Kızlar mayis 28dogumlu benim kızım siz bebislere su veriyomusnuz versem mi çok kararsız kaldım ama havalarda çok sıcak aşırı nem war bide dut kurusu tarifini bilen biri nas yaptığını söyleye bilirmi sürüm azaldı goguslerim dolmuyo kızım gece çok kalkmiyo bide ama goguslerim artik hic sert değil sarkıtlar resmen manada wermiyorum doyuyo sanırım aglamalarida yok inşallah 6ay bitek anne sütü werebiliriz
Ben surekli su veriyorum gunde kucuk bi su biberonunu bitiriyoruz hatta. Havalar sicak su kaybi oluyodur diye dusunuyorum.
Rota aşısını eczaneden mi Alıp gittiniz hastaneden mi veriyorlar
Yasli memesi gibi olmuş resmen baya sarkmış kız sarkık memelimi kalcaz toparlanmazmi ki hicSoyleme canim uykuyu herkesin nazari degiyor valla oykude geceleri uzun uyuyordu millet aaa suna bak ne rahatsin derken cok bolunuyor artik uykusu kendi kendine uyuyordubhep kizim bilhassa geceleri yatagina koyuyordum gece lambasini yakip iyi geceker deyip birakiyordum emzigiyle uyuyordu yine misafirlige gelenler bisuru sey soyledi artik kendi kendine uyumuyor en az bir saat uyutcam diye ugrasiyorum hem gece hem gunduz :-( dun bende farkettim resmen sarkmis goguslerim ya sok oldum :-(bu sarkmalar toparlanmaz ama sutun kesilmez korkma tedirgin olma canim esinden de cekinme kutsal bi amac icin o gogusler bu halde onlar icin bu cok daha onemli bence ;-)
Ama goguslerim sarkti baya hem de canım nasıl toparlancakben veriyorum günde bi iki çay kaşığı kadar canım sadece.. kaynatılıp soğutulmuş su. Zararı olacağını da hiç sanmıyorum.hava çok sıcak.. Büyük oğlumda da kış bebeği olmasına rağmen vermiştim. Aslan gibi maşallah şimdi hiçbir kötülüğünü görmedim yaniGöğüslerinde doluluk hissi olmaması artık bebişler büyüdü ve emince boşaltıyorlar göğsü canım ondan merak etme..
Allah yardimcin oldun canım. Bende düşünüyorum yarın olacak sanırım bizimki.ilaç ne kullaniyorsungünaydın arkadaşlar sabah 7 buçuk gibi oğlumu evde sünnet ettirdik.içim gitti ağladım.o da ağladı.şimdi uyuyor.uyanınca yine ağlayacak biliyorum.dua edin bana bu geceyi nasıl atlatacam(((
Çok fazla veriyormuşsun canım tokluk hissi yaratıp emmesini azaltır bence ama tabi sen bilirsin
Benim kizim 3 hafta once oyleydi sutumun tadi degismis galiba doktoe oyle dedi alisir dedi kalitesi dusmustu cunku sonra idrar tahlilinde enfeksiyon cikmiati ondan zorla emzirdim 8 saat ac oldugu haldeKızlar günaydın, sütüm gayet yeterli ama kızım edemiyor ya ne yapıcam bilmiyorum 6-7 saate bir 7 dakika filan emiyor sağıp verdiğimde de midesi bulanıyor ne yapıcam ben ya başına gelen var mı
Atlatırsın canım Allah'ın izniyle. Soğuk kanlı olmaya çalış bebeğine güven ver. Senden etkilenir çünküAllah yardimcin oldun canım. Bende düşünüyorum yarın olacak sanırım bizimki.ilaç ne kullaniyorsun
Kizlar ben de ayakta gezdirmekten tirnak batmasi oldu her iki basparmagimda da .carsamba doktora gidicem.canım ben ayakta gezdirmekten ortopediye gitmek zorunda kaldım.bileklerim kopuyordu:))))merhem verdi.belimin ağrısını söylemeyecem bile.
Sorma ys biz de çok ağladık bugüninşallah.. hasta sıkıntılı olmasınlardabugün çok kötüyüz yine çok ağladık.. damaklarını kontrol ettim alltakilerde sertlik hissediliyor..
geçmiş olsun hepimizin ayrı ayrı sorunları var allah hepimizin çaresini versin bebeklerimiz cümlesiyle sağlıklla buyusunMerhaba herkese ... aranızda mastit olup da geçiren var mı uzun zamandır göğsümde sancı ve yanma var geçen de kitle olduğunu farkettim. Dr gittim mastit dedi antibiyotik verdi bir hafta kullandım geçmedi sonra antibiyotik iğnesi verdi onlarla biraz rahatladı gibi ama hala devam ediyor ağrı. .. Dr sutumu devamlı sagmami söyledi ama bebeğim sagdigim sütü icmiyo biber onu almiyo kaşıkla verince de ağlıyor sutum zayi olmasın diye sagamiyorum. Farklı emzirme pozisyonları denedim biraz işe yaradı ama o da kesin çözüm olmuyo ne yapacağım şaşırdım
Bende dé oldu ya çok canım yanıyorKizlar ben de ayakta gezdirmekten tirnak batmasi oldu her iki basparmagimda da .carsamba doktora gidicem.
Canım önce çocuğu doyur kalanını sağ. O acıkana kadar yenisi olur zaten. Sıkıntı ya mastit. Ateş yapar bit arkadaş havale geçiriyordu az kalsın .Merhaba herkese ... aranızda mastit olup da geçiren var mı uzun zamandır göğsümde sancı ve yanma var geçen de kitle olduğunu farkettim. Dr gittim mastit dedi antibiyotik verdi bir hafta kullandım geçmedi sonra antibiyotik iğnesi verdi onlarla biraz rahatladı gibi ama hala devam ediyor ağrı. .. Dr sutumu devamlı sagmami söyledi ama bebeğim sagdigim sütü icmiyo biber onu almiyo kaşıkla verince de ağlıyor sutum zayi olmasın diye sagamiyorum. Farklı emzirme pozisyonları denedim biraz işe yaradı ama o da kesin çözüm olmuyo ne yapacağım şaşırdım
Tabi ki yazarim bakalim ne diyecekBende dé oldu ya çok canım yanıyordoktora gidince yazar misin ne önerdiğinı.
geçmiş olsun canım.Kizlar ben de ayakta gezdirmekten tirnak batmasi oldu her iki basparmagimda da .carsamba doktora gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?