günaydın kızlar.. bugün doktora gidecek çok arkadaş var.. hepiniz hayırlı haberlerle gelin inşallah.. herkes dua etsin.. listemizi ne zaman yapcaz?.. kalp atışlarından sonra mı?..
Günaydın kızlar
Bugün haftanın en güzel günü benim için ama malesef ev taşıdığımızdan dinlenemiyorum hiç gecem gündüzüm karıştı önümüzdeki hafta taşınıcaz
canım olmaz öyle dinlenmen lazım senin.. annen ya da eşinin annesi yok mu ya da ne bileyim kız kardeşin görümcen eltin falan.?.. sen başlarında dur ama çok yorma kendini..
Kızlar yarın sabah randevum var minnakımla tanışmaya gidiyorum inşallah keseyi de bebişi de görürüm 6+1 oluyoruz bu arada:) Güzel haberlerle dönmek umuduyla görüşürüz
Günaydın kızlar :) bende mayıs annesi olabilirim son regl tarihim 10 ağustos. Bu ayın 8'i gibi regl olmam gerekiyor. Pazartesi dr a gidicem başka birşey için. Acaba gitmişken bir kan testi yaptırsam belli olurmu? Kanda nezaman çıkar ki??
Günaydın kızlar :) bende mayıs annesi olabilirim son regl tarihim 10 ağustos. Bu ayın 8'i gibi regl olmam gerekiyor. Pazartesi dr a gidicem başka birşey için. Acaba gitmişken bir kan testi yaptırsam belli olurmu? Kanda nezaman çıkar ki??
Bnm hcg degerlerim normal sanirim sorusu olanlar icin iyi referans olabilir
3+6 da 104 ( adete bir gun kala)
4 +5 de 1255
5+1de 4000
5+6 da bugun verdim saat 3 te belli olcak lekelerden dolayi korka korka bekliyorum.
Once hamilemiyim sonra kese var mi simdi dustu mu kalbi aticak mi gorunecek mi . Sonra da kalbi atmaya devam ediyo mu korkusuyla gecircem sanirim dokuz ayi :/ kizlar bebisin kalp atisi goruldugunde hcgniz kacti?
Günaydın kızlar dün akşam doktora gittim keseyi gördük şükürler olsun şuan gününe göre normal ilerliyor dedi.Haftaya Pazar günüde kalp atışlarını görmek için gidicez inş. Muhtemel Doğum tarihimiz 10 Mayıs inş. rabbim sağlıkla mutlulukla kucaklamayı nasip eder evlatlarımızı
Bnm hcg degerlerim normal sanirim sorusu olanlar icin iyi referans olabilir
3+6 da 104 ( adete bir gun kala)
4 +5 de 1255
5+1de 4000
5+6 da bugun verdim saat 3 te belli olcak lekelerden dolayi korka korka bekliyorum.
Once hamilemiyim sonra kese var mi simdi dustu mu kalbi aticak mi gorunecek mi . Sonra da kalbi atmaya devam ediyo mu korkusuyla gecircem sanirim dokuz ayi :/ kizlar bebisin kalp atisi goruldugunde hcgniz kacti?
canım sana niye bu kadar beta hcg testi yaptılar ki?.. yükselmelerin de güzel.. normalde 2 kere üst üste yapılır eğer yükselme iyiyse bir daha yapılmaz ve ultrasyonla takip edilir bebek.. bence sürekli test yaptırma.. her test yeni bir stres yaratır.. kafana takma hiç bişeyi.. bak değerlerin de güzel.. bence tadını çıkar..
Günaydın kızlar sizi kuzucuğumla tanıştırayım:) keseyide bebişi de gördük çok şükür kalp atışı da varmış ama alttan bakmam gerekir istiyorsan 2 hafta sonra geldiğinde karından bakalım dedi tamam dedim. Eski doktorum zaten şimdi ayın 19unu bekleyeceğiz heyecanla:)
Günaydın kızlar sizi kuzucuğumla tanıştırayım:) keseyide bebişi de gördük çok şükür kalp atışı da varmış ama alttan bakmam gerekir istiyorsan 2 hafta sonra geldiğinde karından bakalım dedi tamam dedim. Eski doktorum zaten şimdi ayın 19unu bekleyeceğiz heyecanla:)
maşallah canım.. allah esirgesin.. sen bizim liderimizsin.. 1 mayıs olunca doğum tarihi en önden sen gidicen.. biz hep seni takip edicez.. darısı bizim başımıza inşallah..
Günaydın kızlar dün akşam doktora gittim keseyi gördük şükürler olsun şuan gününe göre normal ilerliyor dedi.Haftaya Pazar günüde kalp atışlarını görmek için gidicez inş. Muhtemel Doğum tarihimiz 10 Mayıs inş. rabbim sağlıkla mutlulukla kucaklamayı nasip eder evlatlarımızı