2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bizim son zamanlarda hep sulu yapiyo. Daha neler bekliyo bizi bakalım :)

Kızlar yarın Çalışmaya başlıyorum Oğlumu anneme bırakcam.. Hiç zor olacağını düşünmemiştim ama şimdi Üzerimde bi burukluk var.. Yarım gün çalışcam ama üzülüyorum.. Ilk kez ayrılcaz oğlumla.. Sanki ben yokken bir Sürü şey olacak da ben kaçıracakmışım gibi hissediyorum.. Dua edin bize kolay olsun her şey..

deli gibi parmak emiyoruz sizdede var mı 2 hafta sonra 4 ayımız bitecek eller çok tatlı ağzından çekmiyor
Bizde 3 ay 10 günlük olduk evet parmakları devamlı ağzında özellikle işaret parmağını emiyor bildiğin cuk cuk diye ses çıkarıyor ellerini alıyorum ağzından unuttuyorum ama tekrar başlıyor umarım dış derdi değildir daha çok küçük erken mi çıkaracak nedir anlamadım yada alışkanlık

ben müdahale etmiyorum sizde etmeyin daha çok istek uyandırır dedi dr bırakın emsssin dedi bizimki uykusu gelice emip uyur yalancı meme yok

Kızlar.. bebeği yeşil kaka yapanlar. Benim bebeğim in de oylediydi.. gitmediğim doktor kalmadı en son gastrointoloji alanında bir Prof a gittik. . Kızımın süt alerjisi varmış. . Çok üzüldüm. . Diyetteyim. Günden güne zayifliyorum... evet sizin olmayabilir ama önlem amaçlı söyliyim dedim. Süt ürünlerini çıkardım kakasi normale döndü. . Bi deneyin isterseniz

Ay kizlar bir arkadasimin onerisyle facebookta kurtlarla kosan kadinin asi guncesi diye bir grup var oraya baktim asilar hatta dogumda yapilan giz damlalari k vitaminleri hakkinda cok kotu seyler soylenmis ister istemez aklim karisti resmen asilara karsilar ve hic birini yaptirmamislar

Bende diyetteyim ama bir türlü zayiflayamiyorum hemde emzirdigim halde ?? Neler yiyorsun

canım yaptırmayınca da ne olacağı belli değil. benim de kafam karışık ama yaptırıyorum.

Benim paylaştığım linki bi okuyun derim bu konuda en uzmanı fügen hoca diyorlar face te alerjik anneye üyeyim orda kaka fotoğrafı paylaşıyorlar ordaki gurubada üye olmalısınız çok güzel paylaşımları var bende alerjiğim ve oğlumun kakası yüzünden çok korkuyordum o linkteki yazıyı okudum ve rahatladım geçmiş olsun.

Bence yaptırmak lazım sonuçta hastalık bu şakaya gelmez hastalanırsa verdiğin ilaç aşıdan daha mı iyi olucak sonuçta büyüyecekler okulu ver toplu ortamları var bizede aşı yapıldı sonuçta ve burda bi arkadaş aşılarla ilgili bir yazı paylaştı çok güzel anlatmışlar valla linkti bulablirsen oku derim doktorlarında çocukları var bcg aşısını aile hekimim kendi oğlunada bizimle aynı gün yaptı sonuçta zararlı olsa yapmazdı bence aklınız karışmasın derim

Canm benim bebeginde hep sulu ve sesli. 3 gunde bir yapiyor. Yapincada ustunu cok kirletiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…