2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tabiki de canım yaptırmamak hiç aklımdan geçmedi ama çok ciddi iddialar ortaya atmışlar devlet niye dur demiyor bunlara anlamadım onuda biranda okuyunca korktum

Aynen benimkide oyle 2.5 aylik benim bebegim..kime sorduysam normal diyor.rengi nasil sizinkinin..bana hatta cok pimpiriklisin diyorlar..tabi sulu olacak diyorlar benimki nerdeyse 1 aydir boyle kakasi

Tanı
Adetinin üstünden 5 hafta geçtiyse çıkıo çubuk testlerde die biliorum ama benide korkuttun şimdi :)
tanıdıgım birinin basına geldıgı için biliyorum testte göstermemiş hormonlar bi öyle bi böle ya testte çıkmayınca da o da degılım diye düşünmüş bi bakmış kaç aylık hamıle çıkmış ama sanki belim ağrıyor gibi inş olurum adet biraz DHA gecsın kan testi yaptırcam artık

Kolay gsn guzel annelee. Kizim 3.5 aylık sallanarak ve yarı kundakla uyuyor. Vazgeçirmeye calisiyorm ama olmuyor. Ağlıyor vicdanım sızlıyor. Hafif salliyorn aslında. Ama nasıl vazgecircm bilmiyorm.bilme söylesin lütfen. Emzik tutmuyor. Yolun başındayken sallamasam daha iyi ama hic uyuymuyor uyutmssam.birde ne zamana kadar yarı kundak oluyor bilen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…