Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah azalmaz zaten öyle cok fazla değil sütü bol olan anneler çok şanslı yaa 2. ay gayet iyiydi gece uykumda falan akıyordu sertleşiyordu sağınca 110-120 cc çıkıyordu şimdi iki gögsüm 40 çıkmıyor anlamadım ben bu işi yaaa ama bebiş emdi şimdi 2 saaattir uyuyor aç olsa uyurmu acaba o emince çok geliyorda sagınca mı az çıkıyor kafam karıştı haftaya doktora gidicem bakim nasıl yönlendiricekBende oldum adet canım duymuştum sütü azaltır tadında değişiklik olur diye hiç birşey olmadı çok sükür azalmadı sütüm
haftaya iki doz şeklinde yaptırıcam canım yaaRota virüsü asilarini yaptrdiniz mi bayanlar.ne dusunuyorsunuz bu konuda..
Azaltir canim yumurtlama zamanindada azalir canimkızlar adet görmeye başladınız mı ben dün başladım bugun devam eden bir kanama var 11 ağustosta doğum yapalı 3 ay dolacak hala emziriyorum adet görmek sütü azaltırmı bu aralar sütüm az bebekte doymuyor bilgisi olan varmı
Benim ve benden kısa bir süre önce doğum yapan görümcemin de adetliyken sütümüzde azalma oldu malesef ilk iki gün sabahları bile dolmadı göğüslerim. Bu olabilen birşeymiş neyazıkki birçok kişiden adetliyken sütlerinde azalma olduğunu duymuştum. Allahtan birkaç gün sonra eski haline geri dönüyorinşallah azalmaz zaten öyle cok fazla değil sütü bol olan anneler çok şanslı yaa 2. ay gayet iyiydi gece uykumda falan akıyordu sertleşiyordu sağınca 110-120 cc çıkıyordu şimdi iki gögsüm 40 çıkmıyor anlamadım ben bu işi yaaa ama bebiş emdi şimdi 2 saaattir uyuyor aç olsa uyurmu acaba o emince çok geliyorda sagınca mı az çıkıyor kafam karıştı haftaya doktora gidicem bakim nasıl yönlendiricek
haftaya iki doz şeklinde yaptırıcam canım yaa
Azaltir canim yumurtlama zamanindada azalir canim
Benim ve benden kısa bir süre önce doğum yapan görümcemin de adetliyken sütümüzde azalma oldu malesef ilk iki gün sabahları bile dolmadı göğüslerim. Bu olabilen birşeymiş neyazıkki birçok kişiden adetliyken sütlerinde azalma olduğunu duymuştum. Allahtan birkaç gün sonra eski haline geri dönüyor
Ahh canım hiç sorma başımız kazadan kurtulmuyor bir türlü. .
Tam her şey düzeldi dedim. Bugün banyo yaptırırken eylülü soğuk su kesildi kaynar su akti üstüne yandı kuzum çığlık cigliga kaldı hemen doktora götürdük çok şükür birinci derece yanık çıktı ilaç tedavisi verdi bir de serum. Tabi biz serumu takma dik doktor sıvı kaybı olur falan dedi ben de sadece emzirmek istiyorum serum istemiyorum dayanamam Kıyamam dedim biraz ısrar etti sonra vazgeçti şimdi çok şükür kızarıklık geçti ama sıvı kaybı demesi canımı sıktı emziriyorum saat başı ama ne bileyim çok korktum kendime gelmedim daha Hatirladikca ağlıyorum[/QUOTE
çok geçmiş olsun bir an önce toplar inşallah allah yavrularımızı korusun cümlesiyle beraber
Bende yaptrmak istyorum..ama yan etkisi varmidir korkuyoruminşallah azalmaz zaten öyle cok fazla değil sütü bol olan anneler çok şanslı yaa 2. ay gayet iyiydi gece uykumda falan akıyordu sertleşiyordu sağınca 110-120 cc çıkıyordu şimdi iki gögsüm 40 çıkmıyor anlamadım ben bu işi yaaa ama bebiş emdi şimdi 2 saaattir uyuyor aç olsa uyurmu acaba o emince çok geliyorda sagınca mı az çıkıyor kafam karıştı haftaya doktora gidicem bakim nasıl yönlendiricek
haftaya iki doz şeklinde yaptırıcam canım yaa
inşallah azalmaz zaten öyle cok fazla değil sütü bol olan anneler çok şanslı yaa 2. ay gayet iyiydi gece uykumda falan akıyordu sertleşiyordu sağınca 110-120 cc çıkıyordu şimdi iki gögsüm 40 çıkmıyor anlamadım ben bu işi yaaa ama bebiş emdi şimdi 2 saaattir uyuyor aç olsa uyurmu acaba o emince çok geliyorda sagınca mı az çıkıyor kafam karıştı haftaya doktora gidicem bakim nasıl yönlendiricek
Biz ikinci ay asilariyla birlikte yaptirdik doktorumuz zaten onermisti supheliydim ama saglik icagina gittigimizde gelmisken rotavirusunude yapalim dediler sordum hemsirelere ne kadar gereklo diye ikna ettiler beni olduk ilk dozuRota virüsü asilarini yaptrdiniz mi bayanlar.ne dusunuyorsunuz bu konuda..
Adet bitince daha cok geldi benimkiartık hep az mı olacak yani yoksa adet bitince eskisi gibi olur mu
ınşş cnm ya üzülüyorum mamayı arttırdım malesef
Evet rengi sari ama boyle yapiskan gibi salyamsi gibi seylerde oluyor.ne yapsam bilemedim.lutfen bana akil verin bu konuda.Cnm rengi sarıysa normaldir sütün Yağlı olduğu için öyledir ama yeşilse doktora göster
Hiç sorma canım ya adagim vardı aslında yapamadım bir türlü ondan mi oluyor acaba dedim. Bu yüzden önümüzdeki hafta hemen yapicam Allahin izniyleoy kıyamam ya çok geçmiş olsun, canım senın başına gelen de bu kaçıncı olay, bi hayır filan yap istersen, çok dikkat et kendine de Eylüle de
Canım söylediklerinin aynisi benim kuzum da da var biz 102 günlük olduk Erken değil miKizlar alintilayamadim ama tesekkur ederim yazanlar icin. Bu ay sadece anne sutu aldi yavrum binlerce kere sukur rabbime. Bu arada oglum dis cikartiyor evet cok erken ama cikartiyor bir huysuzlugu var ki sormayin. Ates olayimiz yok ama salyalarimiz akiyor butun ellerini agzina sokuyor ve inanin parmagimla damagini oksayinca rahatlayip uyuyakaliyor. Aile hekimi kontrolu yerine cocuk doktoruna goturmustum 3. Ay kontrolu icin. Ancak unuttum sormayi. Bu ay bekleyecegiz bakalm hicbir fikrim yok napmaliyim. Daha uzanip alma becerisi gelismedi ki nasl eline dislik vereyim. Dua edin cok kolay atlatsin
evladim
Doktorumuz diş cikarma belirtileri baslar artik dedi. Kakasinin sulu olması bunlardan biriymis. Bildiğim kadariyla 5-6.aylarda cikiyo ama simdiden dis etleri hazirlaniyoCanım söylediklerinin aynisi benim kuzum da da var biz 102 günlük olduk Erken değil mi
Evet canım dün ve bugün sabah yaptığı kaka sulu idi ishal oldu diye içim bunalmisti ama devamı gelmedi çok şükür dış etlerini kasiyinca hoşuna gidiyor salyalarimiz hep akiyor hatta baloncuk bile yapıyor :)Doktorumuz diş cikarma belirtileri baslar artik dedi. Kakasinin sulu olması bunlardan biriymis. Bildiğim kadariyla 5-6.aylarda cikiyo ama simdiden dis etleri hazirlaniyo
Canım bizim doktorumuza göre beyaz renk disinda baska renklerde sari yesil olmasi normalmis eğer sadece anne sütüyle besleniyorsa. Ama icinde sumuksu biseyler gordugumu soyledigimde mikrop var mi diye tahlil yaptrdi temiz ciktiKızlar yeşil kaka niye olur kaçtı doktora gidiyoruz bunun için hep tahlil istiyor ama neden olabileceği hakkında bilgi vermiyor kızım da kaka yapmadı bir türlü doktora gittigimizde