Bence yaptırmak lazım sonuçta hastalık bu şakaya gelmez hastalanırsa verdiğin ilaç aşıdan daha mı iyi olucak sonuçta büyüyecekler okulu ver toplu ortamları var bizede aşı yapıldı sonuçta ve burda bi arkadaş aşılarla ilgili bir yazı paylaştı çok güzel anlatmışlar valla linkti bulablirsen oku derim doktorlarında çocukları var bcg aşısını aile hekimim kendi oğlunada bizimle aynı gün yaptı sonuçta zararlı olsa yapmazdı bence aklınız karışmasın derim
Tabiki de canım yaptırmamak hiç aklımdan geçmedi ama çok ciddi iddialar ortaya atmışlar devlet niye dur demiyor bunlara anlamadım onuda biranda okuyunca korktum
Merhaba güzel anneler hamileligimden beri hep takıp ediyorum ama şimdi yazmak nasip oldu benim oğlum sürekli sürekli gürültülü ve sulu kaka yapıyor normal mi 8gun sonra 3ay bitecek..hepinize bol sütlü günler dilerim
Aynen benimkide oyle 2.5 aylik benim bebegim..kime sorduysam normal diyor.rengi nasil sizinkinin..bana hatta cok pimpiriklisin diyorlar..tabi sulu olacak diyorlar benimki nerdeyse 1 aydir boyle kakasi
tanıdıgım birinin basına geldıgı için biliyorum testte göstermemiş hormonlar bi öyle bi böle ya testte çıkmayınca da o da degılım diye düşünmüş bi bakmış kaç aylık hamıle çıkmış ama sanki belim ağrıyor gibi inş olurum adet biraz DHA gecsın kan testi yaptırcam artık
Beminde kirkim çıkınca beş yada 6 gün adet gördüm ondan sonra temizlendim bir dahada olmadı ama korunuyoruz ne olur ne olmaz işimi şansa bırakmam sende dikkatli ol canım
Kolay gsn guzel annelee. Kizim 3.5 aylık sallanarak ve yarı kundakla uyuyor. Vazgeçirmeye calisiyorm ama olmuyor. Ağlıyor vicdanım sızlıyor. Hafif salliyorn aslında. Ama nasıl vazgecircm bilmiyorm.bilme söylesin lütfen. Emzik tutmuyor. Yolun başındayken sallamasam daha iyi ama hic uyuymuyor uyutmssam.birde ne zamana kadar yarı kundak oluyor bilen var mi
Hayırlı olsn arkadasniz hamile. Ben ogrebdigimde 112 ydi değerim simdi kucağında hey gidi günler. Zaman Su misali. Allah isteyen bekleyen herkese versin. Evlat candan oteymis bambaşka bir ask