2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlarrr.. çok şükür değerim yükselmiş.. çok mutlu oldum.. elhamdülillah..

Gözün aydın canım çok sevindim Allahım tamamına erdirsin:)

Hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun:)

Hoşgeldin canım hayırlı olsun:)

Kızlar yarın sabah randevum var minnakımla tanışmaya gidiyorum inşallgüzel seyi de bebişi de görürüm 6+1 oluyoruz bu arada:) Güzel haberlerle dönmek umuduyla görüşürüz
Hayirli haberler alirsin umarim canim. Bende yarin gitcem bakalim 5+2 haftaligiz keseyi gorebiliriz insallah. Hayirli guzel haberler alalim hepimiz

Sizden güzel haberler alınca çok seviniyorum yaa inşallah biz de görürüz tanışırız meleğimizle ben hcg oranıma çok kafayı taktım inşallah normaldir bi iki gün sabredicem bakalım. Hepimizin Allah yardımcısı olsun bu süreçte :)

Selam kizlar yarin yine randebum var... kalp atislarini görüyorum ben demisti doktorum yarin tekrar gidicez iyice görebilmek adina.
Bu arada bugün 2 kereye mahsus kirmizi akinti tarzi bisi heldi devami gelmedi.
Tecrübeli anneler ne olabilir bu??

kizlar bugun 4+1 betahcg 352.1 cikti. sizce nasil
canım rengi tam olarak kırmızımıydı. yerleşme kanaması olabilir

Selamun aleykum kizlar karisik bir hikâyeyle araniza katiliyorum . muhtemel doğum tarhim mayis 16. Beta HCG takibindeyiz ilk olarak dun 219 cikti bakalim yarin kaç gelecek. Rabbim hepimize hayirla saglikla kuzularimizi kucaklamayi nasip etsin .

hoş geldin canım. ikinci gebeliğin mi?

Yerleşme kanaması olabilir korkma sakin... Bu arada ayaklarını uzat dinlen. Akıntıyla mi karışıkti. Yoksa sadece kan miydi.

kirli kan yada yerleşme lekesi olabilir cnm yat ve dinlen yarin iyi haberlerle gel insallah :)

Yani özellikle koyu renkse hic korkma acik rensede yat mümkünse birşey kaldirma ani hareket etme ama ben korkacak birşey olduğunu sanmiyorum

Gunaydin kizlarrrr.. bu sabah doktora gidiyorum keseyi gorebilmeyi umuyorum. Bi aksilik cikmaz insallah. Bana dua edin
Günaydın hadi bakalım inşallah görürsün, ben de öğlen gidicem görceğimi sanmıyorum bi kontrol etsin en azından, inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz

hcg değerin kaçtı canım en son ne zaman baktırdın ?

Hoşgeldin canım

Günaydın kızlar
Bugün haftanın en güzel günü benim için ama malesef ev taşıdığımızdan dinlenemiyorum hiç gecem gündüzüm karıştı önümüzdeki hafta taşınıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…