Çok geçmiş olsun canım. Bizimki de yarına kaldı. Of çok zormus ya.ağrı kesici vermedi mi doktor.canım dün sabah saat 7:30 gibi sünnet oldu.çok ağladı.ilk bir iki saat ağlaya ağlaya yatırdık.herhangi bir sargı kullanmadı sünnetçi.elektrikli bir aletle yakarak kesti.altını bu sabaha kadar açık tuttum.ssabah 8:30 gibi banyosunu yaptık.piisi iğleşmişgibiydi.gülücükler saçıyordu etrafına .duştan sonra yine pembeleşti.altını bezleyip uyuttum.ağlamadı.umarım yapışmamıştır.uyanınca açacam yazarım sonucu.furacin isimli bir merhem kullanıyoruz sadece.
Allah Allah benim doktorum ayda en az 600 gr a kadar alması normal Demişti seninki 800 grı neden az buldu da mama dedikiKızlar benim kızım da süt alerjisi çıkmıştı 1 aydir süt ürünleri tüketmiyorim haliyle çok da sağlıklı beslenemiyorum ... Bugün kontrole gittik 800 gr almış sadecemoralim çok bozuk geçen ay 1250 almıştı acaba sütumun kalitesi mi düştü napacam ben.. Eğer kilo alamazsa ozel mama başlanacak ve bebekler o mamayi kolay kolay icmiyolarmis tadı çok koyltuymus çünkü
Hayirli olsun canim ben oglumu ilk cocugumu 56 gunlukken sunnet ettirdim. Uyaninca yarim fitil ver. Ben 1 fitil vermistim butun gun uyumustu etresi gun uyandiginda hic agrisi kalmamisti. Zorla uyandirip jarnini doyursbiliyordum. Doktoru arayip oglum surekli uyuyor uyanmiyor beslenirken bile uyku modunda demistim ne yaptun diye sordugunda 1 fitilin tumunu verdim dedigimde adam gulmekten kirildi uyur o merak etme bir kac cisten sonra agrisi da kalmaz demisti. Nitekimde oyle oldu. Geciyor canim bunlarin hepsi sakin ol oglum su an 8 yasinda.
O zaman tam boşaltma canım hafif yumuşadı mi bırak gerisiniAmin canım inşallah onların buyudukleri günleri de görürüz hayirlisiyla.
Öyle yapmıştım birkaç gün ama sanki doymadi kızım o zamanlarda . Zor oluyor Allah kimseye vermesin. Başlarda çok sutum gelmiyor diye uzulmustum sonra geceleri sertlesmeye başladı gogsum çok sevinmistim bebeğim doyuyo artık diye bu defa da böyle bir problemböyle böyle buyuyecekler demek ki kolay kolay buyumuyomus bebekler
benim kafam çok karıştı canım benim kız omzumda uyumak ister orda uyur ben de yatağına koyuyorum benim bekarlık eşyalarımdan oda yaptım kızıma ağbisinin mobilya beşiği perde halı lamba falan ( ağbimiz eşimin ilk eşinden ikizler ağbimiz ablamız var:) çok şükür) geceleri iyi kötü bir düzen tutturduk o yatağında ben de aynı odada tek kişilik yatakda yatıyorum doğduğundan beri fakat okuduğum yazıların çoğunda bebek annenin yanında koyun koyuna yatsın bu bağlılık önemli diyor ben dünden razıyım yatarım aşkımla da iyi ederim kötü mü ederim bilmem bir karar veremedim eşim yatağı duvara dayayalım üçümüz yatalım der bilmiyorum bu düzen devam mı etmeli siz neler yaporsunuzÇok istiyorum ben ama daha erken gibi sen napıyosun
benimkide aynı durmaz ağlar kendini bir direr şaşarım kamBüyüme atağını araştırdımda biraz internetten. Ondan kaynaklıda olabileceğine karar verdim. İnşallah kısa sürer..
çabuk geçsin bu büyüme ataklarıBüyüme atağını araştırdımda biraz internetten. Ondan kaynaklıda olabileceğine karar verdim. İnşallah kısa sürer..
Benim kızım da doğduğundan beridir yanımda yatıyor ayrı yatağı var gündüzleri kendi yatağında yatırıyorum ama geceleri yanımda uyuyor çünkü acıkıyor emziriyorum şimdilik gayet rahat kendi güvende hissediyor belki ileriye doğru gece uyanmalari azalınca kendi yatağına bırakırım ama su an benimle bu arada bebeğim 3 ay 19 günlük :)benim kafam çok karıştı canım benim kız omzumda uyumak ister orda uyur ben de yatağına koyuyorum benim bekarlık eşyalarımdan oda yaptım kızıma ağbisinin mobilya beşiği perde halı lamba falan ( ağbimiz eşimin ilk eşinden ikizler ağbimiz ablamız var:) çok şükür) geceleri iyi kötü bir düzen tutturduk o yatağında ben de aynı odada tek kişilik yatakda yatıyorum doğduğundan beri fakat okuduğum yazıların çoğunda bebek annenin yanında koyun koyuna yatsın bu bağlılık önemli diyor ben dünden razıyım yatarım aşkımla da iyi ederim kötü mü ederim bilmem bir karar veremedim eşim yatağı duvara dayayalım üçümüz yatalım der bilmiyorum bu düzen devam mı etmeli siz neler yaporsunuz
Allah yardımcın olsun işin hakikaten zor benim ilk oğlum biraz büyük ama ben de zorlanıyorum evin işide bitmiyor yorgunluktan ayak bileklerim ağrıyor, kendini Bırakma hepimizin bebekleri aynı geçici bir dönem inşsllah bir dahaki ay daha rahat uykuya geçeceklerKizlar bzim kiz gunduz canima okuyor uykuya dalamiyor. Uyumaktabistiyor 5 dk uyyup uyaniyor zaten sallayarak zor uyutuyorum. Iyice psikolojimi bizdu. Sinirlerim bozuldu iyice. Bugun kendimi hic iyi hissetmiyorum ve psikolojik oldugunu dusunuyorum. Halsizlik de var. Icime bi fenalik geliyo ara ara. Pek sikintiya dayanikli degilimdir hemen vucudum tepki verir. Bikac kez bu sekilde antidepresan kullankisligim var ancak o zaman rahatliyorum. Psikolojik mide bulantilarimda olmustu stresli siikintili donemlerimde. Napacam ben rahatlatici bi antidepresan verirmiki dr gitsem. Midemde bulanir gibi oluyor arada. Bu sekilde evde iki cocuk pek verimli degilim..
sıkma canını benimkide aynı ayyy kızımkızım maksimum 20 dk gerisi yok çok yoğun ders çalışmak zorunda matematik öğretmeni kursu falan var ben de çalışcam ekim gibi ne olcak o zaman bilmiyorum zor bizim durum annelik çok zor pilot gibi dolanırım ev almış başını gitmiş okul başlayacak bakıcı bulamadım ne yapcam bilmem bana 6 kilo kaldı hiç üzülme veririz canımız sağolsun allaha emanet olun sen tatlı kuzunu düşün geçecek her şeyyy büyüyeceklerHayat erkeklere guzel. Yada benim eşime guzel.gunde 20 dk max 1 saat babalikk . Oh valla. Bir benim esim mi böyle. Işi yogunmus.stresliymis 7-24 annelik cok rahat zaten. Allahım.cok zormus anne olmak. Ve bana kalan 10 kilo sinirim fena bozuk
Aynen canim ya , cocugun karni tok, mizirdiyor demiyor ki altini degistireyim.ben geliyorum altini degistiiryirum haa demek bundanmis diyor.tek luksum dus almak oldu.Hayat erkeklere guzel. Yada benim eşime guzel.gunde 20 dk max 1 saat babalikk . Oh valla. Bir benim esim mi böyle. Işi yogunmus.stresliymis 7-24 annelik cok rahat zaten. Allahım.cok zormus anne olmak. Ve bana kalan 10 kilo sinirim fena bozuk
Benimki de aynı tableti alıp oyun oynuyor sürekli sinir bozucuHayat erkeklere guzel. Yada benim eşime guzel.gunde 20 dk max 1 saat babalikk . Oh valla. Bir benim esim mi böyle. Işi yogunmus.stresliymis 7-24 annelik cok rahat zaten. Allahım.cok zormus anne olmak. Ve bana kalan 10 kilo sinirim fena bozuk
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun :):):) Kolay gelsin, annelik çok zormuş canım :)
esra51 bi bilsen ben ne çekiyorum, vicdan azabı duyuyorum bi yandan; bi metod buldum ama sadece 5 dk emiyor sen de deneyebilirsin canım, 30cc sağıyorum kucağıma yatırıp biboronla veriyorum, bi yandan da saçlarına boynuna üflüyorum terlemesin sıcak olmasın diye biberon bitince hemen mememi veriyorum bi kaç denemede alıyor canım sen de bi dene , kolay gelsinn :)
Bizim de kakamız hep sıvı 106 günlük ve hep karnı gurulduyor :)
Keslee ollsaaaaa. Aynı benim kızda uyutma uyumazŞu an tek sorunumuz uyku ben uyutmasam hiç uyumayacak hep kucağında gezdir diyo yapılması gereken bir sürü ev isim var bense kucagimda kızım evin gezmediğimiz odası kalmadı yani uyku yapan bir iksir yokmudur arkadaşlar :)
Canım ben ilk 1 ay sağdım verdim Slikon uç taktım ucum gitmişti mama ds verdim herşeyi verdimsafakmeley onu da denedim yok almıyor ancak uyurkn biraz alıyor uyanp fark ederse yine aynı bide damağıyla ezmeyi öğrenmş yara yaptı ğöğüs ucunu seninkinin kilo alımı nasl peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?