• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Süpersin çok teşekkür ederim ❤️ bugünlerde geçecek dediğiniz gibi. Buraya uyku gerilemesi bittiiii diye yazacağım inş😂
Ben hiç unutmam oğlum 3 4 yaşlarında felan pasta almışım anneme gidiyom bizim oğlanda şurdan gitmedik diye kendini atmaya başladı nasıl ağlıyo yerlerde herkez bize bakıyo tabiii ben delirdim senmisin öyle yapan pastayı sinirden yere caldım çöp😂 tuttuğum gibi eve dönüş bu kezde eve gidiyoruz die cıldırdı eve bir atışım var yalvarıyo bidaha yapmicam özürdilıyo tabii ben cileden cıkmışım ufak bir kaza geçiriyoduk az kalsın terliği aldım popusuna geçir biyandan bağırdım o gün bugündür yolda uslu uslu gideriz😎 anlayacağın gerilemeler cerez gelecek😌

Ben hiç unutmam oğlum 3 4 yaşlarında felan pasta almışım anneme gidiyom bizim oğlanda şurdan gitmedik diye kendini atmaya başladı nasıl ağlıyo yerlerde herkez bize bakıyo tabiii ben delirdim senmisin öyle yapan pastayı sinirden yere caldım çöp😂 tuttuğum gibi eve dönüş bu kezde eve gidiyoruz die cıldırdı eve bir atışım var yalvarıyo bidaha yapmicam özürdilıyo tabii ben cileden cıkmışım ufak bir kaza geçiriyoduk az kalsın terliği aldım popusuna geçir biyandan bağırdım o gün bugündür yolda uslu uslu gideriz😎 anlayacağın gerilemeler cerez gelecek😌
Ooff. Benim annemle boyle bi sahnem var ama tek fark benim o sahnede 16 yasinda olmam 😂

Oyyyyy hem komik hem üzücü 😂😂😂

Ooff. Benim annemle boyle bi sahnem var ama tek fark benim o sahnede 16 yasinda olmam 😂
😁😁Vallaa küçük büyük farketmiyo o dayak 1 kere yencek sanırım😁 yollarda hep aynı sıkıntıyı yaşıyodum konuşarak olmuyodu en sonda yaşadığım olayda ramak kaldı araba carpcaktı bide onun hışmıyla girişmiş oldum azcık 🤭

Bencede genetiktir ikinizin ortası bir kafa olcaktır😁 şimdiki oğlanda 32di 4 bucuk aylık oldu kafamız şuan 36bucuk
Bizim oğlan 4 aylıkken kafası 43 cm. Zaten hamileyken bile doktor koca kafalı diyordu. Makat gelişti doktor koca kafasından dönemiyor diyordu. Genetik gerçekten de bazı şeyler eşimin kafası da büyüktür

Bizim oğlan 4 aylıkken kafası 43 cm. Zaten hamileyken bile doktor koca kafalı diyordu. Makat gelişti doktor koca kafasından dönemiyor diyordu. Genetik gerçekten de bazı şeyler eşimin kafası da büyüktür
Tabii anne baba yada en yakın aile biriylerine cekecektir. Dier yönden düşünürsekte kafası cok büyük acaba sıkıntısı mı var dicektik.

Back
X