• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayat erkeklere guzel. Yada benim eşime guzel.gunde 20 dk max 1 saat babalikk . Oh valla. Bir benim esim mi böyle. Işi yogunmus.stresliymis 7-24 annelik cok rahat zaten. Allahım.cok zormus anne olmak. Ve bana kalan 10 kilo sinirim fena bozuk
Hepimiz benzer durumdayız cnm. Çok istisnai babalar var ama geneli böyle 20 dk tutuyorsa iyi 5 dk da yorulanda var:) uzaktan agucuk gugucuk yapanda bu şl böle Sıkma canını bebeklerde annelerini çok seviyor öyle olunca zamanla ritme alışıyor insan bakıcı işini öğretmenler genelde velilere sorarak kolay buluyo hatta benim görünmemin kızına kendi bir velisi bakmıştı biz bulmakta çok zorlanıyoruz Allah yardımcımız olsun hepimizin kiloları da dert edip Can'ını Sıkma çalışmaya başlayınca hepsi gider..

Allahım ya erkek olmak varmış... Bende tek benimki sandm. Arkadaşlarımın beyleei o kadar ilgilki. Ve bana ilgiside azaldı halbuki cok severek evlenndik. Zor evlendik.. çocuk cok şey değiştiriyor ama iyiki varrr... Kızlar bu arada kizim emerken.araya parmagini sokup onu emiyor. Sizlerdede oule mi geçer mi
Geçer merak etme 3. Ay da bebek elini sık sık Ağzına götürecek drumuz da özellikle söyledi üzülme

benim kafam çok karıştı canım benim kız omzumda uyumak ister orda uyur ben de yatağına koyuyorum benim bekarlık eşyalarımdan oda yaptım kızıma ağbisinin mobilya beşiği perde halı lamba falan ( ağbimiz eşimin ilk eşinden ikizler ağbimiz ablamız var:) çok şükür) geceleri iyi kötü bir düzen tutturduk o yatağında ben de aynı odada tek kişilik yatakda yatıyorum doğduğundan beri fakat okuduğum yazıların çoğunda bebek annenin yanında koyun koyuna yatsın bu bağlılık önemli diyor ben dünden razıyım yatarım aşkımla da iyi ederim kötü mü ederim bilmem bir karar veremedim eşim yatağı duvara dayayalım üçümüz yatalım der bilmiyorum bu düzen devam mı etmeli siz neler yaporsunuz
Cnm ben bir oğlan büyüttüm şimdi ikinciyi büyütüyorum bu yanında yatırma işini pek doğru bulmuyorum büyük Oğlumu bir gün bile Yanımda yatırmadım bunu da emzirirken bazen uykunun yüzünden Yanıma alıyorum geceleri fakat kendime gelince yatağına koyuyorum hemen sende alıştırma derim ama tabiki her kişinin bir düzen anlayışı var en doğru kararı içgüdülerinle anne verir etrafımdaki herkes nerdeyse yanında yatırdı hatta bi görümcem kızı 6 yaşına girecek hala yanından ayıramıyor butür sorunlarda çıkabiliyor yani Kızkardeşim de 3,5 yaşında ayırabildi evlilik hayatını da olumsuz etkileyebilir bu durumlar ama şunu da belirteyimki genelde babalar destekleyince bukadar uzun süre yanında yatırma olayı devam ediyor mesela bizim babamız hep korkar bebeğe bişey olur yanımızda elimiz kolumuz çarpar uykuda döneriz ezilir felan diye her iki durumda da korkup kendini suçlama birşekilde büyüyor veletler birazda kendi rahatına göre karar ver kolay gelsin hepimize

Kızlar cikdirmak uzereyim 110 gunluk kizim var. Sallayarak uyutuyotdum Oyke böyle. Simdi iyice zıvanadan cikti. 1 saat salliyordm.gozleri kapanacak basliyor aglmaya . Hic bir saglik sorunu yok sukur gaz degik aclikdq degil. Emzik tutmuyor. Başta idealist dusundm dusunmez olsaydm Emzik almasın dedim almadı. Uykuya zor gecjyor bazen beni emzik gibi kullabjyorn bi daha cocugum olsa ki çoook dusunuyorm bunun üstüne bi tane daha aç!yip zor olur. Ama oksa vericem emzigi ilk günden. +ahvoldum ya.
benimkide aynı alıştım artık

20150804_160550.jpg
20150819_131640.jpg
20150819_081346.jpg

Kizlar oyun halisinida oglumun basindaki bereyide ben yaptim sizce nasil olmus

Öncelikle maşallah diyelim küçük delikanlı ya çok sevimli :) çok iyi düşünmüşsunuz ben çok beğendim hatta bana da ilham verdiniz oğlumun eski çadırı vardı artık oynamıyor neden olmasın ki bende kızıma yapayım :) ayriyeten berede harika olmuş elinize sağlık :)

Öncelikle maşallah diyelim küçük delikanlı ya çok sevimli :) çok iyi düşünmüşsunuz ben çok beğendim hatta bana da ilham verdiniz oğlumun eski çadırı vardı artık oynamıyor neden olmasın ki bende kızıma yapayım :) ayriyeten berede harika olmuş elinize sağlık :)
Tesekkurederim ben oglumun uyku setinin yorganini kullandim minder olarak uzerinede su borusu gibi bi boru kullandim oglum ilk gun ilgilenmedi ama ikinci gun hemen fark etti oyuncaklara farkinda olmadan vuruyo ses cikmasi cok hosuna gidiyo.ayrica hareket ettikcede gazi cikiyo :)

Canlar bakıyorum herkes bunalımlarda. Hepimiz aynı durumdayız. Ben de eşime kızıyorum bazen ama bu biraz fıtrat meselesi sanırım. Kadınlar çocuk bakımına daha uygun yaratılmış. Onların yapabileceği o kadar zaten... bir çoğumuz çalışıyor. Eve tıkanmak ağır geliyor şimdi. Ben de eşimin ilgisi azaldı gibi hissediyorum ama ben onu iyice ilgisiz bıraktım. Hakediyorumki galiba. Ama hepsi geçecek inanıyorum... yavruma bakıyorum tüm sıkıntım geçiyor zaten :))

Tesekkurederim ben oglumun uyku setinin yorganini kullandim minder olarak uzerinede su borusu gibi bi boru kullandim oglum ilk gun ilgilenmedi ama ikinci gun hemen fark etti oyuncaklara farkinda olmadan vuruyo ses cikmasi cok hosuna gidiyo.ayrica hareket ettikcede gazi cikiyo :)
Nasil yaptin canim cok guzel olmus gule gule kullansin bebisin

Nasil yaptin canim cok guzel olmus gule gule kullansin bebisin
oncelikle tesekkurederim cnm yapimi cok basit iki boru kurdale ve minder cicuk yorgani yada ona benzer bise lazim kurdaleleri minderin dort bi tarafna dikiyosun borulari kurdaleye bagliyosun uzerine istedigin oyuncagi kurdale yada lastikle bagliyosun ben kurdeleyle baglamistim ama lastik takicam,ki oglum istegini cekip oynasin banada kadinlar kulubunde bi arkadas fikir verdi benimki onunki kadar guzel olmadi ama dikis makinam gelsin daha ekliycegim seyler var

oncelikle tesekkurederim cnm yapimi cok basit iki boru kurdale ve minder cicuk yorgani yada ona benzer bise lazim kurdaleleri minderin dort bi tarafna dikiyosun borulari kurdaleye bagliyosun uzerine istedigin oyuncagi kurdale yada lastikle bagliyosun ben kurdeleyle baglamistim ama lastik takicam,ki oglum istegini cekip oynasin banada kadinlar kulubunde bi arkadas fikir verdi benimki onunki kadar guzel olmadi ama dikis makinam gelsin daha ekliycegim seyler var
Esnek boru nerden bulacam ki

Kizlar moralim cok bozuk. Kizimin kulaginda iltihap oldugunu yazmistim
Antibiyotik kullanmistik ama iyilesmedi. Hala iltihap akiyo. Cocuk doktoru kbb ye yonlerdirdi. Bugun gittik 6 tane igne, surup ve damla yazdi. Birde kulagindan kültür yapmak icin akinti numunesi aldi. Bu ilaclari vermek istemiyorum. Yarin başka bir doktora gideceğiz. İnşallah sadece damlayla tedavi edilebilir. Cok canim sıkılıyo. Hersey ust üste geliyo.

Kızlar bir de ben bebeklerin boy kilo tablosuna devam edemiycem. Bir turlu fırsat bulup guncelleyemiyorum. Gecen hafta persembe gunu en son paylasmistim. Devam etmek isteyen varsa onun uzerinden ekleme yapabilir ya da herkes kendi bilgisini en son paylasilan uzerine ekleyip paylasabilir boylece devam etmis olur. Kusura bakmayın :(

Kızlar meraba analık iznim bitti bugün gitmediğim hastane kalmadı rapor alamadım ne yapcam bilmiyorum Ank dr heyet raporu alabileceğim yer var mı bilen varmı yoksa işe ben nasıl giderim daha çok küçük bebiş

Çok geçmiş olsun canım. Bizimki de yarına kaldı. Of çok zormus ya.ağrı kesici vermedi mi doktor.
ağrı kesici vermedi.ama ben eczaneden ağrı kesici şurup aldırdım eşime.az az günde 3 defa verdik.ikinci gün zaten ağrısı yoktu ama sabah yine yarım ölçek verdim.pipisinin başı şiş.altını bezlediğimde işiyo ya.pipisi zaten derisi yok.o kıpkırmızı olan yer hani banyoda çok kalınca derimiz soluk beyaz olur ya öyle olmuştu.sulanmış ve beyazlamış gibi.altını açık bırakıyorum.hasta bezi seriyorum altına.ama oğlum sağ olsun hasta bezinden başka evimin her köşesine işedi.:)))9

Kızlar meraba analık iznim bitti bugün gitmediğim hastane kalmadı rapor alamadım ne yapcam bilmiyorum Ank dr heyet raporu alabileceğim yer var mı bilen varmı yoksa işe ben nasıl giderim daha çok küçük bebiş

Canik calistihin yerden ucretsiz izin alamaz misin

ağrı kesici vermedi.ama ben eczaneden ağrı kesici şurup aldırdım eşime.az az günde 3 defa verdik.ikinci gün zaten ağrısı yoktu ama sabah yine yarım ölçek verdim.pipisinin başı şiş.altını bezlediğimde işiyo ya.pipisi zaten derisi yok.o kıpkırmızı olan yer hani banyoda çok kalınca derimiz soluk beyaz olur ya öyle olmuştu.sulanmış ve beyazlamış gibi.altını açık bırakıyorum.hasta bezi seriyorum altına.ama oğlum sağ olsun hasta bezinden başka evimin her köşesine işedi.:)))9

Öncelikle geçmiş olsun.. Hemen anlatırsınız inş.. Peki Dr niye bandaj yapmadı ki.. Bezli bebeklerin ilk gün bandajlı durması lazımmış.. Hani büyük çocuklara da pet bardak falan koyarlar ya da sünnet kilodu.. Ben iki oğlumu da sünnet ettirdim.. Büyüğü de bezli ve ona da bandaj yapıldı.. Bandaj ikinci gün düştü.. Ve bandajlı düşene kadar hiç bir ağrı hissetmedim.. Düştüğünde de zaten yüzde 80 iyileşmişti..

Kizlarrrr bebekleriniz tv yi her gordugunde izlemeye basliyormu :-( cok zararli oldugunu okumustum bakmamasi icin elimden geleni yapiyorum evde acilmiyo zaten tv ama misafirlikte bakmamasi icin on takla atiyorum.birde youtube dan bebekler icin uyku muzigi acayim dedim yesillikler icinde hareket eden baliklar var sadece kizim bayildi onlara ve aglayan bagiran kizim sakinlesti onlara bakarken muzik esliginde sizce buda tv kadar zararlimidir :-(

Back