azalınca kendi yatağına bırakırım ama su an benimle bu arada bebeğim 3 ay 19 günlük :)

Allah yardımcın olsun işin hakikaten zor benim ilk oğlum biraz büyük ama ben de zorlanıyorum evin işide bitmiyor yorgunluktan ayak bileklerim ağrıyor, kendini Bırakma hepimizin bebekleri aynı geçici bir dönem inşsllah bir dahaki ay daha rahat uykuya geçecekler

Kızlar cikdirmak uzereyim 110 gunluk kizim var. Sallayarak uyutuyotdum Oyke böyle. Simdi iyice zıvanadan cikti. 1 saat salliyordm.gozleri kapanacak basliyor aglmaya . Hic bir saglik sorunu yok sukur gaz degik aclikdq degil. Emzik tutmuyor. Başta idealist dusundm dusunmez olsaydm Emzik almasın dedim almadı. Uykuya zor gecjyor bazen beni emzik gibi kullabjyorn bi daha cocugum olsa ki çoook dusunuyorm bunun üstüne bi tane daha aç!yip zor olur. Ama oksa vericem emzigi ilk günden. +ahvoldum ya.

Hayat erkeklere guzel. Yada benim eşime guzel.gunde 20 dk max 1 saat babalikk . Oh valla. Bir benim esim mi böyle. Işi yogunmus.stresliymis 7-24 annelik cok rahat zaten. Allahım.cok zormus anne olmak. Ve bana kalan 10 kilo sinirim fena bozuk

sıkma canını benimkide aynı ayyy kızımkızım maksimum 20 dk gerisi yok çok yoğun ders çalışmak zorunda matematik öğretmeni kursu falan var ben de çalışcam ekim gibi ne olcak o zaman bilmiyorum zor bizim durum annelik çok zor pilot gibi dolanırım ev almış başını gitmiş okul başlayacak bakıcı bulamadım ne yapcam bilmem bana 6 kilo kaldı hiç üzülme veririz canımız sağolsun allaha emanet olun sen tatlı kuzunu düşün geçecek her şeyyy büyüyecekler

Aynen canim ya , cocugun karni tok, mizirdiyor demiyor ki altini degistireyim.ben geliyorum altini degistiiryirum haa demek bundanmis diyor.tek luksum dus almak oldu.

Benimki de aynı tableti alıp oyun oynuyor sürekli sinir bozucu

safakmeley onu da denedim yok almıyor ancak uyurkn biraz alıyor uyanp fark ederse yine aynı bide damağıyla ezmeyi öğrenmş yara yaptı ğöğüs ucunu seninkinin kilo alımı nasl peki

Şu an tek sorunumuz uyku ben uyutmasam hiç uyumayacak hep kucağında gezdir diyo yapılması gereken bir sürü ev isim var bense kucagimda kızım evin gezmediğimiz odası kalmadı yani uyku yapan bir iksir yokmudur arkadaşlar :)

Allahım ya erkek olmak varmış... Bende tek benimki sandm. Arkadaşlarımın beyleei o kadar ilgilki. Ve bana ilgiside azaldı halbuki cok severek evlenndik. Zor evlendik.. çocuk cok şey değiştiriyor ama iyiki varrr... Kızlar bu arada kizim emerken.araya parmagini sokup onu emiyor. Sizlerdede oule mi geçer mi

Keslee ollsaaaaa. Aynı benim kızda uyutma uyumaz

safakmeley onu da denedim yok almıyor ancak uyurkn biraz alıyor uyanp fark ederse yine aynı bide damağıyla ezmeyi öğrenmş yara yaptı ğöğüs ucunu seninkinin kilo alımı nasl peki
Canım ben ilk 1 ay sağdım verdim Slikon uç taktım ucum gitmişti mama ds verdim herşeyi verdim

Ama 2 aya kadar biberonla herşeyi verdim 14 temmuzda sonra ise milat oldu ne biberon ne sağma makinası tamamen meme de durdu

Ve ne ev işi ne yemek hiçbirşey yapamıyorum meme de iken su içme demişlerdi artık içiyorum valla sütüm gidiyordu

Doktora sorcam bütün gün meme de ve gündüz öok az uyuyor süt yetmiyor mu diye soracağım

Bu bebeler bizi yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…