• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bence zararlidir. Bebegin dikkati ona yoneliyo ozelliklede reklamlar klipler cok zararliymis. Ileride dikkat daginikligi olmamasi icin ne kadar gec izlerse o kadar uyu

ağrı kesici vermedi.ama ben eczaneden ağrı kesici şurup aldırdım eşime.az az günde 3 defa verdik.ikinci gün zaten ağrısı yoktu ama sabah yine yarım ölçek verdim.pipisinin başı şiş.altını bezlediğimde işiyo ya.pipisi zaten derisi yok.o kıpkırmızı olan yer hani banyoda çok kalınca derimiz soluk beyaz olur ya öyle olmuştu.sulanmış ve beyazlamış gibi.altını açık bırakıyorum.hasta bezi seriyorum altına.ama oğlum sağ olsun hasta bezinden başka evimin her köşesine işedi.:)))9
Bizimki de oldu canım sünnet. 3 saat boyunca ağladı. Çok kısa uyudu. Uyurken bile içini çekiyordu. Doktor antibiyotik ve calpol verdi. Antibiyotik şurup. Krem falan yok. Bütün gün altı açık gezdi. Şimdi de altını geniş bagladim. Umarım yanlış birşey yapmiyorimdur

Kizlar d vitamin damlasini hep ayni saatlerdemi veriyorsunuz? Hemsire 3 damla agzina damlat demisti ama agzina denk getiremiyorum kapatiyo agzini. Kasiga koyunca 4 damla olarak koyuyorum birazi kasikta kalip bide agzindan cukartir gibi yapiyo diye bir damla fazla koyuyorum siz nasil veriyorsunuz?

Kizlarrrr bebekleriniz tv yi her gordugunde izlemeye basliyormu :-( cok zararli oldugunu okumustum bakmamasi icin elimden geleni yapiyorum evde acilmiyo zaten tv ama misafirlikte bakmamasi icin on takla atiyorum.birde youtube dan bebekler icin uyku muzigi acayim dedim yesillikler icinde hareket eden baliklar var sadece kizim bayildi onlara ve aglayan bagiran kizim sakinlesti onlara bakarken muzik esliginde sizce buda tv kadar zararlimidir :-(
Tv açıkken hemen dikkatini çekiyor hatta başka yöne çeviriyorum kendi başını tv olan yere doğru donderiyor biliyorum zararlı ama ne yapmalı ??

Kizlar d vitamin damlasini hep ayni saatlerdemi veriyorsunuz? Hemsire 3 damla agzina damlat demisti ama agzina denk getiremiyorum kapatiyo agzini. Kasiga koyunca 4 damla olarak koyuyorum birazi kasikta kalip bide agzindan cukartir gibi yapiyo diye bir damla fazla koyuyorum siz nasil veriyorsunuz?
Kasikla veriyorum bende ama hergun ayni saatte degil doktorumuzda saglik ocaginin aksine dort damla ver dedi gunun ayni saatini bizde sorduk o onemli degil farketmez ama unutmamaniz icin ayni saatte vermeniz ise yarar demisti

Bizimki de oldu canım sünnet. 3 saat boyunca ağladı. Çok kısa uyudu. Uyurken bile içini çekiyordu. Doktor antibiyotik ve calpol verdi. Antibiyotik şurup. Krem falan yok. Bütün gün altı açık gezdi. Şimdi de altını geniş bagladim. Umarım yanlış birşey yapmiyorimdur
Cnm bize bi.krem verdi sunnetci goz kremi uzerine bolca suruyodum sunnetten sonra veriyomus doktorlarda bence,al eczaneden sur cok iyi geliyo ben her bexini degistigimde suruyodum ve her alt acmada iyilestigini gozle goruyodum

Canım önce çocuğu doyur kalanını sağ. O acıkana kadar yenisi olur zaten. Sıkıntı ya mastit. Ateş yapar bit arkadaş havale geçiriyordu az kalsın .
Canim doktora gittim tirnak batmasi icin.antibiyotikli bir krem verdi, ismi bactropan . bir de sakin kapali ayakkabi corap vs giyme acik olsun parmaklar dedi.hamilelkkte olurmus ve bu kremle gecer dedi.insallah hadi bakalim.

Canim doktora gittim tirnak batmasi icin.antibiyotikli bir krem verdi, ismi bactropan . bir de sakin kapali ayakkabi corap vs giyme acik olsun parmaklar dedi.hamilelkkte olurmus ve bu kremle gecer dedi.insallah hadi bakalim.
Teşekkür ederim canım. Unutmadığın için ayrıca teşekkür ederim :)

Kizlar moralim cok bozuk. Kizimin kulaginda iltihap oldugunu yazmistim
Antibiyotik kullanmistik ama iyilesmedi. Hala iltihap akiyo. Cocuk doktoru kbb ye yonlerdirdi. Bugun gittik 6 tane igne, surup ve damla yazdi. Birde kulagindan kültür yapmak icin akinti numunesi aldi. Bu ilaclari vermek istemiyorum. Yarin başka bir doktora gideceğiz. İnşallah sadece damlayla tedavi edilebilir. Cok canim sıkılıyo. Hersey ust üste geliyo.
Canım çok geçmiş olsun. Üzülme Allah beterinden saklasın inş. Çocuk bunlar hasta olmadan büyüyemezlerki. Sıkma canını buda geçer annesi, öpüyorum senide fıstık kızınıda, acil şifalar

Ama bu kadar kadar küçükken bir fitil çok fazla gelir.. Gerçi siz de yarım fitil ver demişsiniz. Ben de geçen hafta sünnet ettirdim iki oğlumun da.. İlk gün çeyrek ağrı kesici verdim ne olur ne olmaz diye o kadar.. Bir de antibiyotikli Pomak kullandık 3 gün.
Ben 1 fitili zaten yanlislikla verdim canim. :)

Aynen canim.ya kafasinin ustunden bile bakiyor engel.olunca sinirleniyor
Ben tv izlemesine engel olamama korkusundan evime tv almadim hem ahlaki hemde kişisel gelisimleri için en büyük düşman tv bence. Tv izleyenlerin beyin hücrelerinin uyuşuğunu okumuştum ayrica dikkat ettiyseniz bebeklerimiz konuşurken dudaklarımıza bakiyor çünkü konuşmayi duyarak değil dudak okuyorak öğrniyorlar tv de sadece sesi duyup dudak okuyamadiklari için konuşmalari çok etkikeniyor bir arkadaşimin çocuğu bu yüzeden çook geç ve zor konuştu. Benim kendi düşüncem tvde bebekler ve yetişkinler için faydali hiiiç bir şey yok beyinleri zehirlemek gayri ahlaki fikirleri topluma bulaşirmak için icad edilmiş birşey bence.hayirli günler sevgiler saygilar

Bir zorunumu var arkadaslar. Bizim bucuruk 15 gundur biberonu redediyor. Memeyu verince istahla emiyor. Ama sutumuz yeteri kadar yok malesef. Meme emmeyi daha cok seviyor. Biberonu agzina degdirdigim an kendini arkaya atarak cilginca katıla katıla agliyor. Yemiyor. Kafayi yiyecem. Ayakta gezerek yeme luksunun yaninda birde bu cıkti. Ksfayi yiyecem.

Kızlar bebeğinde ağlama krizi olanlar var mı
Bizimki akşam saatlerinde durdurulamayan bir ağlama krizine giriyor genellikle 2 saat sürüyor bu sırada ne uyku ne meme ne yapsam durduramıyorum
Öneriniz var mı çok yoruldum artık psikolojik olarak

Ben tv izlemesine engel olamama korkusundan evime tv almadim hem ahlaki hemde kişisel gelisimleri için en büyük düşman tv bence. Tv izleyenlerin beyin hücrelerinin uyuşuğunu okumuştum ayrica dikkat ettiyseniz bebeklerimiz konuşurken dudaklarımıza bakiyor çünkü konuşmayi duyarak değil dudak okuyorak öğrniyorlar tv de sadece sesi duyup dudak okuyamadiklari için konuşmalari çok etkikeniyor bir arkadaşimin çocuğu bu yüzeden çook geç ve zor konuştu. Benim kendi düşüncem tvde bebekler ve yetişkinler için faydali hiiiç bir şey yok beyinleri zehirlemek gayri ahlaki fikirleri topluma bulaşirmak için icad edilmiş birşey bence.hayirli günler sevgiler saygilar
Ben sadece tv ye degil tabletlere de karsiyim cocuguma cizgi film dahini zletmemeyi bunu erteleyebildigim kadar ertelemeyi dusunuyorum odada bebis varken evde tv izlenmiyor bizde ama annemlere kayinvalidemlere misafirlige gittigimde illaki aciliyor herkesede kapat tv yi diyemem ki benim sorunum bunu nasil engelleyebilecegim gozunu dikip tv ye baktiginda uyustugunu tv nin beyin hucrelerini gecici olarak durdurmak dahil otizme kadar bir suru hastaliga yol actigini bende okudum canim ama elimde olmuyor bazen ben odadan ciktigim an kimse izlemesin diye engel olmuyor heran yanindada olamiyorum problem bunu nasil asacagiz

Ben sadece tv ye degil tabletlere de karsiyim cocuguma cizgi film dahini zletmemeyi bunu erteleyebildigim kadar ertelemeyi dusunuyorum odada bebis varken evde tv izlenmiyor bizde ama annemlere kayinvalidemlere misafirlige gittigimde illaki aciliyor herkesede kapat tv yi diyemem ki benim sorunum bunu nasil engelleyebilecegim gozunu dikip tv ye baktiginda uyustugunu tv nin beyin hucrelerini gecici olarak durdurmak dahil otizme kadar bir suru hastaliga yol actigini bende okudum canim ama elimde olmuyor bazen ben odadan ciktigim an kimse izlemesin diye engel olmuyor heran yanindada olamiyorum problem bunu nasil asacagiz
Malesef utanmayip tvnin kapanmasini istiycez yada ayni odada bulumiycaz şimdilik benim öyle bi sorunum yok ama bayramda bende yaşiycam bu sıkıntıyı

Back