• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar Merhaba :) ben doktordan ancak gelebildim :) yeni bir doktora gittim ve cok iyi bir doktor du belki yarım saat çocuğu anlattı gösterdi. Bir de uyuyor uyandıralım mi dedi bende tamam dedim. Ultrasonla bir iki sert dokunustan sonra gözlerime inanamadım. Bir hareket ediyor ters dönüyor ellerini kollarını acıyor kapatıyor. Rahatsız oldu :) çok güzeldi ama kesede kanama bitmiş. Ama hala kahve akintim devam ediyor. Allah herkese nasip etsin bu hareketleri görmeye. Dualariyla bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Tel den girdiğim için alıntı yapamıyorum. .. hepinizi öpüyorum. ..

Arkadaslarim tatli anneler doktora gittik maalesef bebegimi kaybettim :KK43: kurtaj icin bekliyorum su an ..bana dua edin lutfen..aranizdan ayriliyorum kismet boyleymis sizleri tanidigim icin cok mutlu oldum ..hepinize saglikli hamilelikler diliyorum hepinizi opuyorum ...kendinize ve bebislerinize cok dikkat edin....
Canim benim çok üzüldüm. Allahim bir an önce sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sana...

Selamun aleyküm kızlar,
Yaş 29
Son adet tarihi 30 ağustos 2014
Beklenen doğum tarihi 06 Haziran 2014 Allah bilir ama Bir sezaryen doğum yaptım Herhalde bu da haziranı beklemez o yüzden sizin gruba geldim kızlar. 5 hafta 4 günlük hamile görünüyorum. Bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm.Daha doktora gitmedim.Hafta sonu gideceğim inşallah. Bundan önceki bebeğimi kaybettim.Bunda inşallah hayırlı sağlıklı bir evladımız olur. Hastane ve doktor bakıyorum.Tavsiyeniz olursa çok memnun olurum. Başakşehir tarafında oturuyorum.

ne guzel cogunuz bebeginizi gormussunuz, ben daha gormedim hic ultrasonla:( ilk ultrasonum 3 kasimda gorucem ins. bebegimde ozaman 14 haftalik olcak, cinsiyeti gorunurmu acaba

Kızlar Selam,
6+0 iken ilk doktor muayenesi için özel bir hastaneye gittim. Gebelik kesesi göründü, ancak bebek görünmedi haliyle kalp atışlarını da duyamadım.
Doktorum vajinal ultrason önerdi ancak tercih etmedim biraz daha beklemek istedim, buna istinaden de 2 hafta sonra tektar çağırdı.
Muayeneden sonra folidoce isimli folik asit, vitamin ve çatlak kremi verdi.
Şimdilik sadece folik asiti kullanıyorum.
Doktor tok karnına içilmesini önermişti, ama prospektüste yemeklerden önce içilmelidir diye açıklama var, sizler folik asiti nasıl içiyorsunuz?
Şu an 6+5 haftalık hamileyim 2 hafta sonra ultrasonda bebek ve kalp atışları duyulur sanıyorum.

Ben aç karnına içiyorum folbiolu. folik asiti yani. bu arada 2 hafta sonuna kesin duyarsın kalp atışını;) ben gecen seferkınde 6+6da duymuştum bu seferkınde ben de karından yaptırıyorum 6+2de sadece görebildik duyamadık. ben de rutin kontrolümü 21 ekimi bekliyorum. o zaman sesini de duyarız ınsallah;)

C
Kızlar Merhaba :) ben doktordan ancak gelebildim :) yeni bir doktora gittim ve cok iyi bir doktor du belki yarım saat çocuğu anlattı gösterdi. Bir de uyuyor uyandıralım mi dedi bende tamam dedim. Ultrasonla bir iki sert dokunustan sonra gözlerime inanamadım. Bir hareket ediyor ters dönüyor ellerini kollarını acıyor kapatıyor. Rahatsız oldu :) çok güzeldi ama kesede kanama bitmiş. Ama hala kahve akintim devam ediyor. Allah herkese nasip etsin bu hareketleri görmeye. Dualariyla bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Tel den girdiğim için alıntı yapamıyorum. .. hepinizi öpüyorum. ..
çok sevindim canım rabbim kucağına almayida nasib etsin ;)

Kızlar merhaba,
ikili test için devlet hastanelerinden bilgi alanınız var mı?

günaydın mayıs anneleri...
tatilden sonra bayağı bi ara vermişimmm sayfalar hızla çoğalmışşş :) oku oku zor bitirdim :)
sizlere bişey sormak istiyorum
havalar malum soğudu ve (hamile olmadan önce bu mevsimlerde hep sarı akıntı gelirdi) yine bu havalarda benim sarı renkli akıntım gelmeye başladı bu düşük belirtisi değildir demi?
cumartesi doktora gidicem ama yinede böyle belirtisi olan var mı diye merak ettim

merhaba arkadasim ayni durum bende de var, zaten sikca enfeksiyon yasayan biriydim gebelik oncesinde de korktum, doktoruma soylefim, kanama olmadigi takfirde sorun yok dedi, fakat yaptigi idrar tahlilinde iltihap cikti, yinede ilac yazmadi bol su tuketerek atabilirsin dedi, endiselenme srnde ama yinede gittiginde soyle bilsin en azindan

Kızlar merhaba,
ikili test için devlet hastanelerinden bilgi alanınız var mı?
Merhaba ben sgk anlaşmalı bir özel hastanede yaptrcam yarın fiyat olarak 80 tl devlet te gün veriyolar saniyorum, tam emin deilim ama benim kendi doktorumun olduğu hastanede yaptircam ben

ne guzel cogunuz bebeginizi gormussunuz, ben daha gormedim hic ultrasonla:KK43: ilk ultrasonum 3 kasimda gorucem ins. bebegimde ozaman 14 haftalik olcak, cinsiyeti gorunurmu acaba

Ben de göremedim henüz, bakalım yarın gidicem kontrole keseyi görmeyi planlıyoruz henüz çok küçük..
sen 14 haftalıkken gideceksen cinsiyeti büyük ihtimalle görebilir doktorun ama sana söyler mi bilmiyorum çoğu doktor emin olmak için 16 haftayı bekler..
ben oğlumda 12+3 de öğrenmiştim cinsiyeti kesin konuşmadı ama sinyali verdi, 14+4 de kesinleşti..
inşallah sen de öğrenirsin gittiğinde

Merhaba ben sgk anlaşmalı bir özel hastanede yaptrcam yarın fiyat olarak 80 tl devlet te gün veriyolar saniyorum, tam emin deilim ama benim kendi doktorumun olduğu hastanede yaptircam ben

Hangi hastane öğrenebilir miyim? Bende devlette yaptırmak istiyorum ama netten araştırdım kimileri karşılamıyor diyor, kimileri cihazları eski diyor. Kafam karıştı.

Hangi hastane öğrenebilir miyim? Bende devlette yaptırmak istiyorum ama netten araştırdım kimileri karşılamıyor diyor, kimileri cihazları eski diyor. Kafam karıştı.
tabiki söyliyim hemen ben avrupa yakasındayim bahat hospital canım

merhaba arkadasim ayni durum bende de var, zaten sikca enfeksiyon yasayan biriydim gebelik oncesinde de korktum, doktoruma soylefim, kanama olmadigi takfirde sorun yok dedi, fakat yaptigi idrar tahlilinde iltihap cikti, yinede ilac yazmadi bol su tuketerek atabilirsin dedi, endiselenme srnde ama yinede gittiginde soyle bilsin en azindan

merhaba, cumartesi doktora gidicem ama burda yazıp bi sormak istedim acaba benimle aynı durumda olan var mı diye ama içim rahatladı teşekkür ederim :)

Back