Canim illa hiseye alisarak uyuyolar. Ya sallayarak ya kucakta ya carsafta. En cok hangisi kolayina geliyosa oyle yap. Besiginde sallayarak uyuyabilir belki. Yada ev tipi hamaklar var salaincakta olabilir. Icine koyup uyutursun. Kendi kendine uyuyan bebek pek gormedim. Alistirmak icin Besigine birakip aglaya aglaya uyutanlar var ama onuda pedagoglar tavsiye etmiyor ileride guven problemi yasar bebek.Kolay gsn guzel annelee. Kizim 3.5 aylık sallanarak ve yarı kundakla uyuyor. Vazgeçirmeye calisiyorm ama olmuyor. Ağlıyor vicdanım sızlıyor. Hafif salliyorn aslında. Ama nasıl vazgecircm bilmiyorm.bilme söylesin lütfen. Emzik tutmuyor. Yolun başındayken sallamasam daha iyi ama hic uyuymuyor uyutmssam.birde ne zamana kadar yarı kundak oluyor bilen var mi
Canım bize de verdi aldım ama kullanmaya başlamadım bugün başlayacağız, benim de aklıma takıldı ilk defa duydum çünküKızlar kan ilacina başladınız mı biz 103 günlüğüz doktor lan şurubu yazdı
Canım ilk basta kucağa alıştırma diyorlardı kızım geceleri hep kucağımda uyuyordu, ama alışmadı kendi kendine oynuyor illa kucak istemiyor uykuya da bazen ayakta sallayarak bazen beşiğinde bazen emerken bazen de kendi kendine dalıyor, sallamaya alıştırma meselesi de kucak gibi bisey bence daha zamanı var gibi geliyor bana yani alışmaz gibi,Kolay gsn guzel annelee. Kizim 3.5 aylık sallanarak ve yarı kundakla uyuyor. Vazgeçirmeye calisiyorm ama olmuyor. Ağlıyor vicdanım sızlıyor. Hafif salliyorn aslında. Ama nasıl vazgecircm bilmiyorm.bilme söylesin lütfen. Emzik tutmuyor. Yolun başındayken sallamasam daha iyi ama hic uyuymuyor uyutmssam.birde ne zamana kadar yarı kundak oluyor bilen var mi
Bana da dr emzik verebilirsin dedi şimdiye kadar uğraştım kızım almadı ilginç bi şekilde 2 gündür aliyor onu biraz rahatlattı uykuya geçişi kolaylaştı, yapmam dediğim çoğu şeyi yaptımBizde cuma günü 3ayimizi bitirdik. Doğum kilosunun iki katını gecmisiz. Uyuma sıkıntımız pek yok besigimizde uyuyoruz sallamak kucak falan hiç bilmedik öğrenmedik şükür. Emzikte hiç almadık ama kızım son iki haftadır uykuya geçerken elini emmeye başladı. Netten okudum bu ayda normal olduğu yazıyor rahatladım. Ancak doktor emzik vermeye çalış elini bıraktırmak zor olabilir dedi bikaç gündür savaş halindeyiz. Emzik, prensesim ve benaynı sıkıntı yi yaşayan varmı hangisi daha sağlıklı?
Hala sümüksü ama aşırı sümüksü ve kanlı olmadığı sürece normalmiş ateşide normale döndü bi ara ateşide çıkmıştı doktora gittim 4 defa hiç biri tahlile gerek duymadı bile kakalarının da fotoğrafını çekip gösreriyorum doktora ağzı salyalandıkça da sümüksü olurmuş yeşil olması fazla beslenirse gazı olursa üşütürse benim yediklerimle alakalı olabilirmişozlem_90 cnm peki senin bebeğinin kakasi nasıl şimdi. .. ben de üyeyim o gruba..
Günü yeni geçtiyse böyle hafif çıkıo adetin üstünden 5-6hafta geçmeden belirginleşmio yani bencede hamile hakkında hayırlısını diliyorum Allah dileyen herkese versin inşallah bi bebekTecrubeli anneler sizce bu resimde gebelik varmidr ikinci cizgi hafif cikmis gibiEki Görüntüle 1602587
İnşalah olurum bende testlerde çıkmadığını ilk defa duyuyorum benim 15 gün geçti test de yapmadım doktor adet kanamasının büyük ihtimalle yumurtlama olmadan gerçekleştiğini söyledi telde düzene girmesi uzun sürermiş içimi rahatlattıTanı
tanıdıgım birinin basına geldıgı için biliyorum testte göstermemiş hormonlar bi öyle bi böle ya testte çıkmayınca da o da degılım diye düşünmüş bi bakmış kaç aylık hamıle çıkmış ama sanki belim ağrıyor gibi inş olurum adet biraz DHA gecsın kan testi yaptırcam artık
Öncelikle geçmiş olsun bebeğin iyidir inşallah şimdi, Nasıl bir diyet bu zayıflama fikri çok hoş geldideKızlar.. bebeği yeşil kaka yapanlar. Benim bebeğim in de oylediydi.. gitmediğim doktor kalmadı en son gastrointoloji alanında bir Prof a gittik. . Kızımın süt alerjisi varmış. . Çok üzüldüm. . Diyetteyim. Günden güne zayifliyorum... evet sizin olmayabilir ama önlem amaçlı söyliyim dedim. Süt ürünlerini çıkardım kakasi normale döndü. . Bi deneyin isterseniz
ben iki hafta önce yani bebeğim iki buçuk aylıkken oldum.sütüm zaten azmama ile besleniyor yavrum.kızlar adet görmeye başladınız mı ben dün başladım bugun devam eden bir kanama var 11 ağustosta doğum yapalı 3 ay dolacak hala emziriyorum adet görmek sütü azaltırmı bu aralar sütüm az bebekte doymuyor bilgisi olan varmı
var gibiTecrubeli anneler sizce bu resimde gebelik varmidr ikinci cizgi hafif cikmis gibiEki Görüntüle 1602587
Merak etme canim bir iki haftaya baslar sese gulmeye benimki cuma uc aylik olucak nasil konusuyor guluyor insan cok mutlu oluyor...simdi seni izliyordur.kizlar herkese selamlar///benim bebegim iki aylik...bebekleriniz ne zaman agulamaya basladilar ve sesleri nezaman cikarmaya basladilar//benim bebegim bana bakarken ses cikarmak istiyor ama cikaramiyor gibi oluyor///ilk bebegim merajk ediyorum///
Dilekçe bilmiyorum ama dönülür canımCanım bende 6 ay alayım diyorum ama olmazsa erken de dönebilirmiyim
Dilekçe nette olan dilekçeler uyuyor mı acaba
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben kizima her baktigimda icim eriyor bambaska bir ask bu.Hayorl
Hayırlı olsn arkadasniz hamile. Ben ogrebdigimde 112 ydi değerim simdi kucağında hey gidi günler. Zaman Su misali. Allah isteyen bekleyen herkese versin. Evlat candan oteymis bambaşka bir ask
Yok canm bi yakinimEvet hamiledir sen mi hamılesin ???
maşallah canım benim kızım da öyle 7-8 saat uyuyo. bizim kilo alımımız düşmüştü o yüzden geceleri 2 defa uyurken emziriyorum.Slm kızlar uzun zamandır girememiştim hepiniz be bebişleriniz iyidir umarım biz 81 günlük olduk 65 günlükken 5kg Kızım (bade) ben geceleri uyandırıp emİrmiyorum yanlış mı yapıyorum bilemedim 12 gibi uyursa 6 da bazen 7 de kalkıyor maşallah!! 1 kilo alıyor ayda ama kendi isteyince emziriyorum saati yok yani bir fikir lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?