2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim illa hiseye alisarak uyuyolar. Ya sallayarak ya kucakta ya carsafta. En cok hangisi kolayina geliyosa oyle yap. Besiginde sallayarak uyuyabilir belki. Yada ev tipi hamaklar var salaincakta olabilir. Icine koyup uyutursun. Kendi kendine uyuyan bebek pek gormedim. Alistirmak icin Besigine birakip aglaya aglaya uyutanlar var ama onuda pedagoglar tavsiye etmiyor ileride guven problemi yasar bebek.

Merhaba hanımlar biz dün 3. Ayımızı doldurduk bugünde kontrole gittik 560 g almışız 4 cm uzamışız çok şükür doktorumuz gayet iyi dedi , emmelerinin azaldığını uykuda emdiğini söyledim gelişimi güzel hiç elleme dedi . Kaka için haftada bir fitil koyduğumu söyledim mutluysa sıkıntısı yoksa fitil koyma 15 günde yapsada olur eğer sıkıntısı olursa her gün fitil koy dedi. Bizim çok şükür kaka yapmıyor ama mutlu huzurlu bir bebek biogai elindeki bitince kes dedi , sesli gülüyormu dönme çabası varmı diye sordu 31 aylık abimiz olduğu için rota aşısını yaptırın bence dedi güvrndiğim için doktorumuza yaptırdım bende normalde abimize yaptırmamıştım . Bu ayıda atlattık şükür önümüzdeki ay gelişimi daha hızlı olacak günden güne daha heyecanlı bir hal almaya başladı .

Bizde cuma günü 3ayimizi bitirdik. Doğum kilosunun iki katını gecmisiz. Uyuma sıkıntımız pek yok besigimizde uyuyoruz sallamak kucak falan hiç bilmedik öğrenmedik şükür. Emzikte hiç almadık ama kızım son iki haftadır uykuya geçerken elini emmeye başladı. Netten okudum bu ayda normal olduğu yazıyor rahatladım. Ancak doktor emzik vermeye çalış elini bıraktırmak zor olabilir dedi bikaç gündür savaş halindeyiz. Emzik, prensesim ve ben aynı sıkıntı yi yaşayan varmı hangisi daha sağlıklı?

Bizde 3 ay 10 günlük olduk evet uykuya dalmakta zorlanıyor emzik almadı ama doğduğu gün den beri emerek uyuyor anne sütü alıyor bazende salliyorum kendiliğinden uyuyamiyor son 2 gündürde baya bir uykuya dalmakta zorlanıyor

Kızlar kan ilacina başladınız mı biz 103 günlüğüz doktor lan şurubu yazdı
Canım bize de verdi aldım ama kullanmaya başlamadım bugün başlayacağız, benim de aklıma takıldı ilk defa duydum çünkü
Canım ilk basta kucağa alıştırma diyorlardı kızım geceleri hep kucağımda uyuyordu, ama alışmadı kendi kendine oynuyor illa kucak istemiyor uykuya da bazen ayakta sallayarak bazen beşiğinde bazen emerken bazen de kendi kendine dalıyor, sallamaya alıştırma meselesi de kucak gibi bisey bence daha zamanı var gibi geliyor bana yani alışmaz gibi,
Yari kundak meselesini ben de merak ediyorum bilen var mı bi sakıncası var mi acaba
Bana da dr emzik verebilirsin dedi şimdiye kadar uğraştım kızım almadı ilginç bi şekilde 2 gündür aliyor onu biraz rahatlattı uykuya geçişi kolaylaştı, yapmam dediğim çoğu şeyi yaptım emzige de başladık bakalım ne olcak
Eltimin oğlu 1,5 yaşında ve bas parmağını emiyor sanırım 3 yaşına kadar normalmiş ama devam ederse psikolojik olarak yardim alması gerekiyormus kendini güvende hissetmek istediğinde parmağını hen ağzına alıyor
Abimin kızı da emzik kullanıyordu annesi balkondan atmış bak emzik düştü artik yok demiş o günden sonra emzik istememiş

ozlem_90 cnm peki senin bebeğinin kakasi nasıl şimdi. .. ben de üyeyim o gruba..
Hala sümüksü ama aşırı sümüksü ve kanlı olmadığı sürece normalmiş ateşide normale döndü bi ara ateşide çıkmıştı doktora gittim 4 defa hiç biri tahlile gerek duymadı bile kakalarının da fotoğrafını çekip gösreriyorum doktora ağzı salyalandıkça da sümüksü olurmuş yeşil olması fazla beslenirse gazı olursa üşütürse benim yediklerimle alakalı olabilirmiş

İnşalah olurum bende testlerde çıkmadığını ilk defa duyuyorum benim 15 gün geçti test de yapmadım doktor adet kanamasının büyük ihtimalle yumurtlama olmadan gerçekleştiğini söyledi telde düzene girmesi uzun sürermiş içimi rahatlattı

kizlar herkese selamlar///benim bebegim iki aylik...bebekleriniz ne zaman agulamaya basladilar ve sesleri nezaman cikarmaya basladilar//benim bebegim bana bakarken ses cikarmak istiyor ama cikaramiyor gibi oluyor///ilk bebegim merajk ediyorum///

Öncelikle geçmiş olsun bebeğin iyidir inşallah şimdi, Nasıl bir diyet bu zayıflama fikri çok hoş geldide

ben iki hafta önce yani bebeğim iki buçuk aylıkken oldum.sütüm zaten azmama ile besleniyor yavrum.

kizlar herkese selamlar///benim bebegim iki aylik...bebekleriniz ne zaman agulamaya basladilar ve sesleri nezaman cikarmaya basladilar//benim bebegim bana bakarken ses cikarmak istiyor ama cikaramiyor gibi oluyor///ilk bebegim merajk ediyorum///
Merak etme canim bir iki haftaya baslar sese gulmeye benimki cuma uc aylik olucak nasil konusuyor guluyor insan cok mutlu oluyor...simdi seni izliyordur.

Slm kızlar uzun zamandır girememiştim hepiniz be bebişleriniz iyidir umarım biz 81 günlük olduk 65 günlükken 5kg Kızım (bade) ben geceleri uyandırıp emİrmiyorum yanlış mı yapıyorum bilemedim 12 gibi uyursa 6 da bazen 7 de kalkıyor maşallah!! 1 kilo alıyor ayda ama kendi isteyince emziriyorum saati yok yani bir fikir lütfen

Hayorl

Hayırlı olsn arkadasniz hamile. Ben ogrebdigimde 112 ydi değerim simdi kucağında hey gidi günler. Zaman Su misali. Allah isteyen bekleyen herkese versin. Evlat candan oteymis bambaşka bir ask
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben kizima her baktigimda icim eriyor bambaska bir ask bu.

maşallah canım benim kızım da öyle 7-8 saat uyuyo. bizim kilo alımımız düşmüştü o yüzden geceleri 2 defa uyurken emziriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…