• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ahh su mide bulantisi bi nefes ver yaaa öldürdün beni vallahaa :cry:
Burda bi arkadaş kızılcık kompostosunun iyi geldiğini söyledi,bakamadım nerde bulurum diye ama en kısa zamanda denicem bunu.Ben yemek yemeye korkar oldum artık,yiyemiyorumda zaten,sanki hiç geçmicek gibi geliyor :1:

arkadaşlar benımde mıdem çok bulanıyo eger bıraz gec kahvaltı edersem oluyo . sabahı atlatırsam oglen ve akşam mıdem bulandıgında ekşi şeyler rahatlatıyo. ekşi mandalın yiyorum portakal suyu içiyorum bırde ayva üstüne lımon sıkıp yıyınce gecırıyo tavsıyeeeee

coj zorluyor beni ya her sabah midemde bisey olmasina gerek yok cok zorlaniyorum sabahlari cok..:KK43:
evet canim 3.lu test demek istedim...:)
yok canm ya yaptırmadım daha ultrasonda 3 hafta kadar gerideyiz doğum tarihi 23 nisan ama doktor mayıs başı olabilir dedi bidahaki randevuma çok var daha en son kanamam vardı 1 inde gittim iğne yazdı bi sorun olmazsa 1 ay sonra gel dedi

yok canm ya yaptırmadım daha ultrasonda 3 hafta kadar gerideyiz doğum tarihi 23 nisan ama doktor mayıs başı olabilir dedi bidahaki randevuma çok var daha en son kanamam vardı 1 inde gittim iğne yazdı bi sorun olmazsa 1 ay sonra gel dedi
onlar icin demesi kolayda gel 1 ay bekle...inşAllah kanaman olmaz canim. ..ben o konuda kararsizim test yaptirmayabilirim..

Kızlar iyi geceler herkese, bayramdan beri bulantılar başladı. Sabah değil ama ne yesem bulanıyorum özellikle de tatlı sonrası içim dışıma çıkıyor hem de inanılmaz şişkinim kaç gündür. Sizde de böyle oluyor mu ? Bir de geçen hafta gitmiştim doktora SAT'a göre 6 ama şuan 4 haftalık civarı görünüyor demişti. İki gün sonra tekrar gideceğim bakalım gelişme olmuş mu ve kalp atışları duyuluyor mu ? :(( Umarım bir sıkıntı çıkmaz kızlar dua edin...

Iyi geceler kizlar, burada bayram dun basladi, kac gundur yogunum giremedim,.insaallah herkes iyidir.. Ben coook yorgunum ve bazen.hamile.oldugumu .bile unutuyorum, ikinciler boyle mi oluyor, cok uzuluyorum..

Güzel Anneler Günaydın,
Geçmiş Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.

Gunaydin arkadaslar ...gecmis bayraminiz mubarek olsun...@civcivcix canim guzel haberlerle gelirsin insallah..benimde bayram boyu kanamam oldu hafifi hafif bugun bir uyandimki sanki adet olmusum ve adet sancisinin daha agirini cekiyorum su an esimi aradim dokturuma gidecegiz ..henuz kalp atisini duymadim ve bebegi gormedim sat gore 7*5 im ama ultrasonda iki hafta kucuktu cok korkuyorm..bana dua edin olurmu ...

Canım
Gunaydin arkadaslar ...gecmis bayraminiz mubarek olsun...@civcivcix canim guzel haberlerle gelirsin insallah..benimde bayram boyu kanamam oldu hafifi hafif bugun bir uyandimki sanki adet olmusum ve adet sancisinin daha agirini cekiyorum su an esimi aradim dokturuma gidecegiz ..henuz kalp atisini duymadim ve bebegi gormedim sat gore 7*5 im ama ultrasonda iki hafta kucuktu cok korkuyorm..bana dua edin olurmu ...
canım dualarım seninle inş bebeğin sağlıklıdır sakin olmaya çalış sen de güzel haberlerle geleceksin inş

Aynen eşim hafta sonuna al dedi dayanamadım daha fazla
Benimde c.tesi gidecektik dr randewu almicakmis o gune cok moralim bozuldi caliscam demisti bana kontrole gittigimde simdi esim gelemicek cuma gidicem mecbur

Kızlar Günaydın. .. benim için dua edin doktora gidiyorum :KK43:

Ikinizde dualarimdasiniz hayırlı haberlerle gelin inşallah. ..rabbim miniginizi size bağışlasin

günaydın mayıs anneleri...
tatilden sonra bayağı bi ara vermişimmm sayfalar hızla çoğalmışşş :) oku oku zor bitirdim :)
sizlere bişey sormak istiyorum
havalar malum soğudu ve (hamile olmadan önce bu mevsimlerde hep sarı akıntı gelirdi) yine bu havalarda benim sarı renkli akıntım gelmeye başladı bu düşük belirtisi değildir demi?
cumartesi doktora gidicem ama yinede böyle belirtisi olan var mı diye merak ettim

Back