• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah yardimcin oldun canım. Bende düşünüyorum yarın olacak sanırım bizimki.ilaç ne kullaniyorsun
canım dün sabah saat 7:30 gibi sünnet oldu.çok ağladı.ilk bir iki saat ağlaya ağlaya yatırdık.herhangi bir sargı kullanmadı sünnetçi.elektrikli bir aletle yakarak kesti.altını bu sabaha kadar açık tuttum.ssabah 8:30 gibi banyosunu yaptık.piisi iğleşmişgibiydi.gülücükler saçıyordu etrafına .duştan sonra yine pembeleşti.altını bezleyip uyuttum.ağlamadı.umarım yapışmamıştır.uyanınca açacam yazarım sonucu.furacin isimli bir merhem kullanıyoruz sadece.

Günaydın buralar yine ıssızlaştı e tabi bebeklerimiz hareketlenmeye ve etrafı tanımaya başlayınca yatmak istemiyorlar bu da hepimizi çok yoruyor herkese kolay gelsin mutlu huzurlu bebekler
Sizin de oyle mi canim ya, benimki neredeyse 80 gunluk dun hic uyumadi. Aksama kadar babasiyla 4 donduk evde.arabasiyla gezdirdik olmadi. En son arabaya koyduk da nihayet bikac saat uyudu.resmen agladim ya, mutsuz oldum neden uyumuyor diye. Esim de bana kizdi olabilir bebektir diye. Ben mi asiri tepki verdim sizde de oluyor mu boyle duygu patlamalari.

canım dün sabah saat 7:30 gibi sünnet oldu.çok ağladı.ilk bir iki saat ağlaya ağlaya yatırdık.herhangi bir sargı kullanmadı sünnetçi.elektrikli bir aletle yakarak kesti.altını bu sabaha kadar açık tuttum.ssabah 8:30 gibi banyosunu yaptık.piisi iğleşmişgibiydi.gülücükler saçıyordu etrafına .duştan sonra yine pembeleşti.altını bezleyip uyuttum.ağlamadı.umarım yapışmamıştır.uyanınca açacam yazarım sonucu.furacin isimli bir merhem kullanıyoruz sadece.
Gecmis olsun canim. Biz de bir kac gune yaptiricaz , insallah iyi olur bebeklerimiz bir an once.

Merhaba herkese ... aranızda mastit olup da geçiren var mı uzun zamandır göğsümde sancı ve yanma var geçen de kitle olduğunu farkettim. Dr gittim mastit dedi antibiyotik verdi bir hafta kullandım geçmedi sonra antibiyotik iğnesi verdi onlarla biraz rahatladı gibi ama hala devam ediyor ağrı. .. Dr sutumu devamlı sagmami söyledi ama bebeğim sagdigim sütü icmiyo biber onu almiyo kaşıkla verince de ağlıyor sutum zayi olmasın diye sagamiyorum. Farklı emzirme pozisyonları denedim biraz işe yaradı ama o da kesin çözüm olmuyo ne yapacağım şaşırdım

Gecmis olsun canim. Bugun bibeton almiyor belki iletiki donemde alir. Sag sutunu at derin dondurucuya. Sagdikca mastit gececek ve sutun artacak

Sizin de oyle mi canim ya, benimki neredeyse 80 gunluk dun hic uyumadi. Aksama kadar babasiyla 4 donduk evde.arabasiyla gezdirdik olmadi. En son arabaya koyduk da nihayet bikac saat uyudu.resmen agladim ya, mutsuz oldum neden uyumuyor diye. Esim de bana kizdi olabilir bebektir diye. Ben mi asiri tepki verdim sizde de oluyor mu boyle duygu patlamalari.
Bende oluyor canım çünkü yardimci olan yok
Herkes her şeye karışıyor yardıma gelince icraat yok. Bazen patliyorim bir odaya geçip çığlık atmak istiyorum tüm sesimle. .. kimse anlamıyor dün hiç uyumadı mesela saat 9a kadar cildiracktim..

Slm kızlar benim kızda meme grevinde canm çıktı ya bide kakasını 4 5 günde bi yapıyor böyle olan varmı

Benim kizda uykuya dalmakta zorlanıyor .yani yatirmasam hiç uyumayacak bazende oluyorki uykusu var ama bir türlü uyuyamiyor :( bitkinim!

Merhaba kizlar bisey sormak istiyorum bebegimin kaka tahlilinde bol lokosit goruldu..bu durumu yasayan varmi ne yapmaliyim.dr antibiyotik verdi ama bi baska dr 2 aylik bebege sakin antibiyotuk verme bol emzir dedi ne yapmaliyim sizce

Merhaba kizlar bisey sormak istiyorum bebegimin kaka tahlilinde bol lokosit goruldu..bu durumu yasayan varmi ne yapmaliyim.dr antibiyotik verdi ama bi baska dr 2 aylik bebege sakin antibiyotuk verme bol emzir dedi ne yapmaliyim sizce
Bizim bebistedr cikmisti biogoia vermeni oneririm ilac degil prebiyotik

Yasli memesi gibi olmuş resmen baya sarkmış kız sarkık memelimi kalcaz toparlanmazmi ki hic :KK43:
Anneme soyledim gecen daha dur bide memeden ayirinca gir sen onlarin halini dedi gulsemmi aglasammi bilemedim...sanirim boyle kalacak canim eski haline donecegini hic sanmam

Slm kızlar benim kızda meme grevinde canm çıktı ya bide kakasını 4 5 günde bi yapıyor böyle olan varmı
Benimkise dogdu dogali 4 ginde irb kaka yapiyor. Sikintisi yoksa problem degil. Gunde 7 kere de yapabilirmis 7 gunde hir de yapabilirmis bebejten bebege degisirmis yani. Bebekte sikinti yapmiyosa jormal kabul ediliyor

Hayirli günler anneler nasilsiniz :-) bebeğim hala sulu kaka yapiyor ve karnindan gurultular geliyor bizimle ayni olan varmi haftaya pazartesi 3 aylik olcaz inş :-) kendi kendine dönmesi için sabirsizlaniyorum sesli gülmesini bekliyirum arada kıkırdıyor ama net değil

Hepimizin ortak derdi uyku problemi sanirim...uzmanlar uyku egitimi icin erken oldugunu dusunuyorlar en azindan dort ayini doldurana kadar...benim kizim da cok zor uyuyor cok uykusu oluyor ama birbucuk saat ugrasiyorum dalamiyor her pozisyonu deniyorum uykusi varken beni de emmiyor memeyi itip agliyor ac ac yatiyor bu yuzden on dk sonra uyaniyor basa sariyoruz :-( uyanikkende surekli kucakta etrafi gezmek istiyor..asla yapmam dedigim seyleri yaptirdi bana bu kiz :-) uykuya dalmalarinin bu kadar zor olma nedeni ne cok merak ediyorum.ins bian once duzene girerler

Anneme soyledim gecen daha dur bide memeden ayirinca gir sen onlarin halini dedi gulsemmi aglasammi bilemedim...sanirim boyle kalacak canim eski haline donecegini hic sanmam
evet memeyi bıraktıkları zaman, resmen nine memesi gibi oluyor.sarkık ve sanki burusuk gibi.ama merak etme öyle kalmıyor sonra toparlaniyor. eski haline dönüyor.

Hepimizin ortak derdi uyku problemi sanirim...uzmanlar uyku egitimi icin erken oldugunu dusunuyorlar en azindan dort ayini doldurana kadar...benim kizim da cok zor uyuyor cok uykusu oluyor ama birbucuk saat ugrasiyorum dalamiyor her pozisyonu deniyorum uykusi varken beni de emmiyor memeyi itip agliyor ac ac yatiyor bu yuzden on dk sonra uyaniyor basa sariyoruz :-( uyanikkende surekli kucakta etrafi gezmek istiyor..asla yapmam dedigim seyleri yaptirdi bana bu kiz :-) uykuya dalmalarinin bu kadar zor olma nedeni ne cok merak ediyorum.ins bian once duzene girerler

Merhaba canım bizim de lökosit ve eritrosit çıktı. Doktor antibiyotik verdi 2 gün kullandık kızım felaket ishal oldu kendi doktoruma gittim ilaçları alıp biraz kızdı nasıl kullandin bu tozları dışkı zaten mikroptur içinde fazlaca bakteri ürer bu sonuç a bu ilaçlar bana mantıklı gelmiyor kim verdiyse doktorlugundan şüphe ederim kültür yapılır ona göre tedavi verilir dedi kültür yapmıştık dün sonuçlar temiz cikti.
Boşuna antibiyotik kullanmış olduk
Bu arada doktorum bio Gaia damla verdi.

birde ana kucağında uyutmayi deneyin. uykuya daldiktan sonra yatağına yatirirsiniz .Çünkü ana kucağında daha rahat hissediyorlar kendilerini ve elini ayağını oynatip uyandiramiyorlar kendilerini.benim kız gündüzleri ana kucağında 2 saat kadar uyuyor,ama oradan alıp yatağına koyayım en fazla yarım saat.gece derin uyku olduğu için yataga koydugumda sorun olmuyor.

Back