• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kayısı fıln yıyorum ıse yaradıgı kadar bana progestan vermedı lekelenmemı soyledım pembe kırmızı olmadgı sure sorun yok dedı bnden acık kahve e sarı seklınde gelıo ama nefret edıorm bu durumdan sureklı gunluk ped her lavobaya grdgmde kontrol edıorm takıntılı oldum :/ bıtek folbıol verdı folık asıt 5 mg yarıya kırıp ıcıyorum cnm baskada bsy vermedı

:) ah aaa bayram bize de iyi geldi vesselâm. Beraber bir şeyler yapmayı ozlemisiz. Bu arada oğlumun ilk süt dişleri çıkıyor çok mutlu oldum bugün :) hala kardeşten haberi yok nasıl söyleyeceğim bilemiyorum. :)
Ay ay yavaş yavaş oyun gibi anlat masal anlatır gibi, alışacak

Rahimde kasilma oldugu icin riski olan kisilere onerilmiyir ilk uc ay dusuk riski olusturabiliyor
Dr bana riskin yok herseyi yap dedi sancim kanamam da olmadı ama ah ana yüreği, burdaki kizceler olmasa naparimkine :D

Evet ca
canım benmkını merak ettıysen benım troıdlerım konusunda kadın dogumcu doktorum dahılıyeye gorun gebelıkte bole bı problem ıstemıorum dedı. bende gıttım dahılıyeye tahlıl yaptı troıdlerım az calısıormus sanırım bı hap verdı. benm hap yutma problemım var. hapı yuttugum anda cıkarıorum. doktorada soledım bunu ama bu mınıcık bı hap dedı gercekten kucuk ama ben dogum kontrol hapını bıle yutamayan bı ınsanım. ezıp ıcsem olurmu dedım bu sefer onada olmaz dedı. hher neyse barı muzun arasına falan koyupp yutarım dedım cıktım ama 10 tablet yuttuysam 9 tanesı cıktı zaten bak bunu yazarken bıle mıdem bulanııyo... :KK43: arkadaslara sordum onlar hapın onemlı bı hap oldugunu soledıler bebegımın beyın gelısımını etkıleyebılırmıs :KK43: ooofff...
Evet canim bende kullaniyorum tiroit icin ilac eksikligi zarar ama ezmenin ne sakincasi varmiski endokrin dr a gidince sorucam merak ettim iyi bir dr

canlar ben bugun gune sirt sol alt tarafimda bir agriyla uyandim agri kasiklarima kadar vuruyor halada ara ara agrisi devam ediyor sizce normalmi bu agrilar cok korkuyorum lutfn yardimci olun

selam kızlar...
cuma günü 1 tatlı kaşığı kadar bi kanamam oldu hastanede kaldım 1 gün....
korkuttu eşşek sıpası bizi....
tecrübeli anneler bu kanama 10+0 da neden olur sizce???

Ne güzel haberler geliyor. Masallah :nazar:Demiştik korkma diye sana hatırlıyorum :KK66: ama yine de dikkatli ol. Bayramda çok yorma kendini :) artık sorunsuz bir hamilelik geçirelim hepimiz.... :KK51:
Teşekkür ederim Canım şuan yoldayız. Kusura bakma geç cevap yazdığım için

Merhaba kızlar dün gece rüyamda bebeğime ultrasondabakmaya gidiyoruz sıramız geliyor Dr karnıma soğuk jeli sürüyor resmen gerçektede ürperiyorum sonra bir bebek görüyorum nasıl gülücükler atıyor kumral birşey kıkır kıkır gülüyor bana sonra doktorum diyoki (bu arada doktorumda Ibrahim Saraçoğlu imiş:KK22:) evet sıra cinsiyete geldi diyo tam aşağı inicek bakmaya gerek yok bal gibide erkek surata baksanıza diyorum.
Böle bir rüya gördüm işte hayır olsun.
Bu arada çok korkuyorum ya bi problem varsa diye kanamam yok ama korkuyorum işte Dr randevuma 10 gün var yani 1 ay bekleme sürem dolmuş olacak

kayısı fıln yıyorum ıse yaradıgı kadar bana progestan vermedı lekelenmemı soyledım pembe kırmızı olmadgı sure sorun yok dedı bnden acık kahve e sarı seklınde gelıo ama nefret edıorm bu durumdan sureklı gunluk ped her lavobaya grdgmde kontrol edıorm takıntılı oldum :/ bıtek folbıol verdı folık asıt 50 ml yarıya kırıp ıcıyorum cnm baskada bsy vermedı

Benim de ilk gittiğim doktor daha önceden iki düşügum oldugu icin lekelenmen normal deyip vermedi ...simdiki doktorum bi iğne ve progestan hap verdi benimde kahverengi sari arasinda...ilk baslarda bende lekeyi her gördüğümde keyfim kaciyodu simdi biraz daha sakinim hakkimda hayırlısı insallah

Back