Canım emen bebeklerde otit çok olur yani kulak iltihabı. O zaman emmeyi reddeder. Fazla gazi olunca da emmiyorlar.emme menin dışında bir sorun görünüyor mu ateş huzursuzluk. Bir de su veriyor musun. Yazın mutlaka vermek gerekiyor.Kizlarr nolur yardim edin kizim gunlerdir beni emmiyo memeye geldigi an daha ciglik cigliga aglamaya basliyo dun mecbur sagip biberonla verdim gece icti ama sabahtan beri biberonda almiyo inanirmisiniz gec dorttenberi bi yudum.gitmedi neden boyle yapiyo olabilirr cok uzuluyorum memeye yaklasinca bile kendini kasip yaygarayi basiyo
canım bizim önce idrar yolu enfeksyonu sonra kulak iltihabı oldu 1,5 aydır zorla emiyo. belki sizin 3. ay büyüme atağıdır. ben kucağımda geziriyorum ama önce memeyi açıp ağzına deydiriyorum memeyi farketsin diye sonra zorlamıyorum. meme açıkken şarkı söylüyorum, gülümsüyorum, ona kızmadığımı sevdiğimi hissetsin diye. odaları geziyoruz bir kaç dk. sonra bzaen kendiliğinden emmeye başlıyo. dene istersenKizlarr nolur yardim edin kizim gunlerdir beni emmiyo memeye geldigi an daha ciglik cigliga aglamaya basliyo dun mecbur sagip biberonla verdim gece icti ama sabahtan beri biberonda almiyo inanirmisiniz gec dorttenberi bi yudum.gitmedi neden boyle yapiyo olabilirr cok uzuluyorum memeye yaklasinca bile kendini kasip yaygarayi basiyo
Daha on gun once bakti doktor kulaklarina canim yoktu birsey gerci bir haftadir boyle...veriyorum suda cok azda olsa huzursuzlugu cok uyuyamiyor dun butun gun sadece on bi on bi yirmi dk uyudu uykuyada dalamiyorCanım emen bebeklerde otit çok olur yani kulak iltihabı. O zaman emmeyi reddeder. Fazla gazi olunca da emmiyorlar.emme menin dışında bir sorun görünüyor mu ateş huzursuzluk. Bir de su veriyor musun. Yazın mutlaka vermek gerekiyor.
Denemedigim yontem kalmadi tatlim bes saatte toplasan bes dk zar zor emiyo ama yinede meme istemiyo uyuyamiyoda zaten uykusu varkende hayatta emmez sagolsunn :-( en iyisi bi doktora goturmek galibacanım bizim önce idrar yolu enfeksyonu sonra kulak iltihabı oldu 1,5 aydır zorla emiyo. belki sizin 3. ay büyüme atağıdır. ben kucağımda geziriyorum ama önce memeyi açıp ağzına deydiriyorum memeyi farketsin diye sonra zorlamıyorum. meme açıkken şarkı söylüyorum, gülümsüyorum, ona kızmadığımı sevdiğimi hissetsin diye. odaları geziyoruz bir kaç dk. sonra bzaen kendiliğinden emmeye başlıyo. dene istersen
Yeni olmuş olabilir canım. O kadar süre açlığa dayanması normal değil. Bence hemen doktora götür. Bize de haber ver olur mu.Daha on gun once bakti doktor kulaklarina canim yoktu birsey gerci bir haftadir boyle...veriyorum suda cok azda olsa huzursuzlugu cok uyuyamiyor dun butun gun sadece on bi on bi yirmi dk uyudu uykuyada dalamiyor
biberonu alıyo mu peki? biberonu da almıyosa bir derdi olabilir canım. doktoruna sor istersenDenemedigim yontem kalmadi tatlim bes saatte toplasan bes dk zar zor emiyo ama yinede meme istemiyo uyuyamiyoda zaten uykusu varkende hayatta emmez sagolsunn :-( en iyisi bi doktora goturmek galiba
canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun. inşallah kısa zamanda iyileşirsin.Kızlar 3 buçuk aylığız. Boyumuz 64 cm. Kilomuz 6140. Bu arada çok moralim bozuk. 500.000 kişiden bir kişide rastlanan bir hastalığım var. Dr dr geziyoruz. Birkaçı beni olgu olarak alıp makale olarak yazmak araştırmak istiyor. Bu yüzden deneme tahtası olmamak için kime guveneceğimi şaşırdım. Bebekler anne karnında göbek bağından idrarlarını yapıyorlar biliyorsunuz. Doğumdan itibaren idrar kesesini kullanıyorlar ve göbek deliği işlevini yitiriyor. Bende öyle değil. Benim göbek deliğim doğduğumdan beri işlevini yitirmemiş. Hala aynı görevi goruyor gibi mesaneye hucre yolluyormuş. O da kist yada apse yada kitle gibi birşeye çevirmiş. Kesin tanı msaneye girip tur yapmak. Ama tur esnasında işlem açık ameliyata çevrilip mesanenin bir kısmının alınabileceği soyleniyor. Çok muallakta kaldık.hangi profa guvencez şaştık kaldık. Küçük operasyon buyuk amaeliyata çevrilebilir o anda diyorlar. Bebeğim çok küçük. Annem kanser tedavisi goruyor 6 aydır yatalak. Ne yapıcam bilemiyorum. Bu durumda moralim sıfır
Gelince üst üste gelmiş canım. Allah sabır versin. Aciliyetİ var mı durumunun. Yoksa bekleyebilirsin biraz. Geçmiş. Olsun inşallah.Kızlar 3 buçuk aylığız. Boyumuz 64 cm. Kilomuz 6140. Bu arada çok moralim bozuk. 500.000 kişiden bir kişide rastlanan bir hastalığım var. Dr dr geziyoruz. Birkaçı beni olgu olarak alıp makale olarak yazmak araştırmak istiyor. Bu yüzden deneme tahtası olmamak için kime guveneceğimi şaşırdım. Bebekler anne karnında göbek bağından idrarlarını yapıyorlar biliyorsunuz. Doğumdan itibaren idrar kesesini kullanıyorlar ve göbek deliği işlevini yitiriyor. Bende öyle değil. Benim göbek deliğim doğduğumdan beri işlevini yitirmemiş. Hala aynı görevi goruyor gibi mesaneye hucre yolluyormuş. O da kist yada apse yada kitle gibi birşeye çevirmiş. Kesin tanı msaneye girip tur yapmak. Ama tur esnasında işlem açık ameliyata çevrilip mesanenin bir kısmının alınabileceği soyleniyor. Çok muallakta kaldık.hangi profa guvencez şaştık kaldık. Küçük operasyon buyuk amaeliyata çevrilebilir o anda diyorlar. Bebeğim çok küçük. Annem kanser tedavisi goruyor 6 aydır yatalak. Ne yapıcam bilemiyorum. Bu durumda moralim sıfır
Kızlar 3 buçuk aylığız. Boyumuz 64 cm. Kilomuz 6140. Bu arada çok moralim bozuk. 500.000 kişiden bir kişide rastlanan bir hastalığım var. Dr dr geziyoruz. Birkaçı beni olgu olarak alıp makale olarak yazmak araştırmak istiyor. Bu yüzden deneme tahtası olmamak için kime guveneceğimi şaşırdım. Bebekler anne karnında göbek bağından idrarlarını yapıyorlar biliyorsunuz. Doğumdan itibaren idrar kesesini kullanıyorlar ve göbek deliği işlevini yitiriyor. Bende öyle değil. Benim göbek deliğim doğduğumdan beri işlevini yitirmemiş. Hala aynı görevi goruyor gibi mesaneye hucre yolluyormuş. O da kist yada apse yada kitle gibi birşeye çevirmiş. Kesin tanı msaneye girip tur yapmak. Ama tur esnasında işlem açık ameliyata çevrilip mesanenin bir kısmının alınabileceği soyleniyor. Çok muallakta kaldık.hangi profa guvencez şaştık kaldık. Küçük operasyon buyuk amaeliyata çevrilebilir o anda diyorlar. Bebeğim çok küçük. Annem kanser tedavisi goruyor 6 aydır yatalak. Ne yapıcam bilemiyorum. Bu durumda moralim sıfır[/QUOTE
Geçmiş olsun. Bazen böyle herşey üst üste gelir. Hastalık dışında benim de çok kolay bir hayatım yok. Annem babamla birlikte yaptıkları bi kazada hayatını kaybetti. Babam fiziksel olarak çok yıpranmasa da psikolojik olarak 6 yıldır hiç düzelemedi. İki evi birden idare etmem gerekiyo. Bebek de geldi. Eylülde çalışmaya da başlamam lazım. Nasıl olacak bilmiyorum . Bazıları şanssız mı doğuyo tan emin değilim. Umarım siz de anneniz de kolay atlatırsınız hastalıklarınızı. Allah kolaylık versin.
A ACEM NUR @azrabasak kızlar nasıl bişi o Salıncak foto atabilir misiniz. Ne kadar ve ne marka acaba ..
Kızlar 3 buçuk aylığız. Boyumuz 64 cm. Kilomuz 6140. Bu arada çok moralim bozuk. 500.000 kişiden bir kişide rastlanan bir hastalığım var. Dr dr geziyoruz. Birkaçı beni olgu olarak alıp makale olarak yazmak araştırmak istiyor. Bu yüzden deneme tahtası olmamak için kime guveneceğimi şaşırdım. Bebekler anne karnında göbek bağından idrarlarını yapıyorlar biliyorsunuz. Doğumdan itibaren idrar kesesini kullanıyorlar ve göbek deliği işlevini yitiriyor. Bende öyle değil. Benim göbek deliğim doğduğumdan beri işlevini yitirmemiş. Hala aynı görevi goruyor gibi mesaneye hucre yolluyormuş. O da kist yada apse yada kitle gibi birşeye çevirmiş. Kesin tanı msaneye girip tur yapmak. Ama tur esnasında işlem açık ameliyata çevrilip mesanenin bir kısmının alınabileceği soyleniyor. Çok muallakta kaldık.hangi profa guvencez şaştık kaldık. Küçük operasyon buyuk amaeliyata çevrilebilir o anda diyorlar. Bebeğim çok küçük. Annem kanser tedavisi goruyor 6 aydır yatalak. Ne yapıcam bilemiyorum. Bu durumda moralim sıfır
Ayni seyi bebegim 2 aylikken yasadim simdi 3,5 ayimiza yaklaşiyoruz. Günlerce sürdü bizimkiKizlarr nolur yardim edin kizim gunlerdir beni emmiyo memeye geldigi an daha ciglik cigliga aglamaya basliyo dun mecbur sagip biberonla verdim gece icti ama sabahtan beri biberonda almiyo inanirmisiniz gec dorttenberi bi yudum.gitmedi neden boyle yapiyo olabilirr cok uzuluyorum memeye yaklasinca bile kendini kasip yaygarayi basiyo
Canım ben de aldım ferrozinc gibi biseydi adı şurup ama vermedim daha kan sayımı iyi çıkmıştı çok şükür bana erken gibi geldiMerhaba arkadaşlar ben mayis anneleri grubunu takip ediyordum ama kızım erken geldi 27 Nisanda doğdu :) bugün burası aklıma geldi bi kaç sayfa okudum sizde samimisiniz maşallah Allah muhabbetinizi artırsın...
Biz bugün dr a gittik kan ilacı verdi ilk defa duydum siz veriyor musunuz ? Etkisi nedir bileniniz var mi
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim kuzumcanım inşallah iyi çıkar sonuçlar
Ben arada oturuyorum hoşuna gidiyor ama kucağımda. 15 gün sonra 4 aylık olacazBen oturtmak değil de şöyle yarım ay şeklinde kucağıma ayaklarını uzatarak tutuyorum. Tam oturmuş olmuyor.
Canım bende de var aynısı yatar pozisyonda bebiş düşecek gibi oluyor sanki bir de çok yer kaplıyor
dr 2. Aydan itibaren tüm çocuklara veriyoruz dedi benim de aklıma takıldı aldım da başlamadım daha nedense hic veresim yok...Canım ben de aldım ferrozinc gibi biseydi adı şurup ama vermedim daha kan sayımı iyi çıkmıştı çok şükür bana erken gibi geldi
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim kuzum
Ben arada oturuyorum hoşuna gidiyor ama kucağımda.
Allah şifa, sabır versin canım... eğer bi tehlikesi yoksa biraz daha bekle bebeğin biraz büyüyünce müdahale edilsinKızlar 3 buçuk aylığız. Boyumuz 64 cm. Kilomuz 6140. Bu arada çok moralim bozuk. 500.000 kişiden bir kişide rastlanan bir hastalığım var. Dr dr geziyoruz. Birkaçı beni olgu olarak alıp makale olarak yazmak araştırmak istiyor. Bu yüzden deneme tahtası olmamak için kime guveneceğimi şaşırdım. Bebekler anne karnında göbek bağından idrarlarını yapıyorlar biliyorsunuz. Doğumdan itibaren idrar kesesini kullanıyorlar ve göbek deliği işlevini yitiriyor. Bende öyle değil. Benim göbek deliğim doğduğumdan beri işlevini yitirmemiş. Hala aynı görevi goruyor gibi mesaneye hucre yolluyormuş. O da kist yada apse yada kitle gibi birşeye çevirmiş. Kesin tanı msaneye girip tur yapmak. Ama tur esnasında işlem açık ameliyata çevrilip mesanenin bir kısmının alınabileceği soyleniyor. Çok muallakta kaldık.hangi profa guvencez şaştık kaldık. Küçük operasyon buyuk amaeliyata çevrilebilir o anda diyorlar. Bebeğim çok küçük. Annem kanser tedavisi goruyor 6 aydır yatalak. Ne yapıcam bilemiyorum. Bu durumda moralim sıfır
tatlim.biberonu gece uyku serseminaldi gunduz almiyor annem zorla kasikla agzina soktu oyunla sabah ama sabahtan beri yone emmedi :-( sehir disindayim yarinda devam ederse sabahtan baska doktora goturcem artijbiberonu alıyo mu peki? biberonu da almıyosa bir derdi olabilir canım. doktoruna sor istersen
dr 2. Aydan itibaren tüm çocuklara veriyoruz dedi benim de aklıma takıldı aldım da başlamadım daha nedense hic veresim yok...
ben de kucağımda yarım ay gibi tutuyorum ama oturtsam oturacak gibi de korkuyorum biraz daha zaman geçsin kemikleri biraz daha gelişsin istiyorum
Canim bir nedeni varmiydi peki..hemde nasil zor bir surec annem.aglama sutun kesilecek diyor ama o emmedikce icim paramparca :-( cok sagol ins sizinkide tamamen normale doner eskiden de istahsizdi ama uyurken emiyorde dedigin gibi iki gundur uyurken bile emmiyo agzini bile acmiyo :-( artik kasik biberon hangisini kabul ederse ben uzulunce annem aldi sabahtan 90 cc yi iki saattte kah bibeeron kah kasikla icti zorla beni kesinlikle emmiyo zaten:-( cok uzuluyorumAyni seyi bebegim 2 aylikken yasadim simdi 3,5 ayimiza yaklaşiyoruz. Günlerce sürdü bizimkiBebeğim ağladi ben ağladim emmek istemedikçe. Anneyi cok yipratan bir durum bizimki hala tam olarak düzelmedi canim ama eskisi kadar kotu degil. Ben çareyi uyutarak emzirmekte buldum. Uykuya dalinca aliyor memeyi ve yarim saat kadar emiyor arada uyanikken 5 dakika falan emiyor en fazla, onun disinda süt sagiyorum gunde 2-3 sefer uyanikkende ucu çok akışlı bir biberonla onu içirmeye çalişiyorum zar zor. Geçen ay kilo alimimiz çok düştü ins bu ay toparlariz biraz. Bol bol dua ettim ben çıldırmak üzereydim birara, inş sizde çabuk atlatirsiniz canim
Canım emniyet kemerleri var baya. Bir de tam yatırmadim.biraz dik duruyor. Yer kaplıyor ama aslına bakarsan oğlum evin her yerini kapladı heryerde onun eşyaları . Varsın bir de salincak olsun :)Canım ben de aldım ferrozinc gibi biseydi adı şurup ama vermedim daha kan sayımı iyi çıkmıştı çok şükür bana erken gibi geldi
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim kuzum
Ben arada oturuyorum hoşuna gidiyor ama kucağımda. 15 gün sonra 4 aylık olacaz
Canım bende de var aynısı yatar pozisyonda bebiş düşecek gibi oluyor sanki bir de çok yer kaplıyor
Oturma olayını nette araştırdım 6 ay Sınırı koymamışlar hazır olan bebek oturtulabilir diyor uzmanlarKızlar bebislerinizi hiç oturtuyor musunuz. 6.aydan önce oturtmayin diyorlar ama kızım kucagimdayken oturmak istiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?