Bunu duyduguma sevindim canim normalde takmam bu kadar ama goguslerim goguslukten cikti daha beterini tahmin bile edemiyordumevet memeyi bıraktıkları zaman, resmen nine memesi gibi oluyor.sarkık ve sanki burusuk gibi.ama merak etme öyle kalmıyor sonra toparlaniyor. eski haline dönüyor.
birde ana kucağında uyutmayi deneyin. uykuya daldiktan sonra yatağına yatirirsiniz .Çünkü ana kucağında daha rahat hissediyorlar kendilerini ve elini ayağını oynatip uyandiramiyorlar kendilerini.benim kız gündüzleri ana kucağında 2 saat kadar uyuyor,ama oradan alıp yatağına koyayım en fazla yarım saat.gece derin uyku olduğu için yataga koydugumda sorun olmuyor.
Bizim oglumuzda da oldu pisik kremi sürdüm geçti. Yıkadıktan sonra çok iyi kurutmak gerekiyor.kızlar kızımın boynunun kat kat olduğu yer kıpkırmızı ve minik beyaz şeyler çıkmış. pişik mi anlamadımbiraz zeytinyağı sürdüm. sizin böyle bişey oldu mu, lütfen yardım edin.
Canım benim oğlum geçen ay 1300gr almisti bu ay 800gr bundan sonra daha da az alacak. 800gr az değil. Mamaya geçmezsin korkma.Kızlar benim kızım da süt alerjisi çıkmıştı 1 aydir süt ürünleri tüketmiyorim haliyle çok da sağlıklı beslenemiyorum ... Bugün kontrole gittik 800 gr almış sadecemoralim çok bozuk geçen ay 1250 almıştı acaba sütumun kalitesi mi düştü napacam ben.. Eğer kilo alamazsa ozel mama başlanacak ve bebekler o mamayi kolay kolay icmiyolarmis tadı çok koyltuymus çünkü
Inşallah canım ama su an kV deyim kendi evimde değilim o yüzden buzluga atamiyorum. Sagdigim sütü bir kaç gün içinde kullanmam lazım .kendi evime gecmem de bir ayı bulur.Gecmis olsun canim. Bugun bibeton almiyor belki iletiki donemde alir. Sag sutunu at derin dondurucuya. Sagdikca mastit gececek ve sutun artacak
geçmiş olsun hepimizin ayrı ayrı sorunları var allah hepimizin çaresini versin bebeklerimiz cümlesiyle sağlıklla buyusun
Öyle yapmıştım birkaç gün ama sanki doymadi kızım o zamanlarda . Zor oluyor Allah kimseye vermesin. Başlarda çok sutum gelmiyor diye uzulmustum sonra geceleri sertlesmeye başladı gogsum çok sevinmistim bebeğim doyuyo artık diye bu defa da böyle bir problemCanım önce çocuğu doyur kalanını sağ. O acıkana kadar yenisi olur zaten. Sıkıntı ya mastit. Ateş yapar bit arkadaş havale geçiriyordu az kalsın .
Ben de var o ilk bir aydan beri ben de doğumda verdiğim kilolardan olduğunu düşünmüştüm. Çok ayakta kalmadı ben ama kapalı ayakkabı giyince çok batıyor ssndalet gidiyorum o yüzdengeçmiş olsun hepimizin ayrı ayrı sorunları var allah hepimizin çaresini versin bebeklerimiz cümlesiyle sağlıklla buyusun
Cumlemizden insallah canimBu arada dualarin icinde Allah razi olsun sendn
Benimkinde de olmustu canim. Banyoda bile ulasamiyoruz oraya kasiyor kendini egiyor cenesini. O yuzden pamukcuklar vardi beyaz beyaz.simdi uyurken falan temizliyorum krem suruyorum.kızlar kızımın boynunun kat kat olduğu yer kıpkırmızı ve minik beyaz şeyler çıkmış. pişik mi anlamadımbiraz zeytinyağı sürdüm. sizin böyle bişey oldu mu, lütfen yardım edin.
insallah onlarin huzuru icin kendi kendilerine uykuya dalmalari cok daha saglikliymis :-(Benimki de buyudukce daha zor daliyor sanki.oysa kendi kendine uykuya dalma mekanizmasi yavas yavas gelisiyor bu aylarda.
Insallah duzene girer bebeklerimiz,
huzurlu huzurlu uyurlar
Aslinda deniyorum ana kucagini. Titresimde uykuya daliyor ama basi tutamadigindan dusuyor , cenesi boyle gogsune degiyor ki nefes almakta zorlanir diye birakmiyorum oyle. Anakucagim tam yatar degil malesef keske oylesini alsaydim.birde ana kucağında uyutmayi deneyin. uykuya daldiktan sonra yatağına yatirirsiniz .Çünkü ana kucağında daha rahat hissediyorlar kendilerini ve elini ayağını oynatip uyandiramiyorlar kendilerini.benim kız gündüzleri ana kucağında 2 saat kadar uyuyor,ama oradan alıp yatağına koyayım en fazla yarım saat.gece derin uyku olduğu için yataga koydugumda sorun olmuyor.
slm. cnm be n bnyodan sonra boynuna pudra dokuyorum ....bebegime iyi geldl.kızlar kızımın boynunun kat kat olduğu yer kıpkırmızı ve minik beyaz şeyler çıkmış. pişik mi anlamadımbiraz zeytinyağı sürdüm. sizin böyle bişey oldu mu, lütfen yardım edin.
Hayirli olsun canim ben oglumu ilk cocugumu 56 gunlukken sunnet ettirdim. Uyaninca yarim fitil ver. Ben 1 fitil vermistim butun gun uyumustu etresi gun uyandiginda hic agrisi kalmamisti. Zorla uyandirip jarnini doyursbiliyordum. Doktoru arayip oglum surekli uyuyor uyanmiyor beslenirken bile uyku modunda demistim ne yaptun diye sordugunda 1 fitilin tumunu verdim dedigimde adam gulmekten kirildi uyur o merak etme bir kac cisten sonra agrisi da kalmaz demisti. Nitekimde oyle oldu. Geciyor canim bunlarin hepsi sakin ol oglum su an 8 yasinda.günaydın arkadaşlar sabah 7 buçuk gibi oğlumu evde sünnet ettirdik.içim gitti ağladım.o da ağladı.şimdi uyuyor.uyanınca yine ağlayacak biliyorum.dua edin bana bu geceyi nasıl atlatacam(((
teşekkür ederim.şimdi iyi çok şükür.bize her gün yıkayın dediler.bugün kısa bi duş yaptırdım.pipisi hafif kızardı yine.Hayirli olsun canim ben oglumu ilk cocugumu 56 gunlukken sunnet ettirdim. Uyaninca yarim fitil ver. Ben 1 fitil vermistim butun gun uyumustu etresi gun uyandiginda hic agrisi kalmamisti. Zorla uyandirip jarnini doyursbiliyordum. Doktoru arayip oglum surekli uyuyor uyanmiyor beslenirken bile uyku modunda demistim ne yaptun diye sordugunda 1 fitilin tumunu verdim dedigimde adam gulmekten kirildi uyur o merak etme bir kac cisten sonra agrisi da kalmaz demisti. Nitekimde oyle oldu. Geciyor canim bunlarin hepsi sakin ol oglum su an 8 yasinda.
Ama goguslerim sarkti baya hem de canım nasıl toparlancak
Mamadan zaten su alıyordur tatlım içine koyuyorsun ya.. Ama saatli veriyorsan tabi açlık durumunu etkilemeyebilir. Mideleri pek minik daha kapasiteleri çok az. Ondan dedim..Canim ben mama + anne sutu verdigim icin zaten saatli yediriyorum. Mama verdigin icin de suyu daha fazla veriyorum ama suyun bir zarari olacagini sanmam. Kaynatip veriyorum ben de.
Sorma ys biz de çok ağladık bugün
Hayirli günler anneler nasilsinizbebeğim hala sulu kaka yapiyor ve karnindan gurultular geliyor bizimle ayni olan varmi haftaya pazartesi 3 aylik olcaz inş kendi kendine dönmesi için sabirsizlaniyorum sesli gülmesini bekliyirum arada kıkırdıyor ama net değil
Anladim canim teşkkür ederim cevabim içinBenim Prensesim bugün 103 günlük oldu. Kakası sulu sadece sıvıyla besleniyorlar çok normal canım :) Karnındaki fabrika çalışmaları da hala dışarıdan duyulur durumda
Sesli gülüyor benimki ama öyle her gün değil. Olmadık şeyler komik gelebiliyor ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?