- 21 Ağustos 2009
- 379
- 495
- 158
İyi haberlerle gel canımKızlar Günaydın. .. benim için dua edin doktora gidiyorum
Seninde canımGüzel Anneler Günaydın,
Geçmiş Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi haberlerle gel canımKızlar Günaydın. .. benim için dua edin doktora gidiyorum
Seninde canımGüzel Anneler Günaydın,
Geçmiş Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.
merhaba canım hosgeldin bende tatile gitim ve tailden sonra epey ara verdim . arada girip fırsat buldukça yazıyorum yinede.günaydın mayıs anneleri...
tatilden sonra bayağı bi ara vermişimmm sayfalar hızla çoğalmışşş :) oku oku zor bitirdim :)
sizlere bişey sormak istiyorum
havalar malum soğudu ve (hamile olmadan önce bu mevsimlerde hep sarı akıntı gelirdi) yine bu havalarda benim sarı renkli akıntım gelmeye başladı bu düşük belirtisi değildir demi?
cumartesi doktora gidicem ama yinede böyle belirtisi olan var mı diye merak ettim
GÜNAYDIN KIZLAR
bebegimmm geçmiş olsun inş hersey yolndadır. sakın iş yapma yat uzan doktora kadar. kahveni bile eline getirsinler sakın kalkıp bişey yapma umarım düzelir. hele stres hiç yapma gerilme . Rabbim korusun meleklerimiziGunaydin arkadaslar ...gecmis bayraminiz mubarek olsun...@civcivcix canim guzel haberlerle gelirsin insallah..benimde bayram boyu kanamam oldu hafifi hafif bugun bir uyandimki sanki adet olmusum ve adet sancisinin daha agirini cekiyorum su an esimi aradim dokturuma gidecegiz ..henuz kalp atisini duymadim ve bebegi gormedim sat gore 7*5 im ama ultrasonda iki hafta kucuktu cok korkuyorm..bana dua edin olurmu ...
merhaba canım hosgeldin bende tatile gitim ve tailden sonra epey ara verdim . arada girip fırsat buldukça yazıyorum yinede.
soruna istinaden söyle diyeyim ben geçenlerde lekelenme yasadım progestan kllanıyorm ve lekelenmem bitti. şimdi sarı bazen beyaz ama coğunlukla sarı yoğun akıntılarım oluyor. doktoruma sordm ve bunun normal oldğunu düşük belirtisi olmadığını bütün hamilelik boynca yasayacağımı hatta ped kirletecek düzeylere gelebileceğini söyledi.
içini ferah tut tatlım :))
Kızlar Günaydın. .. benim için dua edin doktora gidiyorum
Bende 18 ekimi iple çekiyorum ve korkuyorumGel artık 15 ekim. .
Günaydin canım hayirlı gûzel haberlerle gel inşaAllah bende rabbim nasib ederse yarın doktora gidıcem hepimizin meleklerini rabbim korusun,Kızlar Günaydın. .. benim için dua edin doktora gidiyorum
Bende 18 ekimi iple çekiyorum ve korkuyorum
İçimde bi sıkıntı oluyor hep ya aksi giden birşeyler olursa diye ilki kürtajla alındı 3 ay kadar önce onun sıkıntısını atamadım sanırım birde benim pek belirtim olmuyor sanırım ada biraz canımı sıkıyor. Ama olabiliyormuş belirtisiz gebeliklerdeZaman geçmiyor sanki ya.. niye korkuyorsun ki canım
Kızlar yarın doktorvm ikili test önerdi ben yaptirmayı düşünmûyodum çünki hersyiyle kabul ettim bebeğimi ama eşim ısrarla yaptırmamı istiyo bi sorun çıkarsa aldirmalıymışım :-( sizler ne düşünüyosun ikili test konusunda?
İçimde bi sıkıntı oluyor hep ya aksi giden birşeyler olursa diye ilki kürtajla alındı 3 ay kadar önce onun sıkıntısını atamadım sanırım birde benim pek belirtim olmuyor sanırım ada biraz canımı sıkıyor. Ama olabiliyormuş belirtisiz gebeliklerde
Kızlar yarın doktorvm ikili test önerdi ben yaptirmayı düşünmûyodum çünki hersyiyle kabul ettim bebeğimi ama eşim ısrarla yaptırmamı istiyo bi sorun çıkarsa aldirmalıymışım :-( sizler ne düşünüyosun ikili test konusunda?