bende çok merak ettim doğrusu. herhalde gece hep aynı saatinde uyutarak olsa gerek.Uyku egitiminasil veriliyor kizla r
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok merak ettim doğrusu. herhalde gece hep aynı saatinde uyutarak olsa gerek.Uyku egitiminasil veriliyor kizla r
Sağol canmBenimkise dogdu dogali 4 ginde irb kaka yapiyor. Sikintisi yoksa problem degil. Gunde 7 kere de yapabilirmis 7 gunde hir de yapabilirmis bebejten bebege degisirmis yani. Bebekte sikinti yapmiyosa jormal kabul ediliyor
Benm kız bugün 3 aylık oldu ve kahkaha atıyor resmenHayirli günler anneler nasilsiniz bebeğim hala sulu kaka yapiyor ve karnindan gurultular geliyor bizimle ayni olan varmi haftaya pazartesi 3 aylik olcaz inş kendi kendine dönmesi için sabirsizlaniyorum sesli gülmesini bekliyirum arada kıkırdıyor ama net değil
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun :):):) Kolay gelsin, annelik çok zormuş canım :)günaydın arkadaşlar sabah 7 buçuk gibi oğlumu evde sünnet ettirdik.içim gitti ağladım.o da ağladı.şimdi uyuyor.uyanınca yine ağlayacak biliyorum.dua edin bana bu geceyi nasıl atlatacam(((
Bizim de kakamız hep sıvı 106 günlük ve hep karnı gurulduyor :)Hayirli günler anneler nasilsiniz bebeğim hala sulu kaka yapiyor ve karnindan gurultular geliyor bizimle ayni olan varmi haftaya pazartesi 3 aylik olcaz inş kendi kendine dönmesi için sabirsizlaniyorum sesli gülmesini bekliyirum arada kıkırdıyor ama net değil
Ay maşallah barekallah bende bekliyorum minik kahkahalar duymayiBenm kız bugün 3 aylık oldu ve kahkaha atıyor resmen
Çok istiyorum ama küçük diyolar. 3 ay bitti. Memede uyumaya alıştı sıpam. Biberon veriyorum almaz olana kadar içirtorum. Yatırıp pışpışlyorum. Emzik veriyorum. Yok. Biraz oyalanıyo. Uykusu gelince ağlıyo. Meme vermessen uyumuyo. İşe başlicam. Evde babası nası uyutacak bilmiyorum. Gecen iki akşam denedim. O kazandı maalesef. Babası da hemen yazık daha küçük diyo. İşe başlama demiyo ama. Bakalım napacak yavrum.uyku eğitimi veren var mıııı
Mrb canım. Elinle silince gecmiyo mu. Kızımın kasıklarında vardı. Elimle kazısam da gecmiyodu. Bi iki hafta kontaron yagı sürdüm. Kendi gitti kayboldu. Boynunun katları çok kızarınca pişik kremi sürüyom ben koltuk altına da. Bi iki gün idare ediyo. Sonra gene kızarıyo.kızlar kızımın boynunun kat kat olduğu yer kıpkırmızı ve minik beyaz şeyler çıkmış. pişik mi anlamadım biraz zeytinyağı sürdüm. sizin böyle bişey oldu mu, lütfen yardım edin.
canm acıck diye çok ellemedm ama sanki minicik sivilce gbi duruyo. dün pişik kremi sürdüm daha beter oldu sanki öyle beyazlık yoktu sadece kırmızıydı korktum mikrop kapmaz herldeMrb canım. Elinle silince gecmiyo mu. Kızımın kasıklarında vardı. Elimle kazısam da gecmiyodu. Bi iki hafta kontaron yagı sürdüm. Kendi gitti kayboldu. Boynunun katları çok kızarınca pişik kremi sürüyom ben koltuk altına da. Bi iki gün idare ediyo. Sonra gene kızarıyo.
Tamam bizdeki gibi o zaman. Yag sür bi iki gün. Yumuşarsa eline gelir zaten. Tırnakla sürter alırsın. Bizim kasıktan bile mikrop bile kapmadı. Gıdısını zor açıyon zaten. Varsa bile Mikrop nereye kacacak ordan :))canm acıck diye çok ellemedm ama sanki minicik sivilce gbi duruyo. dün pişik kremi sürdüm daha beter oldu sanki öyle beyazlık yoktu sadece kırmızıydı korktum mikrop kapmaz herlde
Canim banyosunu yaptirinca elinle iyice kopurt orayi ve guzelce kurula saf zeytin yagi yada desitin krem varsa surcanm acıck diye çok ellemedm ama sanki minicik sivilce gbi duruyo. dün pişik kremi sürdüm daha beter oldu sanki öyle beyazlık yoktu sadece kırmızıydı korktum mikrop kapmaz herlde
Cnm dün benimki de gündüz çok huzurduzdu ağladı gece uykusuna geçmesi de çok zor oldu 11 de uyuttum neyse kiSizin de oyle mi canim ya, benimki neredeyse 80 gunluk dun hic uyumadi. Aksama kadar babasiyla 4 donduk evde.arabasiyla gezdirdik olmadi. En son arabaya koyduk da nihayet bikac saat uyudu.resmen agladim ya, mutsuz oldum neden uyumuyor diye. Esim de bana kizdi olabilir bebektir diye. Ben mi asiri tepki verdim sizde de oluyor mu boyle duygu patlamalari.
Aynen canim uzuluyorum uyumazsa gelisemeyecek kilo alamayacak diye. Zaten sutum cok az , mamayla doyuyor .bir de uykudan kizarmis gozlerini gorunce aglamak geliyor icimden. Allah sukur saglikli ama korkuyorum boyle devam ederse diye.Bende oluyor canım çünkü yardimci olan yok
Herkes her şeye karışıyor yardıma gelince icraat yok. Bazen patliyorim bir odaya geçip çığlık atmak istiyorum tüm sesimle. .. kimse anlamıyor dün hiç uyumadı mesela saat 9a kadar cildiracktim..
Benimki de buyudukce daha zor daliyor sanki.oysa kendi kendine uykuya dalma mekanizmasi yavas yavas gelisiyor bu aylarda.Hepimizin ortak derdi uyku problemi sanirim...uzmanlar uyku egitimi icin erken oldugunu dusunuyorlar en azindan dort ayini doldurana kadar...benim kizim da cok zor uyuyor cok uykusu oluyor ama birbucuk saat ugrasiyorum dalamiyor her pozisyonu deniyorum uykusi varken beni de emmiyor memeyi itip agliyor ac ac yatiyor bu yuzden on dk sonra uyaniyor basa sariyoruz :-( uyanikkende surekli kucakta etrafi gezmek istiyor..asla yapmam dedigim seyleri yaptirdi bana bu kiz uykuya dalmalarinin bu kadar zor olma nedeni ne cok merak ediyorum.ins bian once duzene girerler
Çok istiyorum ben ama daha erken gibi sen napıyosunuyku eğitimi veren var mıııı
MasaAllah bebisine canim benimki iki defa dondu bi daha donmedi simdide asagi dogru surukluyor kendiniKizlar sizin bebeginiz dönuyo mu fiil firil donerek uyuyo yastik koyuyoruz etrafina besige boyuna koyuyorm enine buluyorum iki eli ustune yuzustu kalkiyo
Canım 800 gr. az değil ki, kaç günlük? İlk üç ayından sonra yavaşlarmış zaten kilo alımı. Bizim doktorumuz 4. ay kontolünde 700 almışsa tamamdır demişti.Kızlar benim kızım da süt alerjisi çıkmıştı 1 aydir süt ürünleri tüketmiyorim haliyle çok da sağlıklı beslenemiyorum ... Bugün kontrole gittik 800 gr almış sadece moralim çok bozuk geçen ay 1250 almıştı acaba sütumun kalitesi mi düştü napacam ben.. Eğer kilo alamazsa ozel mama başlanacak ve bebekler o mamayi kolay kolay icmiyolarmis tadı çok koyltuymus çünkü