Bizimki prego marka hediye geldi çok kullanişli tavsiye ederim fakat fiyatini bilmiyorumA ACEM NUR @azrabasak kızlar nasıl bişi o Salıncak foto atabilir misiniz. Ne kadar ve ne marka acaba ..
sevindim canım :) sizin de idrar yolu enfeksyonu vardı o yüzden kilo alamamıştır. sütünle ilgili değildir bence.Onlari yemiyordum onlari da deneyeyim canim 400 gr duyunca cok uzulmustum ayrica canim doktor yanlis olcmus kizim o zaman ağlıyordu ondan heralde dun olcttm boyu 65 cm cikti yani kilo almamis ama boyu uzamismasallah babasi gibi uzun olsun kizim :)
sorma canım, bazen bayılcaka gibi oluyorum halim kalmıyo. ses duysa o tarafa bakmaktan memeyi görmüyo. bir de şimdi emerken araya parmagını sokmaya çalışıyo yeni modamız :)Ge
zGezerek emzirenler arasina bende dahil oldum hafiften otursam basiyor cigligi nerden anliosa :) yarim agizla meme emiyor gozleriyle etrafi dort donuyor benim yaramaz
bebeğimin kulağında iltihap oldu ne kullanabilirim, madem gereksiz yere antibiyotik kullanıyoruz. doktor tedavi edilmezse Allah korusun menenjite bile neden olabilceğini söyledi. kimse keyfinden antibiyotik kullanmıyor malesef.Tam olarak bu nedenle yorum yapıyorum.Başıma geldiği için.
Benimde oğlum 39.5 ğu gördüm 4 defa doktora gittim tahlil bile istemediler yükseldikçe yıkıyorum hala düşmemişse calpol veriyorum sıcaklardan olabilirmiş ama bi muayene ettir mutlaka
Mekik çekerken zorlanmiyor musun normal doğum mu yapmistin. Ben merdiven çıkarken bile nefes nefese kalıyorum[/QUOTE]Ben ben ben :) Bence öyle bir şey yok olsa bana olurdu :) günde 1,5 saat yürüyorum, evde de mekik çekiyorum :) Kızım emiyor :) her ay da 1 kilo aldı :)
Yok sezaryen yapmıştım, dikişlerim iyileşti şükür uzun zamandır yapıyorum spor sen de başla bi an önce o halde :):):)Hay ağzına sağlık nasıl sevindim bilsen bu cevaba:) peki normal dogum mu yapmiştin cnm? Benim sezeryan oldu ve hala dikiş yerlerim batma ve ağri yapiyor mekik çekmeye cesaret edemem bu yüzden ama yürümeye başliyorum bu gün bende:)
Yok sezaryen oldum ben :) Temmuzda başladım spor yapmaya :) Şişko olduğumdan benim de nefes problemim oluyor tabi de alıştım ama :):)Mekik çekerken zorlanmiyor musun normal doğum mu yapmistin. Ben merdiven çıkarken bile nefes nefese kalıyorum
Yok sezaryen oldum ben :) Temmuzda başladım spor yapmaya :) Şişko olduğumdan benim de nefes problemim oluyor tabi de alıştım ama :):)Mekik çekerken zorlanmiyor musun normal doğum mu yapmistin. Ben merdiven çıkarken bile nefes nefese kalıyorum
Canım ben vermeyi düşünmüyorum. En erken 6 ayda başlarım. Meyve suyu neyse doğal ama labne hazır bir şey bir sürü katkısı var içinde.Kizlar bugun 3.ay kontrolumu vardi gelisimi gayet iyi dedi doktor. 1100gr almia gecen ay da boyle almisti. Anne sutu +mama veriyorum gerci ben. Ama bana garip gelen doktor artik dogal meyve sulari ozellikle elma suyu gunde bir kasik vermeye basla labne peyniri de ver tadlarini alsin dedi. Biraz erken degil mi sizce de ? Doktorun da bizimkinden 10 gu n buyuk bebegi var ben veriyorum dedi. Kafam biraz karisik versem mi vermesem mi diye. Siz ne dusunuyorsunuz ?
Kakası normal mi peki sadece kan tahlilimi verdiniz sonucu yazarmısın lütfen geçmiş olsun inşallah bişey çıkmazHastanedeyiz simdi. Calpol verdim ama dusmedi hic.tahlil verdik sonucu bekliyoruz
Ben oturtmak değil de şöyle yarım ay şeklinde kucağıma ayaklarını uzatarak tutuyorum. Tam oturmuş olmuyor.Kızlar bebislerinizi hiç oturtuyor musunuz. 6.aydan önce oturtmayin diyorlar ama kızım kucagimdayken oturmak istiyor sanki
Canim biz bir haftw once aldik ilk gun sevdi sonra bir daha durmak istemedi ciglik atiyor icine koyunca
Kizlarr nolur yardim edin kizim gunlerdir beni emmiyo memeye geldigi an daha ciglik cigliga aglamaya basliyo dun mecbur sagip biberonla verdim gece icti ama sabahtan beri biberonda almiyo inanirmisiniz gec dorttenberi bi yudum.gitmedi neden boyle yapiyo olabilirr cok uzuluyorum memeye yaklasinca bile kendini kasip yaygarayi basiyo
Sanirim şu 3 ay sendromu dedikleri şey. ..ama ne yapılır hiç bilmiyorum benimki memeyi almadiginda önce ben kendimi sakinlestiriyorum sonra kızımı kucağıma alıp sakinlestiriyorum. .o sakinlesmeden memeyi tekrar vermiyorum .tabi bizimki bazen günde bir kere filan oluyorKizlarr nolur yardim edin kizim gunlerdir beni emmiyo memeye geldigi an daha ciglik cigliga aglamaya basliyo dun mecbur sagip biberonla verdim gece icti ama sabahtan beri biberonda almiyo inanirmisiniz gec dorttenberi bi yudum.gitmedi neden boyle yapiyo olabilirr cok uzuluyorum memeye yaklasinca bile kendini kasip yaygarayi basiyo
Bizim 5 gün filan oldu canım. ilk koyunca ağlıyor birazcık sallayinca mışıl mışıl uyuyor şimdilik.Canim biz bir haftw once aldik ilk gun sevdi sonra bir daha durmak istemedi ciglik atiyor icine koyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?