• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım ben yapmayı düşünüyorum ama kötü sonucu hiç düşünmedim düşünemiyorum da.. bir bakımdan akrabamizin engelli çocuğu var hayat ikisine de zehir oluyor. Bilmiyorum ne dicem. Ben Kıyamam yavruma
anladım canım bende kıyamam inşaAllah kötü bişiy çikmaz nolur dua et et canım :(

Canım ben yapmayı düşünüyorum ama kötü sonucu hiç düşünmedim düşünemiyorum da.. bir bakımdan akrabamizin engelli çocuğu var hayat ikisine de zehir oluyor. Bilmiyorum ne dicem. Ben Kıyamam yavruma

Ben yaptirmayı düşünmüyorum. Ne olursa olsun o bana Allahım in emaneti ve asla onun canına kiymam.

benımde 28 ekimde. sat a göre 2 hafta geriden gidiyoruz biz. o yüzden 11 haftalık olmasını bekleyeceğiz. Ben yaptıracağım.

Arkadaslarim tatli anneler doktora gittik maalesef bebegimi kaybettim :( kurtaj icin bekliyorum su an ..bana dua edin lutfen..aranizdan ayriliyorum kismet boyleymis sizleri tanidigim icin cok mutlu oldum ..hepinize saglikli hamilelikler diliyorum hepinizi opuyorum ...kendinize ve bebislerinize cok dikkat edin....

Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın bizleri meleklerimizle sınamasın, inşaAllah

onlar icin demesi kolayda gel 1 ay bekle...inşAllah kanaman olmaz canim. ..ben o konuda kararsizim test yaptirmayabilirim..
ben yaptırmayı düşünmüyorum oğlumda yaptırdım testte çıkarmıydı bilmiyorum ama doğunca trigonasefalili doğdu kafa şekli bozukluğu vardı üçgen kafa demek hem testte bi sorun çıksada aldırmayı düşünmem gereksiz gibi şeker testi de gereksiz bence bi sorun olmadığı sürece onuda yapmam boşuna bebeğe şeker yüklemesi yapıyoruz

Arkadaslarim tatli anneler doktora gittik maalesef bebegimi kaybettim :( kurtaj icin bekliyorum su an ..bana dua edin lutfen..aranizdan ayriliyorum kismet boyleymis sizleri tanidigim icin cok mutlu oldum ..hepinize saglikli hamilelikler diliyorum hepinizi opuyorum ...kendinize ve bebislerinize cok dikkat edin....
rabbim sabir versin canım hayirlısı böyleymiş çok üzüldüm biliyorum dile kolay ama insaAllah rabbim tekrar sağliklı evlatlar nasib etsin

Arkadaslarim tatli anneler doktora gittik maalesef bebegimi kaybettim :KK43: kurtaj icin bekliyorum su an ..bana dua edin lutfen..aranizdan ayriliyorum kismet boyleymis sizleri tanidigim icin cok mutlu oldum ..hepinize saglikli hamilelikler diliyorum hepinizi opuyorum ...kendinize ve bebislerinize cok dikkat edin....
Canim arkadaşim benim allah sabır versin bir an önce avuntunu versin sana inşallah, yavrun cennette bekliyor seni

Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın bizleri meleklerimizle sınamasın, inşaAllah
Amiiinnnnnn

Kızlar tunaydin bir bayramın dha sonuna gelmiş bulunuyoruzzz:)
Ben de yarın dr a gideceğim dualarinizi eksik etmeyin allah rızası için ;)
Mide bulantısı, uyku hali, ağrılar, scilar, ah bu annelik :D

Arkadaslarim tatli anneler doktora gittik maalesef bebegimi kaybettim :KK43: kurtaj icin bekliyorum su an ..bana dua edin lutfen..aranizdan ayriliyorum kismet boyleymis sizleri tanidigim icin cok mutlu oldum ..hepinize saglikli hamilelikler diliyorum hepinizi opuyorum ...kendinize ve bebislerinize cok dikkat edin....
Canım ALlahım yar ve yardımcın olsun inş en yakın zamanda Allahım sağlıklı hayırlı bebişlerini kucağına almayı nasip eder

Canim arkadaşim benim allah sabır versin bir an önce avuntunu versin sana inşallah, yavrun cennette bekliyor seni

Amiiinnnnnn

Kızlar tunaydin bir bayramın dha sonuna gelmiş bulunuyoruzzz:)
Ben de yarın dr a gideceğim dualarinizi eksik etmeyin allah rızası için ;)
Mide bulantısı, uyku hali, ağrılar, scilar, ah bu annelik :D
Bende yarin doktora gidiyorum Allah yardimcımız olsun,

Kızlar yarın doktorvm ikili test önerdi ben yaptirmayı düşünmûyodum çünki hersyiyle kabul ettim bebeğimi ama eşim ısrarla yaptırmamı istiyo bi sorun çıkarsa aldirmalıymışım :-( sizler ne düşünüyosun ikili test konusunda?
ben yaptirmayacagim canım aldirmayi düşünmüyorsan yaptirma dedi doktor

İçimde bi sıkıntı oluyor hep ya aksi giden birşeyler olursa diye ilki kürtajla alındı 3 ay kadar önce onun sıkıntısını atamadım sanırım birde benim pek belirtim olmuyor sanırım ada biraz canımı sıkıyor. Ama olabiliyormuş belirtisiz gebeliklerde
Canım sıkma kendini benim kızımda da simdide hic belirtim yok hareketlerini hissedince rahatlarsin
Canım cok üzüldüm seni anlıyorum benide iki kaybim var allahim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin

Kızlar Selam,
6+0 iken ilk doktor muayenesi için özel bir hastaneye gittim. Gebelik kesesi göründü, ancak bebek görünmedi haliyle kalp atışlarını da duyamadım.
Doktorum vajinal ultrason önerdi ancak tercih etmedim biraz daha beklemek istedim, buna istinaden de 2 hafta sonra tektar çağırdı.
Muayeneden sonra folidoce isimli folik asit, vitamin ve çatlak kremi verdi.
Şimdilik sadece folik asiti kullanıyorum.
Doktor tok karnına içilmesini önermişti, ama prospektüste yemeklerden önce içilmelidir diye açıklama var, sizler folik asiti nasıl içiyorsunuz?
Şu an 6+5 haftalık hamileyim 2 hafta sonra ultrasonda bebek ve kalp atışları duyulur sanıyorum.

ben yaptırmayı düşünmüyorum oğlumda yaptırdım testte çıkarmıydı bilmiyorum ama doğunca trigonasefalili doğdu kafa şekli bozukluğu vardı üçgen kafa demek hem testte bi sorun çıksada aldırmayı düşünmem gereksiz gibi şeker testi de gereksiz bence bi sorun olmadığı sürece onuda yapmam boşuna bebeğe şeker yüklemesi yapıyoruz
evet canim cok haklisin..Allah korusun bisey ciksa aldirmam zaten..

Kızlar Selam,
6+0 iken ilk doktor muayenesi için özel bir hastaneye gittim. Gebelik kesesi göründü, ancak bebek görünmedi haliyle kalp atışlarını da duyamadım.
Doktorum vajinal ultrason önerdi ancak tercih etmedim biraz daha beklemek istedim, buna istinaden de 2 hafta sonra tektar çağırdı.
Doktor tok karnına içilmesini önermişti, ama prospektüste yemeklerden önce içilmelidir diye açıklama var, sizler folik asiti nasıl içiyorsunuz?
Şu an 6+5 haftalık hamileyim 2 hafta sonra ultrasonda bebek ve kalp atışları duyulur sanıyorum.
bende aynı vitaminden kullanıyorum reçeteye bkma canım doktoru dinle bende tok iciyorum

Canim Allah yardimcin olsun. Allah hayirli evlat sahibi olmayi nasio etsin en kisa zamanda insallah

Kızlar Selam,

canim bende folidoce kullaniyorum. 6 ay once basladim kullanmaya. Gece yatmadan once iciyorum. Ac tok farketmiyorum yani. Cok takilma ac tok durumuna derim.

Rabbim yardımcin olsun canim benim.. ennkiss zamnda saglikli evlat nadip etsin Rabbim

ben simdi geldim dok kizlar hersey iyi simdilik bir sinraki kontrol 30 ekim..tarzan sicramalari baslamks dedi doktor:)

Back