- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar günaydın dün sonunda kaka tahlili yaptık ve kızımın bağırsakları nda enfeksiyon çıktı
Antibiyotik kullanmaya başladık.
Zimax duyan var mı çok üzülüyorum ve tereddüt ediyorum kullanırken
Canım teşekkür ederim çok güzel demiş eşim de aynısını söyledi ama lökosit olsa sadece evet normal ama eritrosit olmaması lazımmış tahlil sonucu bu canimCanım arkadaşlardan biri bunu paylaşmıştı bi oku istersen
http://www.doktoramcam.com/Makale/Detay/eyvah-bebegimin-kakasi-iltihapli/265
Geceleri benim kızım da acıkıyor emmek istiyor emziriyorum sonrada deliksiz uyuyor maşallah bizimki de ayda 1 kilo alıyor bende hani saat koymadim ne zaman isterse ne zaman acıkirsa o zaman emziriyorumSlm kızlar uzun zamandır girememiştim hepiniz be bebişleriniz iyidir umarım biz 81 günlük olduk 65 günlükken 5kg Kızım (bade) ben geceleri uyandırıp emİrmiyorum yanlış mı yapıyorum bilemedim 12 gibi uyursa 6 da bazen 7 de kalkıyor maşallah!! 1 kilo alıyor ayda ama kendi isteyince emziriyorum saati yok yani bir fikir lütfen
Geçmiş olsun canim hiç kullanmadım bilmiyorum bebeğin de inşallah sağlığına kavuşurKızlar günaydın dün sonunda kaka tahlili yaptık ve kızımın bağırsakları nda enfeksiyon çıktı
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canim hiç kullanmadım bilmiyorum bebeğin de inşallah sağlığına kavuşur
Ne şikayeti vardı peki? Çok mu kaka yapıyordu yeşil miydi ateş var mıydıCanım teşekkür ederim çok güzel demiş eşim de aynısını söyledi ama lökosit olsa sadece evet normal ama eritrosit olmaması lazımmış tahlil sonucu bu canim
Canım siz akika kurbanini kestiniz mi? ( bebekler için kesilen kurban kazalardan belalardan korusun diye) birde adağim var diyordun onuda biran önce yap yapmadiysan eger, ihtiyac sahibi birine bir sadaka ver yavrumun başının gözünün sadakası olsun diyerek. Kıyamam bir sürü şey geldi yavrunun başına, çok geçmiş olsun son olsun inşÇok teşekkür ederim canım
Bakalım bu ay düşmüşse ben de öyle yapayım çünkü dün denedim gazdan uyumadı hep inledi normalde yapmazmaşallah canım benim kızım da öyle 7-8 saat uyuyo. bizim kilo alımımız düşmüştü o yüzden geceleri 2 defa uyurken emziriyorum.
canım biz ikinciye antibiyotik kullandık malesef. biri idrar yolları için diğeri kulağında iltihap oldu doktor gerek gördüyse kullan benceKızlar günaydın dün sonunda kaka tahlili yaptık ve kızımın bağırsakları nda enfeksiyon çıktı
Aynen devamSlm kızlar uzun zamandır girememiştim hepiniz be bebişleriniz iyidir umarım biz 81 günlük olduk 65 günlükken 5kg Kızım (bade) ben geceleri uyandırıp emİrmiyorum yanlış mı yapıyorum bilemedim 12 gibi uyursa 6 da bazen 7 de kalkıyor maşallah!! 1 kilo alıyor ayda ama kendi isteyince emziriyorum saati yok yani bir fikir lütfen
İlk baslarda fazla degildi, sanki fazlasini cikariyor gibiydi ama dun ve bugun pespese kusmaya basladi. Kusmugunda kan filan yok cok sukur, ishal de degil. Benim yedigim bir sey mi dokundu acaba diye dusunuyorum ama her zaman yedigim seyleri yedim.
Tr'de olsam coktan solugu dr'umuzda alirdim canim ama burada oyle seyleri pek onemsemiyorlar. Simdi ebemize gitsem 'hersey normal, bebekler kusabilir' der.
Canım bizim doktorumuza göre beyaz renk disinda baska renklerde sari yesil olmasi normalmis eğer sadece anne sütüyle besleniyorsa. Ama icinde sumuksu biseyler gordugumu soyledigimde mikrop var mi diye tahlil yaptrdi temiz cikti
Internette arastrdigima gore bazen kulak Ağrısı olunca da yesil kaka oluyomus. Diger bir sebep ise hep ön sutu emen bebek memeyi tam bosaltmayip oteki memeye gecerse oluyomus. Yani sütün yağlı kismini degil de laktoz fazla olan kısmı emdiginde.
Bizim son zamanlarda hep sulu yapiyo. Daha neler bekliyo bizi bakalım :)
Canım yeşil ve hafif sulu kaka yapıyordu ateşi yok şükür keyfi de yerinde maşallah ama sonuçlar öyle çıktı işte kullanıyorum ilaçları ama içim rahat değilNe şikayeti vardı peki? Çok mu kaka yapıyordu yeşil miydi ateş var mıydı
Yok canim yarın yapacam allah izin.verirseCanım siz akika kurbanini kestiniz mi? ( bebekler için kesilen kurban kazalardan belalardan korusun diye) birde adağim var diyordun onuda biran önce yap yapmadiysan eger, ihtiyac sahibi birine bir sadaka ver yavrumun başının gözünün sadakası olsun diyerek. Kıyamam bir sürü şey geldi yavrunun başına, çok geçmiş olsun son olsun inş
Hangi antibiyotigi kullandin canımcanım biz ikinciye antibiyotik kullandık malesef. biri idrar yolları için diğeri kulağında iltihap oldu doktor gerek gördüyse kullan bence
biri idrar yolları için suprax diğeri kulağı için klamoks. geçmiş olsun canım.Canım yeşil ve hafif sulu kaka yapıyordu ateşi yok şükür keyfi de yerinde maşallah ama sonuçlar öyle çıktı işte kullanıyorum ilaçları ama içim rahat değil
Yok canim yarın yapacam allah izin.verirse
Hangi antibiyotigi kullandin canım
biz varız teyzesi ben de çok meme denedim ama almadı vaz geçtik parmağını emiyor benim güzel kızım karışma dediler bana bu onun tercihi çekersen daha çok emer dediler bu onun için bir ihtiyaç ben karışmayacağım b bu hafta dr da soracam bizde genetik galiba bende emmişim :)Bizde cuma günü 3ayimizi bitirdik. Doğum kilosunun iki katını gecmisiz. Uyuma sıkıntımız pek yok besigimizde uyuyoruz sallamak kucak falan hiç bilmedik öğrenmedik şükür. Emzikte hiç almadık ama kızım son iki haftadır uykuya geçerken elini emmeye başladı. Netten okudum bu ayda normal olduğu yazıyor rahatladım. Ancak doktor emzik vermeye çalış elini bıraktırmak zor olabilir dedi bikaç gündür savaş halindeyiz. Emzik, prensesim ve ben aynı sıkıntı yi yaşayan varmı hangisi daha sağlıklı?
ya korkuyodur ya da bir yeri ağrıyodur canımKızlar kizim ağlayarak kalkiyor ama Oyke böyle aglamak değil iki gündür gündüz uykusundan birsey anlamadığım gibi gece boluk boluk mizmiz sürekli. Napcm ben
Bence keyfini çıkar bak benm oğlan sabah 10 akşam 10 gece gündüz öyle ayırdı ki gündüz bir damla uyumuyor azcık uyusa yemek bile yaparım ama yok şu 1 haftadır gündüz yokkızlar kızım bütün gece uyuyo gündüz de sık sık uyumak istiyo en az 4 saat uyuyo akşama kadar. normal mi sizce? Doğduğundan beri çok uyuyodu ama büyüdükçe gündüz uykularının azalması gerekmez mi? bir de yüzü hep sarı gibi geliyo bana şuana kadar sarılık ölçümü yapılmamıştı. aklıma takılıyo bide uykusu fazla olunca. 3. ayda sarılık devam eder mi?