- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim umarım yardımcı olabilmişimdir :)Teşekkür ederim. :)
Arkadaslarim tatli anneler doktora gittik maalesef bebegimi kaybettim kurtaj icin bekliyorum su an ..bana dua edin lutfen..aranizdan ayriliyorum kismet boyleymis sizleri tanidigim icin cok mutlu oldum ..hepinize saglikli hamilelikler diliyorum hepinizi opuyorum ...kendinize ve bebislerinize cok dikkat edin....
Kendine oyalanacak bir seyler bulmani tavdiye ederim insan bosta kalinca daha cok vesvese yapiyor, gebelikle ilgili kitap okuyabilirsin mesela, iyi seylrr dusunup heyecanlaniyor insan boylece :)kızlar merhabaaaaa
doktor kontrolünü beklerken yaşadığım korkular ve vesveseler beni çok endişelendiriyor .Ya bebeğime bir şey olursa diye yaşamaktan o kadar yoruldum ki Başlı başına stres oluyor .Biliyorum ama engel olamıyorum bu konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum...Sizler nasıl baş ediyorsunuz ... kontrol 24 Ekimde
arkadaşlar bir sorum olacak. ben 10 haftalık hamileyim. şimdiye kadar kontrollerde sadece ultrasonla bebeğe bakıldı. 10 haftaya kadar yaptırmam gereken test tahlil falan var mı. doktorum söylemedi ama ben bir eksik gedik olsun istemiyorum
insAllah kuzum. ..:)way findik, demek Mayisin basinda insallah anne oluyorsun, insallah canim yaa....
kızlar merhabaaaaa
doktor kontrolünü beklerken yaşadığım korkular ve vesveseler beni çok endişelendiriyor .Ya bebeğime bir şey olursa diye yaşamaktan o kadar yoruldum ki Başlı başına stres oluyor .Biliyorum ama engel olamıyorum bu konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum...Sizler nasıl baş ediyorsunuz ... kontrol 24 Ekimde
tavsiyen için teşekkürlerKendine oyalanacak bir seyler bulmani tavdiye ederim insan bosta kalinca daha cok vesvese yapiyor, gebelikle ilgili kitap okuyabilirsin mesela, iyi seylrr dusunup heyecanlaniyor insan boylece :)
Cok gecmis olsun, daha once de yazmistim bi tanidigim bulantilari icin akupunktur yaptirmisti, cok da etkisini gormustu, doktoruna bi danis bunu da istersen, rabbim yardimcin olsunSlm kizlar benim mide bulantılarim cok artti hic kalkiyorum devmli midem havada doktorum yarin yatiralim boyle olmaz dedi hic birsey yiyemiyorun ne zaman bitecek bu bulantilar mahfoldum
paranoyak oldum nerdeyseeeemerhaba
korkuların gayet normal hamileliğin bütün dönemlerinde çeşitli endişeler yaşayacaksın, ilk başlarda sağlıklı mı-kalp atışı var mı, kanama-düşük korkusu, sonrasında bir iki ay rahat dönemler ve korku yeniden başlayacak gelişmesi iyi mi, kilosu normal mi, erken doğum riski vs derken tüm hamileliğinde bunlar olacak cnm..
hatta yetmeyecek doğduğunda biraz fazla uyusun nefes alışlarını kontrol edeceksin, ya ona bişey olursa endişesi yaşayacaksın..takıntı aşamasına gelmediği takdirde bunlar normal şeyler, fazla abartmamaya çalışarak hamileliğin tadını çıkarmaya bak cnm..
paranoyak oldum nerdeyseeee
sen kendini bosa üzme, strese sokmamaya bak kendini, normaldir ama baslarda boyle hissetmen, fakat o icerde o kadar iyi korunuyorki, senin yaptigin stresin sadece moralinin bozuk olmasina sebep oluyor, bosu bosuna .... ! kötü düsünceler peyda olunca, bu bebegime zarar verebilir diye hemen iyi seyler getir aklina, iyiligin icin ,ok?kızlar merhabaaaaa
Sen 6+2'de bebeği de görebildin mi, benim tam 6 haftalıktı ama bebeği henüz göremedik.Ben aç karnına içiyorum folbiolu. folik asiti yani. bu arada 2 hafta sonuna kesin duyarsın kalp atışını ben gecen seferkınde 6+6da duymuştum bu seferkınde ben de karından yaptırıyorum 6+2de sadece görebildik duyamadık. ben de rutin kontrolümü 21 ekimi bekliyorum. o zaman sesini de duyarız ınsallah