• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar kizim ağlayarak kalkiyor ama Oyke böyle aglamak değil iki gündür gündüz uykusundan birsey anlamadığım gibi gece boluk boluk mizmiz sürekli. Napcm ben

bir yerde okumuştum 3 aylık bebeklerde ağlayarak uykudan uyanma durumu olabilirmiş. rahatlamak için de ağlarlarmış. ağlayınca hemen başına gitmeyin kendi kendine uyumaya devam edebilir yazıyordu. yoksa alışırsa her ağladığında tekrar uyumak için sizi yanında istermiş...

Ben ben ben :) Bence öyle bir şey yok olsa bana olurdu :) günde 1,5 saat yürüyorum, evde de mekik çekiyorum :) Kızım emiyor :) her ay da 1 kilo aldı :)[/QUOTE]
Mekik çekerken zorlanmiyor musun normal doğum mu yapmistin. Ben merdiven çıkarken bile nefes nefese kalıyorum

Bebekleri kucaktan inmeyen kızlar bizde de durum aynıydı. Omuzlarım kollarım bitti resmen. Haftasonu eşim salincak aldı. Ucuz bişi. Yatak da oluyor. Onda çok güzel uyuyor. Artık ona koyuyorum arada bir salliyorum. Şimdilik ise yaradı gibi. Bir dé bebeklerinizi başka bebeklerle kiyaslayip üzülmeyin . Bebeklerin doğum kiloları farklı mama ile beslenen beslenmeyen farklı bünyeleri farklı. Kriterler belli ayda 500-1000 gr arası kilo almışsa o bebek gelişiyor demektir.
Ne marka aldınız. Biz de sipariş verdik. Oğlum kuşaktan inmiyor. Cumartesi gelecek. Umarım işe yarar.

Selam kizlar.durduk yere kizimin atesi cikti.38 oldu.sizin basiniza gelmismiydi
Benimde oğlum 39.5 ğu gördüm 4 defa doktora gittim tahlil bile istemediler yükseldikçe yıkıyorum hala düşmemişse calpol veriyorum sıcaklardan olabilirmiş ama bi muayene ettir mutlaka

Süt göğüs pedine akarsa, hava da sıcak olduğu için koku oluyor. O yüzden ben hem hergün duş alıyorum hem de pedi değiştiriyorum mutlaka. Koku kızımı rahatsız eder de emmeyi bırakır diye korkuyorum.

canım sürekli yazıyorum ama kızım rahatsiz olduğu dönemde 500 gr alıp dedğin gibi 2 cm uzamıştı. üzülme sık sık emzir ve protein içeren şeyler tüket. et sevmiyosan benim gibi yoğurt, peynir, süt tüketebilirsin. hergün mutlaka 1 yumurta ye. sütün daha besleyici hale gelir.
Onlari yemiyordum onlari da deneyeyim canim 400 gr duyunca cok uzulmustum ayrica canim doktor yanlis olcmus kizim o zaman ağlıyordu ondan heralde dun olcttm boyu 65 cm cikti yani kilo almamis ama boyu uzamis :D masallah babasi gibi uzun olsun kizim :)

Ge
ne güzel serin serin :) dikkatlice bakayım gözlerine, gözünde şimdiye kadar dikkatimi çeken birşey olmadı gerçi canım. ben o dedğini aslında ilk1,5 ay boyunca yapmıştım. sağıp uyurken veriyodum ama bu meme reddi başlayınca biberonu da almamaya başladığı için yapamıyorum artık. ben uyurken emziriyorum. uyanmıyo benim kız. biberon daha iyi aslına bakarsan ne kadar verdiğin belli oluyo. ben yine deniyeyim olmadı belki de alır. gündüzleri yine emzirmekte zorlanıyorum. geze geze şarkı söyleyerek emiyo. geceleri kollarım o kadar ağrıyo ki.
zGezerek emzirenler arasina bende dahil oldum hafiften otursam basiyor cigligi nerden anliosa :) yarim agizla meme emiyor gozleriyle etrafi dort donuyor benim yaramaz :KK73:

[QUOTE="kuyruklu yildiz_, post: 42139900, member: 6897ah kızımı emzirirken diğer göğsümden süt sızmış böyle ağır bir koku geldi sonra nette bir blokta okudum yediklerinizden olabilir yazıyordu bende düşündüm dün ne yedim diye akşam yemeğinde bol soğanlı salata yemistim belki olabilir dedim ama sizlerde bir sorayım dedim[/QUOTE]
Canim baharatlar ve sogan sutun tadini da kokusunu da degistirir ondan dolayidir ama arada bunlari ye ki tadina alissin ilerde yiyeceginde istememezlik yapmasin

A ACEM NUR A azrabasak kızlar nasıl bişi o Salıncak foto atabilir misiniz. Ne kadar ve ne marka acaba ..
A ACEM NUR A azrabasak kızlar nasıl bişi o Salıncak foto atabilir misiniz. Ne kadar ve ne marka acaba ..
Canım bir sürü marka var bizimki ne marka bilmiyorum yazmıyor biryerinde. 100_150 lira arası genelde. Biz 130 tl ye aldık. Çok güzel uyuyor onda. Resim yukleyemedim. İnternete bebek salıncagi yaz çıkıyor bir sürü.

Shine-15 benim kız 15 mayısta 3300 gr 50 cm dogdu
1.ay 4300 gr 55 cm
2.ay 5300 gr 58 cm

Pekmezin iyi geldiğini duymuştum, temiz bir tülbenti pekmeze batırıp sil istersen bakalım nasıl olacak, bence biraz da su ver :) inşallah geçer

Bence gayet güzel kilosu boyu, erkek ve kız bebekler içinde farklı ölçekler kullanıyorlar, ben doktoruma da hastaneye de çok güveniyorum zaten kızım bana zayıf gelmiyor, bacakları çörek gibi maşallah :):) Saçlarım hiç olmadığı kadar sağlıklı hatta daha az dökülüyor, demir hapı hiç kullanmadım doğumdan sonra, barsak problemi oluyor diye :):)

Ben ben ben :) Bence öyle bir şey yok olsa bana olurdu :) günde 1,5 saat yürüyorum, evde de mekik çekiyorum :) Kızım emiyor :) her ay da 1 kilo aldı :)
Hay ağzına sağlık nasıl sevindim bilsen bu cevaba:) peki normal dogum mu yapmiştin cnm? Benim sezeryan oldu ve hala dikiş yerlerim batma ve ağri yapiyor mekik çekmeye cesaret edemem bu yüzden ama yürümeye başliyorum bu gün bende:)

Back