• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın mayıs anneleri...
tatilden sonra bayağı bi ara vermişimmm sayfalar hızla çoğalmışşş :) oku oku zor bitirdim :)
sizlere bişey sormak istiyorum
havalar malum soğudu ve (hamile olmadan önce bu mevsimlerde hep sarı akıntı gelirdi) yine bu havalarda benim sarı renkli akıntım gelmeye başladı bu düşük belirtisi değildir demi?
cumartesi doktora gidicem ama yinede böyle belirtisi olan var mı diye merak ettim
merhaba canım hosgeldin bende tatile gitim ve tailden sonra epey ara verdim . arada girip fırsat buldukça yazıyorum yinede.

soruna istinaden söyle diyeyim ben geçenlerde lekelenme yasadım progestan kllanıyorm ve lekelenmem bitti. şimdi sarı bazen beyaz ama coğunlukla sarı yoğun akıntılarım oluyor. doktoruma sordm ve bunun normal oldğunu düşük belirtisi olmadığını bütün hamilelik boynca yasayacağımı hatta ped kirletecek düzeylere gelebileceğini söyledi.

içini ferah tut tatlım :))

Gunaydin arkadaslar ...gecmis bayraminiz mubarek olsun...@civcivcix canim guzel haberlerle gelirsin insallah..benimde bayram boyu kanamam oldu hafifi hafif bugun bir uyandimki sanki adet olmusum ve adet sancisinin daha agirini cekiyorum su an esimi aradim dokturuma gidecegiz ..henuz kalp atisini duymadim ve bebegi gormedim sat gore 7*5 im ama ultrasonda iki hafta kucuktu cok korkuyorm..bana dua edin olurmu ...
bebegimmm geçmiş olsun inş hersey yolndadır. sakın iş yapma yat uzan doktora kadar. kahveni bile eline getirsinler sakın kalkıp bişey yapma umarım düzelir. hele stres hiç yapma gerilme . Rabbim korusun meleklerimizi

merhaba canım hosgeldin bende tatile gitim ve tailden sonra epey ara verdim . arada girip fırsat buldukça yazıyorum yinede.

soruna istinaden söyle diyeyim ben geçenlerde lekelenme yasadım progestan kllanıyorm ve lekelenmem bitti. şimdi sarı bazen beyaz ama coğunlukla sarı yoğun akıntılarım oluyor. doktoruma sordm ve bunun normal oldğunu düşük belirtisi olmadığını bütün hamilelik boynca yasayacağımı hatta ped kirletecek düzeylere gelebileceğini söyledi.

içini ferah tut tatlım :))

teşekkür ederim cevabın için, içim rahatladı :)
evde net yok, bi tek iş yerinde nete girebildiğim için malum mesai saatleri içinde takip edebiliyorum.

Günaydın bayanlar..Bende bayağıdır ara vermiştim girip bakıp yazamadan çıkıyorum malum iş :(
Sorunlar yaşayan arkadaşlarımızın Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah..Umarım güzel haberler ile dönerler..
Kızlar benim kasık sancılarım çoook oluyor mide bulantılarım uyku halsizlik ve tansiyon hepsi var çok zorlanmaya başladım benim gibi olan varmı bulantılar kadar kötü bişey bilmiyorum ilk gebeliğim çok rahattı hiç sıkıntım yoktu bu bir tuhaf karın ağrılarından ölüyorum resmen dr. randevumuzada var daha :(

günaydın annişler :) doktora gidenler güzel haberlerle gelir inş. ben hazırlandım işe gidiyorum şimdi. herkes kendine dikkat etsin :)

Kızlar yarın doktorvm ikili test önerdi ben yaptirmayı düşünmûyodum çünki hersyiyle kabul ettim bebeğimi ama eşim ısrarla yaptırmamı istiyo bi sorun çıkarsa aldirmalıymışım :-( sizler ne düşünüyosun ikili test konusunda?

Zaman geçmiyor sanki ya.. niye korkuyorsun ki canım
İçimde bi sıkıntı oluyor hep ya aksi giden birşeyler olursa diye ilki kürtajla alındı 3 ay kadar önce onun sıkıntısını atamadım sanırım birde benim pek belirtim olmuyor sanırım ada biraz canımı sıkıyor. Ama olabiliyormuş belirtisiz gebeliklerde

Ikili testi banada dedi doktor bende yaptirmicam sordum doktora eger risk yuksek cikinca aldirmayi dusuneceksen yaptir dedi ama tek ikiliyle bitmiyor uclu var dortlu var enson amniyon sivisindan bakiliyormus oda %100 degilmis sonuc bu islemlerin sonuclanmasi 5.aya denk gelir dedi 5aylik bebekte kanli canli bebek demek ama ikili test tek basina cok yanlis sonuclar veriyor

Kızlar yarın doktorvm ikili test önerdi ben yaptirmayı düşünmûyodum çünki hersyiyle kabul ettim bebeğimi ama eşim ısrarla yaptırmamı istiyo bi sorun çıkarsa aldirmalıymışım :-( sizler ne düşünüyosun ikili test konusunda?

Canım ben yapmayı düşünüyorum ama kötü sonucu hiç düşünmedim düşünemiyorum da.. bir bakımdan akrabamizin engelli çocuğu var hayat ikisine de zehir oluyor. Bilmiyorum ne dicem. Ben Kıyamam yavruma

İçimde bi sıkıntı oluyor hep ya aksi giden birşeyler olursa diye ilki kürtajla alındı 3 ay kadar önce onun sıkıntısını atamadım sanırım birde benim pek belirtim olmuyor sanırım ada biraz canımı sıkıyor. Ama olabiliyormuş belirtisiz gebeliklerde

Canım bi belirti olmak ZORUNDAddeğil ki benim kuzenim de hep diyordu hiç bişey yok çok rahatım bu kadar kolay gecıyorsa ben hep hamile kalırım diye 6.aya geldi garibim bulantidan nefes alamadı. O zaman başladı her şey yani sıkma canını

Ben yaptirmayı düşünmüyorum. Ne olursa olsun o bana Allahım in emaneti ve asla onun canına kiymam.

Back