• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
tatlim.biberonu gece uyku serseminaldi gunduz almiyor annem zorla kasikla agzina soktu oyunla sabah ama sabahtan beri yone emmedi :-( sehir disindayim yarinda devam ederse sabahtan baska doktora goturcem artij
Şehir dışına çıkalı ne kadar oldu? Bazen bebekler düzenleri değişincede emmek istemez . Yinede doktora danışmakta fayda var Allah yardımcınız olsun

Kizlar yeri burasi degil belki ama konu acmaya gerek duymadim size sorayim dedim..

3.5aylik kizim var aslinda korunuyoruz imkansiz ama psikolojik benim ki :) emziren annenin yani yeni dogum yapmis hemen gebe olan birinin belirtileri degisirmi? Yoksa ilk gebelikle aynimidir yasayan varsa soyleyebilrmi test almaya korkuyorum.:)

Kizlar yeri burasi degil belki ama konu acmaya gerek duymadim size sorayim dedim..

3.5aylik kizim var aslinda korunuyoruz imkansiz ama psikolojik benim ki :) emziren annenin yani yeni dogum yapmis hemen gebe olan birinin belirtileri degisirmi? Yoksa ilk gebelikle aynimidir yasayan varsa soyleyebilrmi test almaya korkuyorum.:)
test alabilirsin bence belirtileri değişirmi bi fikrim yok açıkçası.

Ge

zGezerek emzirenler arasina bende dahil oldum hafiften otursam basiyor cigligi nerden anliosa :) yarim agizla meme emiyor gozleriyle etrafi dort donuyor benim yaramaz :KK73:
Bizim hatun da gezerek emen ve mamasinu emenlerden. Resmen boyun fıtıgim azdi. Oturdugum an deliye donuyor. Sonra tekrar yemege donene kadar bayagi bir ugrasiyoruz.

Arkadaslar bebeklerinizin hareketleri nasil. Hala sinirlenince huysuzlaninca eller gelisi guzel hareket ediyormu. Buzimki resmen ucuyo gibi hareket ediyo. 19 u da 3 ayini dolduracak.

Kızlar 3 buçuk aylığız. Boyumuz 64 cm. Kilomuz 6140. Bu arada çok moralim bozuk. 500.000 kişiden bir kişide rastlanan bir hastalığım var. Dr dr geziyoruz. Birkaçı beni olgu olarak alıp makale olarak yazmak araştırmak istiyor. Bu yüzden deneme tahtası olmamak için kime guveneceğimi şaşırdım. Bebekler anne karnında göbek bağından idrarlarını yapıyorlar biliyorsunuz. Doğumdan itibaren idrar kesesini kullanıyorlar ve göbek deliği işlevini yitiriyor. Bende öyle değil. Benim göbek deliğim doğduğumdan beri işlevini yitirmemiş. Hala aynı görevi goruyor gibi mesaneye hucre yolluyormuş. O da kist yada apse yada kitle gibi birşeye çevirmiş. Kesin tanı msaneye girip tur yapmak. Ama tur esnasında işlem açık ameliyata çevrilip mesanenin bir kısmının alınabileceği soyleniyor. Çok muallakta kaldık.hangi profa guvencez şaştık kaldık. Küçük operasyon buyuk amaeliyata çevrilebilir o anda diyorlar. Bebeğim çok küçük. Annem kanser tedavisi goruyor 6 aydır yatalak. Ne yapıcam bilemiyorum. Bu durumda moralim sıfır
Çok geçmiş olsun bebişe hangi şehirdesiniz

Memeyi reddetme çok zor:KK43: ins en kisa sürede düzelir sen pes etme ama surekli teklif et ben oyle yaptim, nettende arastir cnm. Ten tene temas, emzirme kampi vs hepsini dene. Emziremedigin gunler sağ mutlaka ki sütün gitmesin. Stres üzüntü süt miktarini çok etkiliyor gercekten
Hepsini denedim canim denemezmiyim bazen hemen reddetmeden once agzina aliyor ama hemen birakiyor yine aglayarak stres olmamak eldemi :-( sagiyorum zaten emmedigi icin goguslerim cok sertlesip rahatsiz ediyo teklif ediyirumnagliyor biberon yada kasiga geciyoruz:-(

Kakası normal mi peki sadece kan tahlilimi verdiniz sonucu yazarmısın lütfen geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz

Kaka idrar ve kan tahlili yapildi. 6 saat hastanede yattik. Surekli atesi olculdu. Ama atesi bir daha cikmadi. Tahlillerde temiz cikti. Doktor 5 gun takip et atesi yine cikabilir. Dokuntu yada enfeksiyon oncesi ateslenme olabilir dedi. Ilac falan vermedi eve geldik. Eve gelince yesile dondu kakasi. Saat basi emziriyorum. Atesten dolayi soyduk usuttuk cocugu

Sabretmem Lazım 100 günlükken geçti şimdi patır patır yapıyor 5-9 gaz nöbetimiz vardı bitti şükür
Nurse harveys kullanıyordum bitti tekrar almadim alişsin artik diye gazini çikariyor ama çikatincaya kadar huzursuz miz miz oluyor karni şisiyor gaz çikinca kücülüyor

Arkadaslar bebeklerinizin hareketleri nasil. Hala sinirlenince huysuzlaninca eller gelisi guzel hareket ediyormu. Buzimki resmen ucuyo gibi hareket ediyo. 19 u da 3 ayini dolduracak.
Benim kızım da 3 ay 15 günlük oldu evet eller halen uçacak gibi çırpı yor ama sinirlendiği veya huysuzlanmaya başladığında değil kucak istediği zaman yapıyor normalde ellerini bilinçli olarak hareket ettirmeye başladı yani herhangi bir nesneye doğru uzatıyor ve dokunmak istiyor

Arkadaşlar Medical Göztepe'de dr tavsiye edebilecek var mı iyi bir kadın doğumcuya ihtiyaç var Kızkardeşim için

Back