Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar
Bugün haftanın en güzel günü benim için ama malesef ev taşıdığımızdan dinlenemiyorum hiç gecem gündüzüm karıştı önümüzdeki hafta taşınıcaz
Canım bat de baktırdım 76 ydı 6 gün sonra 1038 oldu normaldir inşallahhcg değerin kaçtı canım en son ne zaman baktırdın ?
Hoşgeldin cnmSelamun aleykum kizlar karisik bir hikâyeyle araniza katiliyorum . muhtemel doğum tarhim mayis 16. Beta HCG takibindeyiz ilk olarak dun 219 cikti bakalim yarin kaç gelecek. Rabbim hepimize hayirla saglikla kuzularimizi kucaklamayi nasip etsin .
Hayırlı haberlerle gelin inşAllah canımKızlar yarın sabah randevum var minnakımla tanışmaya gidiyorum inşallah keseyi de bebişi de görürüm 6+1 oluyoruz bu arada:) Güzel haberlerle dönmek umuduyla görüşürüz
İnş görürsün canım.Gunaydin kizlarrrr.. bu sabah doktora gidiyorum keseyi gorebilmeyi umuyorum. Bi aksilik cikmaz insallah. Bana dua edin
Yarin belli olur kanda bence bnm fortest Idrarda bile dort gun once cikmisti. Prediktorda cikmamisti.Günaydın kızlar :) bende mayıs annesi olabilirim son regl tarihim 10 ağustos. Bu ayın 8'i gibi regl olmam gerekiyor. Pazartesi dr a gidicem başka birşey için. Acaba gitmişken bir kan testi yaptırsam belli olurmu? Kanda nezaman çıkar ki??
Bnm hcg degerlerim normal sanirim sorusu olanlar icin iyi referans olabilir
3+6 da 104 ( adete bir gun kala)
4 +5 de 1255
5+1de 4000
5+6 da bugun verdim saat 3 te belli olcak lekelerden dolayi korka korka bekliyorum.
Once hamilemiyim sonra kese var mi simdi dustu mu kalbi aticak mi gorunecek mi . Sonra da kalbi atmaya devam ediyo mu korkusuyla gecircem sanirim dokuz ayi :/ kizlar bebisin kalp atisi goruldugunde hcgniz kacti?
Günaydın kızlar sizi kuzucuğumla tanıştırayım:) keseyide bebişi de gördük çok şükür kalp atışı da varmış ama alttan bakmam gerekir istiyorsan 2 hafta sonra geldiğinde karından bakalım dedi tamam dedim. Eski doktorum zaten şimdi ayın 19unu bekleyeceğiz heyecanla:)
Günaydın kızlar sizi kuzucuğumla tanıştırayım:) keseyide bebişi de gördük çok şükür kalp atışı da varmış ama alttan bakmam gerekir istiyorsan 2 hafta sonra geldiğinde karından bakalım dedi tamam dedim. Eski doktorum zaten şimdi ayın 19unu bekleyeceğiz heyecanla:)
Sende bizdensin canım Rabbim sağlıkla hayırla kucağımızda görmeyi nasip etsin inşallah bebişlerimiziGünaydın kızlar dün akşam doktora gittim keseyi gördük şükürler olsun şuan gününe göre normal ilerliyor dedi.Haftaya Pazar günüde kalp atışlarını görmek için gidicez inş. Muhtemel Doğum tarihimiz 10 Mayıs inş. rabbim sağlıkla mutlulukla kucaklamayı nasip eder evlatlarımızı
gözün aydın canım darısı başımıza inşallah heyacanlanıyorum gittikçeGünaydın kızlar sizi kuzucuğumla tanıştırayım:) keseyide bebişi de gördük çok şükür kalp atışı da varmış ama alttan bakmam gerekir istiyorsan 2 hafta sonra geldiğinde karından bakalım dedi tamam dedim. Eski doktorum zaten şimdi ayın 19unu bekleyeceğiz heyecanla:)
Gözün aydın canım maşallah yaa çok sevindim, darısı bizlere inşallahhh :)Günaydın kızlar sizi kuzucuğumla tanıştırayım:) keseyide bebişi de gördük çok şükür kalp atışı da varmış ama alttan bakmam gerekir istiyorsan 2 hafta sonra geldiğinde karından bakalım dedi tamam dedim. Eski doktorum zaten şimdi ayın 19unu bekleyeceğiz heyecanla:)