2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Her gören seviyor kucağına alıyorlar seviyorlar çok tatlı olmuş büyümüş tombiş sevimli diye herkes tarafından ilgi görüyor bence bebişlere nazar oluyor arkadaşlar her gece yatmadan bol bol nazar duası okuyalım

Canim ben cok sik olmasada ara ara kasikla su veriyorum gunde @Zumra5834 siyah uzum tarifi versi dilekcim bi dene istersen ama en en onemli sut arttirici sey bol bol su uyku ve moral keyfin yerinde olsun kizin uyudukca sende uyu bunlar bende cok etkili oluyor

Canım aselin masallahi war gece uykilarinda we bozulcak diye ödüm kopuyo kimseye söylemiyorum kendi annem e bile bol su tüketmeye çalışıyorum ama memisler resmen sarkti toparlanirmi acaba bu durum eşinden çok çekinir oldum yaninda giyinemiyorum

Ben surekli su veriyorum gunde kucuk bi su biberonunu bitiriyoruz hatta. Havalar sicak su kaybi oluyodur diye dusunuyorum.

günaydın arkadaşlar sabah 7 buçuk gibi oğlumu evde sünnet ettirdik.içim gitti ağladım.o da ağladı.şimdi uyuyor.uyanınca yine ağlayacak biliyorum.dua edin bana bu geceyi nasıl atlatacam(((

Kızlar biz çok kucakçı olduk bazen yatırınca ağlamaya başlıyor ne meme ne emzik ne şık şık faydası yok kucakta evi gezince susuyor sadece belim kopuyor şu anda
canım ben ayakta gezdirmekten ortopediye gitmek zorunda kaldım.bileklerim kopuyordu:))))merhem verdi.belimin ağrısını söylemeyecem bile.

günaydın arkadaşlar sabah 7 buçuk gibi oğlumu evde sünnet ettirdik.içim gitti ağladım.o da ağladı.şimdi uyuyor.uyanınca yine ağlayacak biliyorum.dua edin bana bu geceyi nasıl atlatacam(((
Çok geçmiş olsun canım içim bir tuhaf oldu inşallah bir an önce iyileşir

Aynen bende öyle devamli kucak ta omuzumda evi turluyoruz aksama kadar inanin kolları ve ayak tabanlarım ağrıyor yatırdığım zaman ağlıyor kucak istiyor uykusu geldiğinde zor uyutuyorum o uyumusken dinleneyim diyorum ama ev işleri akşam yemeği kişisel ihtiyaçlar derken tekrar uyanıyor maraton tekrar başlıyor. Allahım sağlık versin ne diyim :)

benim ki nazar değmesin biraz yavaşladı.kucağımda sırtını göğsüme dayayıp oturur gibi kanepeye oturuyorum artık5 dakika kadar.sanki oturmak istiyor artık:))))

benim ki nazar değmesin biraz yavaşladı.kucağımda sırtını göğsüme dayayıp oturur gibi kanepeye oturuyorum artık5 dakika kadar.sanki oturmak istiyor artık:))))
Maşallah diyelim o zaman yavruya benimkide 3 ay 17 günlük oldu oturmak istiyor ama oturtmuyorum korkuyorum ama kendisi ayaklarının üstüne basıyor dik durmayı öğrendi :)

Bizim ki de emerken dikkati çeken birşey olursa o yöne bakıyor direk dikkati dağılıyor oğluşun

Soyleme canim uykuyu herkesin nazari degiyor valla oykude geceleri uzun uyuyordu millet aaa suna bak ne rahatsin derken cok bolunuyor artik uykusu kendi kendine uyuyordubhep kizim bilhassa geceleri yatagina koyuyordum gece lambasini yakip iyi geceker deyip birakiyordum emzigiyle uyuyordu yine misafirlige gelenler bisuru sey soyledi artik kendi kendine uyumuyor en az bir saat uyutcam diye ugrasiyorum hem gece hem gunduz :-( dun bende farkettim resmen sarkmis goguslerim ya sok oldum :-( bu sarkmalar toparlanmaz ama sutun kesilmez korkma tedirgin olma canim esinden de cekinme kutsal bi amac icin o gogusler bu halde onlar icin bu cok daha onemli bence ;-)

Bugün dr kontrolümüzde sordum cnm mutlaka verin biz normalde önermeyiz ama Sıcaklarda su kaybı çok oluyor dedi

Aşıdan olduğunu zannetmiyorum benimki yarın olcak ama bizde 1 haftadır yatmak istemiyo gezmek istiyor demekki normal gelişim Süreci bu 96 günlüğüz

inşallah.. hasta sıkıntılı olmasınlarda bugün çok kötüyüz yine çok ağladık.. damaklarını kontrol ettim alltakilerde sertlik hissediliyor..

Geçmiş olsun uyanınca ağlamaz üzülme benimki de ilk saatler ağladı uyuyunca ağlamamıştı bir daha inşallah kolay bir gece olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…